Rishikimi Binarcent

Binarycent është një agjent mashtrimi apo i besueshëm? Ky rishikim do t’ju ndihmojë të zbuloni. Është e vështirë të gjesh një ndërmjetës të besueshëm për opsionet binare. Shumëllojshmëria e ofertave ndonjëherë mund të jetë konfuze. Është thelbësore të siguroheni që të punoni vetëm me një ndërmjetës me reputacion dhe të sigurt. Binarycent është një ndërmjetës që kam shqyrtuar dhe do t’ju ofrojë të gjithë informacionin e nevojshëm për të marrë një vendim të informuar.

Contents

Vështrim i shpejtë binarycent

💻 Platforma tregtare Binarycent ka platformën e vet të uebsajtit dhe aplikacionet celulare për iOS dhe Android
📊 Llojet e llogarive: Bronz, Argjend, Ar, Demo
💰 Monedha për llogari: USD, EUR dhe CHF. MBT
💵 Depozitë/Tërheqje Kartat Visa Debit, Visa Electron dhe MasterCard, Kriptovalutat
🚀 Depozita minimale: 250 USD
📈️ Porosia minimale Investimi minimal: 10 cent
🔧 Instrumentet: 100+, Forex dhe Mallra, Aksione dhe Cryptos
📱Tregtia me celular: po
➕ Programi i Filialit: po
⭐ Karakteristikat e tregtisë Tregtimi i kopjeve
🎁 Bonuset dhe konkurset: po

(Vërejtje për rrezikun: Tregtimi vjen me rreziqe)

Çfarë është Binarycent?

Është thelbësore të kuptohen detajet e kompanisë së brokerimit që është Binarycent . Ky ndërmjetës ofron opsione binare, Forex, CFD dhe kriptomonedha. Ky ndërmjetës operon nën emrin e kompanisë Wave Makers LTD – e cila është e inkorporuar në Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Ishujt Marshall MH96960. Nuk ka shumë informacione në dispozicion për kompaninë.

Këto janë karakteristikat unike të ndërmjetësit:

 • Tërheqjet brenda 1 ore
 • Tregtim 24 orë në ditë
 • Mbrojtja e të dhënave në 100%
 • Mbështetje shumëgjuhëshe e klientit 24/7
 • Tregtimet janë pa rrezik dhe bonus

(Vërejtje për rrezikun: Tregtimi vjen me rreziqe)

Kushtet dhe oferta tregtare

Binarycent ju lejon të tregtoni Forex, Mallra, Aksione, Kriptomonedha të gjitha nga një platformë. Tregtimi celular është gjithashtu i disponueshëm. Ekziston një gamë e gjerë aktivesh dhe ndërmjetësi ka më shumë se 100 aktive. Ky është një avantazh i rëndësishëm ndaj ndërmjetësve të tjerë. Ju mund të hapni një llogari duke bërë një depozitë minimale prej 250$. Llogaria demo është falas.

Avantazhi më i madh i Binarycent është investimi i tyre i vogël prej 0,1$. Kjo është arsyeja pse ata quhen Binary-cent. Opsionet Binare ju lejojnë të bastoni në tregjet në rritje ose në rënie. Midis 80 dhe 95%, fitimi i aseteve është shumë i lartë. Tregtarët kanë mundësinë të zgjedhin nga kornizat kohore turbo, brenda ditës dhe afatgjata për tregtitë e tyre. Ka një gamë të gjerë të skadencës. Kushtet e tregtimit të ndërmjetësit janë të shkëlqyera dhe ata renditen mirë në krahasim me ndërmjetësit e tjerë.

Ju gjithashtu mund të tregtoni Forex dhe CFD përmes platformës. Mund të kaloni ndërmjet platformës Forex/CFD ose platformës Binary Options me vetëm një klik. Përhapjet fillojnë me 1.0 pip dhe leva maksimale është 1:00.

Opsionet binare janë të rrezikshme, por ju mund të bëni fitime të larta me BinaryCent. BinaryCent u ofron tregtarëve mundësinë për të tregtuar me fitim me më shumë se 100 asete. Kam zbuluar se ekzekutimi i tregtisë është jashtëzakonisht i shpejtë në këtë platformë.

