Brokerat e opsioneve binare të Skrill

Skrill është një sistem pagesash në internet dhe portofol elektronik që u mundëson tregtarëve në opsionet binare të bëjnë transferime të shpejta parash, mbështet më shumë se 40 kriptovaluta të ndryshme dhe ofron karta debiti të parapaguara. Për më tepër, është një metodë e shpejtë dhe pa rrezik për të depozituar fonde në llogarinë tuaj tregtare për opsionet binare.

Kjo faqe do të mbulojë çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni në lidhje me përdorimin e Skrill, të tilla si si të depozitoni para në llogarinë tuaj dhe si të tërhiqni para, nëse shërbimi është ose jo legjitim, sa kohë duhet për të marrë para dhe të tjera tema të ngjashme.

Përveç kësaj, për lehtësinë tuaj, ne kemi përpiluar një listë të ndërmjetësve më të mirë të opsioneve binare që pranojnë depozita duke përdorur Skrill.

Contents

Brokerat e opsioneve binare të Skrill

Ndërmjetësi Maks. Pagesa Min. Depozitë Bonus Vlerësimi Demoja falas Faqja zyrtare e internetit
Quotex logo Pagesa 98%. 10 $ Min. Depozitë 70% bonus Vlerësimi 5/5 Demoja e disponueshme Vizitoni ndërmjetësin
IQ-Option logo Pagesa 95%. 10 $ Min. Depozitë Asnjë bonus Vlerësimi 4.5/5 Demoja e disponueshme Vizitoni ndërmjetësin
Pocket-Option logo Pagesa 92%. 50$ Min. Depozitë 50% bonus Vlerësimi 4.4/5 Demoja e disponueshme Vizitoni ndërmjetësin
Binarycent logo Pagesa 95%. 250$ Min. Depozitë Bonus deri në 200%. Vlerësimi 4.3/5 Demoja e disponueshme Vizitoni ndërmjetësin
RaceOption logo Pagesa 95%. 250$ Min. Depozitë Bonus deri në 200%. Vlerësimi 4.3/5 Demoja e disponueshme Vizitoni ndërmjetësin
Spectre AI logo Pagesa 90%. 10 $ Min. Depozitë Asnjë bonus Vlerësimi 4.2/5 Demoja e disponueshme Vizitoni Brokerin
binary.com logo Pagesa 90%. 10 $ Min. Depozitë Asnjë bonus Vlerësimi 4.1/5 Demoja e disponueshme Vizitoni Brokerin

Informacion rreth Skrill

Skrill është një firmë e portofolit dixhital që u krijua fillimisht në vitin 2001 me emrin Moneybookers. Selia e kompanisë është e vendosur në Londër. Shërbimi i pagesave zgjeroi ofertat dhe aftësitë e tij gjatë viteve të ardhshme, duke u bërë përfundimisht një nga tre kompanitë më të mira të pagesave elektronike në Evropë në 2007 përpara se të riemërohej si Skrill në 2013.

Në vitin 2016, kompania e portofolit dixhital Skrill u ble nga kompania mëmë e Neteller, Optimal Payments, në një marrëveshje për 1.1 miliardë euro. Para kësaj, Skrill kishte kaluar nëpër tranzicione të ndryshme pronësie në vitet që pasuan.

Në vitin 2018, kompania që përpunon pagesat prezantoi një shërbim ndërkombëtar të transferimit të parave, si dhe një portofol elektronik për bitcoin, i cili reflekton bazën në rritje të klientëve të kompanisë dhe ofertat e produkteve.

Për momentin, përdoruesit në më shumë se njëqind e njëzet vende, si ata në Shtetet e Bashkuara dhe Mbretërinë e Bashkuar, mund të përdorin Skrill. Për shkak se ai mbështet një shumëllojshmëri të gjerë të monedhave fiat, si dhe kriptovalutave dhe ofron një mjet për konvertimin e monedhës në bord, ai është një opsion i shkëlqyer për tregtarët e opsioneve binare që vlerësojnë fleksibilitetin në transferimet e tyre. Kjo e bën atë një zgjedhje të mrekullueshme për tregtarët e opsioneve binare që vlerësojnë fleksibilitetin në transferimet e tyre.

Si funksionon Skrill?

Skrill rregullon çmimet dhe veçoritë e tij sipas “nivelit” të përdoruesit që ka llogarinë.

Pasi llogaria të jetë vërtetuar dhe të jetë bërë një depozitë, kjo fillon me True Skriller dhe më pas përparon në një nga tre nivelet VIP bazuar në numrin total të transaksioneve të kryera në një tremujor.

Nivelet më të larta të llogarive vijnë me më pak tarifa dhe përfitime shtesë, të tilla si aftësia për të mbajtur para në një sërë monedhash të tjera, si Bitcoin dhe Ethereum. Duhet të trajtohet një volum biznesi tremujor prej 15,000 eurosh për të marrë nivelin VIP të argjendtë.

Ka disa mënyra të ndryshme që fondet mund të shtohen në një llogari, duke përfshirë ato që përpunohen në internet, të tilla si përpunimi i kartave të debitit dhe kreditit dhe transfertat bankare.

Opsionet e shumta të ndryshme të pagesës dhe tërheqjes të ofruara nga Skrill vijnë secila me grupin e tyre të tarifave të lidhura, të cilat mund të variojnë diku nga 0% në shumë qindra dollarë. Për shkak se firma merr edhe Bitcoin dhe kriptovaluta të tjera, ju jeni të lirë të përdorni paratë që ruhen në cilindo nga kuletat tuaja të tjera për të plotësuar bilancin e portofolit tuaj kryesor.

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, klientët e vendosur në Zonën Ekonomike Evropiane kanë mundësinë e marrjes së një Mastercard me parapagesë, të cilën mund ta financojnë me paratë e tyre dhe më pas ta shpenzojnë kudo që Mastercard pranohet. Kjo përfshin bizneset e opsioneve binare që bashkëpunojnë me Skrill.

Një nga veçoritë më tërheqëse të Skrill është aftësia e tij për të lehtësuar transfertat bankare pa kosto nëpër vende. Fakti që organizata konverton monedhat me një normë që është shumë afër normës së mesme të tregut dhe nuk ngarkon një tarifë për përfundimin e transferimit janë dy aspekte veçanërisht të dobishme të shërbimit të tyre.

Ky është një avantazh i rëndësishëm për tregtarët të cilëve u kërkohet të bëjnë depozita me ndërmjetësit binare që pranojnë Skrill.

Skrill është një mjet pagese i përdorur gjerësisht midis tregtarëve për shkak të reputacionit të njohur të kompanisë për sigurinë dhe besueshmërinë; si rezultat i drejtpërdrejtë, nuk është e vështirë të gjesh ndërmjetës të opsioneve binare që janë të gatshëm të marrin shërbimin. BinaryCent, Pocket Option dhe IQ Option janë vetëm disa nga bizneset e besueshme që ofrojnë mënyrën e pagesës.

Përdoruesit e Skrill kanë akses në një përfitim shtesë kur bëhet fjalë për financimin e llogarive të tyre tregtare të opsioneve binare, përkatësisht aftësinë për të dërguar para te tregtarët e autorizuar pa iu nënshtruar asnjë tarife.

Koha e transaksionit Skrill