Kushtet për tregtarët:

 • Kthime të larta prej 80-90%+
 • Llogari demo falas (pas depozitimit)
 • Ka shumë kohë skadimi për opsionet binare
 • Forex, Mallra, Aksione, Kriptovaluta
 • Opsionet binare dhe platforma CFD/Forex

(Paralajmërim për rrezikun: Tregtimi vjen me rreziqe)

A është Binarycent i besueshëm?

Binarycent ofron një platformë unike tregtare për tregtarët e saj. Struktura e saj është transparente dhe e qartë. Dizajni është i lehtë për t’u përdorur. Platforma është e lehtë për t’u kuptuar për fillestarët. Ju mund të shikoni video rreth tregtimit në platformë. Ju gjithashtu mund të kërkoni ndihmë.

Pamja e tregtimit mbështet grafikët. Trading View është një ofrues i njohur i të dhënave të tregut. Tregtarët kanë mundësinë të personalizojnë grafikun duke përdorur tregues, mjete vizatimi dhe Fibonacci. Ju gjithashtu mund ta shikoni grafikun në modalitetin e ekranit të plotë. Paneli i tregtimit ndodhet në të djathtë.

Ju mund të parashikoni lëvizjet e një aktivi dhe të tregtoni ashtu siç dëshironi me një opsion shitjeje ose thirrjeje. Ju mund të zgjidhni një treg për të tregtuar nga ana e majtë. Mund të kaloni midis opsioneve Binay ose CFD/Forex me vetëm një klik. Kjo e bën platformën jashtëzakonisht fleksibël. Platforma tregtare e Binarycent ofron të gjitha funksionet që mund t’i nevojiten një tregtari.

Opsionet Binare kërkojnë që ju të parashikoni me saktësi lëvizjet e çmimeve për të maksimizuar fitimin e aseteve tuaja. Kjo mund të jetë diku nga 30 sekonda në më shumë. Tregtimi afatshkurtër nuk rekomandohet për fillestarët pasi është mënyra më e vështirë për të investuar në treg. Është e thjeshtë. Ju do të duhet vetëm të rrezikoni shumën që keni vënë bast dhe të merrni një kthim fiks.

Si të përdorni Binarycent

Për shembull EUR/USD – 95%

Nëse vendosni një tregti me një shumë bast prej 1000$ dhe parashikoni saktë drejtimin e tregut, do të merrni një pagesë prej 500,00 në llogarinë tuaj. 1000$ fitim dhe shuma e bastit tuaj. Tregtimi është pa tarifa të fshehura

 • Platformë unike tregtare
 • Tregtim celular
 • Fleksibël dhe miqësor për përdoruesit
 • Kopjoni Tregtimin, Analizën dhe Sinjalet
 • Paneli transparent i tregtimit

Tregtimi i kopjeve

Tregtimi i kopjeve binare

BinaryCent e bën tregtimin të lehtë për fillestarët. Kjo e bën të thjeshtë të mësosh se si të fitosh. Copy-tregtimi është akti i kopjimit të tregtarëve të suksesshëm. Përdoruesit mund të ndjekin sa më shumë tregtarë të duan, për sa kohë që buxheti i tyre lejon. Kjo ndihmon në rritjen e madhësisë së tregtisë për fillestarët dhe rrit mundësinë e tyre për të fituar. Gjithmonë kontrolloni kohën e skadimit kur kërkoni tregti.

(Vërejtje për rrezikun: Tregtimi vjen me rreziqe)

Llogari demo Falas BinaryCent

Llogaritë Demo janë llogari që kanë para virtuale. Tregtoni tregjet pa rrezik. Ju mund të tregtoni tregjet me para të vërteta, por kushtet janë identike. Ju merrni të dhëna të tregut në kohë reale. Tregtarët e rinj mund të fillojnë të tregtojnë në platformën tregtare në një ndërmjetës. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar përvojë të re dhe për të vendosur nëse dëshironi të tregtoni përsëri me ndërmjetësin.

BinaryCent ofron një Llogari Demo për të gjithë tregtarët që kanë bërë një investim minimal prej $250. BinaryCent ofron një llogari demo për çdo tregtar që ka depozituar të paktën 250$.

Llogaritë demo janë mënyra më e mirë për të mësuar tregtimin.

Hapja e llogarisë në disa hapa

Hapni llogarinë tuaj në vetëm 1 minutë. Gjithçka që ju nevojitet është emri, numri i telefonit dhe adresa e emailit. Një fotografi e pasaportës suaj do të kërkohet për verifikim të mëtejshëm. Verifikimet zakonisht zgjasin më pak se 24 orë. Ju do të duhet të keni një llogari të verifikuar plotësisht për të tërhequr fitimet tuaja. Sidoqoftë, mund të tregtoni pa verifikim. Procesi i hapjes së llogarisë është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur. Për çdo pyetje, mund të kontaktoni ekipin mbështetës 24/7.

Llojet e llogarisë

BRONZ (250$). ARGJEND (1000$). GOLD (3000$).
Mbështetja e drejtpërdrejtë e disponueshme 24/7 Mbështetja e drejtpërdrejtë e disponueshme 24/7 Mbështetja e drejtpërdrejtë e disponueshme 24/7
Brenda 1 ore, Tërheqjet Brenda 1 ore, Tërheqjet Brenda 1 ore, Tërheqjet
Bonus: 20% ose më shumë Bonus: 50%+ Bonusi: 100%+
Llogaria demonstruese Llogaria demonstruese Llogaria demonstruese
Kopjoni mjetin e tregtimit Kopjoni mjetin e tregtimit Kopjoni mjetin e tregtimit
Masterclass (websesion) Masterclass (websesion)
Tregton me 3 rrezik minimal Tregton me 3 rrezik minimal
Menaxher i suksesit personal

(Vërejtje për rrezikun: Tregtimi vjen me rreziqe

Llogari bronzi

Llogaritë tregtare të bronzit kërkojnë një depozitë minimale prej $250 . Tregtari mund të fitojë një bonus deri në 20%. Për dikë që sapo ka filluar, shuma totale është 300 dollarë. Ky është një avantazh i madh. Llogaritë BinaryCent i lejojnë përdoruesit të kenë qasje në biseda video live dhe llogari demo falas. Tërheqjet për një orë janë gjithashtu të mundshme.

Llogaria e argjendtë

Një depozitë fillestare duhet të jetë 1000 dollarë për një tregtar që dëshiron të hapë një llogari tregtare argjendi. Llogaria vjen me një bonus 50%, i cili i jep tregtarit 1500 dollarë për të filluar tregtimin. Përdoruesit duhet të tregtojnë të paktën 40 herë përpara se të tërheqin depozitën e tyre të parë. Kjo llogari ofron disa përfitime, duke përfshirë një masterclass në internet, një bisedë live, një menaxher llogarie dhe tre opsione tregtare pa rrezik.

Llogaria e Artë

Ju do të duhet të depozitoni $3,000. Sidoqoftë, llogaria e tregtimit të arit ofron të gjitha përfitimet e mësipërme dhe më shumë. Ju fitoni një bonus 100% . Kjo do të thotë që mund të filloni me 6,000 dollarë. BinaryCent do t’ju kërkojë të plotësoni kërkesat minimale të tregtisë në mënyrë që të tërheqni fonde nga llogaria juaj e arit. Është një mënyrë e shkëlqyer për të filluar, falë bonusit të madh.

Depozita dhe Tërheqje

Binarycent ju lejon të tërhiqni para dhe të depozitoni fonde shpejt. Përvoja ime tregon se depozitimi dhe tërheqja funksionojnë shpejt. Punoi vetëm me 500$. Depozitat mund të bëhen me karta krediti, kriptomonedha ose kuleta elektronike. Nuk ka tarifa të fshehura. Nuk ka asnjë tarifë të fshehur, një tarifë prej 5% debitohet nëse bëni një pagesë duke përdorur një kartë krediti. Të gjitha mënyrat e tjera të pagesës janë pa pagesë.

250$ është një depozitë minimale shumë e lartë. 50$ është shuma minimale e tërheqjes. Tregtimi me 0.01$ është një opsion. Binarycent ka një shumëllojshmëri opsionesh pagese dhe procesi i tërheqjes është shumë i shpejtë. Të gjitha kërkesat për tërheqje përpunohen nga ndërmjetësi brenda një ore. Nëse llogaria nuk verifikohet, mund të zgjasë më shumë. Binarycent gjithashtu ju lejon të hapni një portofol të kriptomonedhës. Kjo platformë e re ofron gjithashtu një mënyrë për të tregtuar kriptomonedha.

Menyra pagese

 • Kartat e kreditit (Visa/Mastercard).
 • Bitcoin
 • Kriptovaluta të ndryshme
 • Neteller
 • Paratë e përsosura

(Vërejtje për rrezikun: Tregtimi vjen me rreziqe)

Tregtime dhe bonus pa rrezik

BinaryCent ju jep një depozitë bonus dhe tregti pa rrezik. Llogaria juaj mund të rritet. Bonusi vjen me kushte. Bonusi është i lidhur me një qarkullim prej 3x. Kjo sasi e vogël mund të jetë një avantazh i madh. Shumë ndërmjetës do t’ju ofrojnë një bonus, por ju duhet të bëni një qarkullim prej të paktën 30 herë.

Në llogaritë e arit dhe argjendit, tregtimet pa rrezik janë të disponueshme. Tregtimet e opsioneve binare ju lejojnë të vini bast çdo shumë dhe mund të humbni shumën që keni vendosur. Si bonus, shuma e humbjes do të depozitohet.

Bonusi juaj i depozitës së parë mund të variojë nga 20% në 100%. E gjitha varet nga sa para keni investuar. Depozita juaj e parë do t’ju marrë një bonus 50%, ndërsa depozitat pasuese do t’ju japin një bonus më të lartë. Një depozitë prej 500$ do t’ju marrë një bonus 50%, ndërsa një depozitë mbi 3000$ do t’ju marrë një bonus 100%. BinaryCent ofron shpërblime më të mira nëse tregtoni me ta.

Shërbim dhe mbështetje

BinaryCent ofron mbështetje të shpejtë përmes emailit, bisedës dhe telefonit. Biseda me video është mënyra më e mirë për të bërë pyetjen tuaj. Mund të lidheni drejtpërdrejt me ekipin mbështetës. Shërbimi është i shpejtë dhe i besueshëm. Mund t’i kontaktoni me telefon ose email nëse keni ndonjë pyetje. Ju mund të përdorni shërbimin në gjashtë gjuhë, duke përfshirë anglisht, rusisht kinezisht, tajlandez dhe tajlandez.

 • Mbështetje 24/7 përmes telefonit, emailit ose bisedës me video
 • Mbështetje në gjuhë të ndryshme
 • Kjo mbështetje është shumë e përgjegjshme.
BISEDA MBËSHTETËSE TELEFON (ANGLISHT). EMAIL: ADRESË:
24/7 +1-8299476393 support@binarycent.com Finance Group Corp 309&310, Office, Albert Street Victoria Victoria, Mahe (Sishel)

Përfundimi BinaryCent që arrita:

Bazuar në përvojën time, BinaryCent duket të jetë një platformë legjitime për tregtimin e opsioneve binare. BinaryCent është një ndërmjetës i shkëlqyeshëm që ofron një platformë të shkëlqyer tregtare dhe shanse të larta për të bërë një fitim. Tregtimet mund të bëhen me një sërë asetesh dhe strategji të ndryshme.

Trading View, një lider në tregtimin me pakicë, ofron të dhëna të tregut. Një avantazh tjetër është aftësia për të tregtuar me një investim të ulët, si 10 cent. Kjo e bën ndërmjetësin vërtet unik.

Shërbimi ndaj klientit është i shpejtë dhe i besueshëm. Është e lehtë të hapësh një llogari të re, të tërheqësh para dhe të depozitosh fonde. Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se kompania nuk është e rregulluar. Mund ta provoni vetë.

Avantazhet :

 • Tregtoni vetëm 0,1$ për tregti
 • Mbështetja në dispozicion 24/7
 • Asetet fitimprurëse
 • Diversiteti më i lartë i aseteve 100+
 • Platformë fleksibël tregtare
 • Forex/CFD dhe Opsionet Binare të gjitha në një platformë

Disavantazhet:

 • Nuk ka asnjë rregullore
 • Pas depozitimit tuaj të parë, mund të hapni një llogari demo

Avantazhi më i madh i BinaryCent është aftësia e tij për të tregtuar me 0.1$. Ju gjithashtu mund të lexoni komentet e përdoruesve rreth BinaryCent.

(Paralajmërim për rrezikun: Tregtimi vjen me rreziqe)

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!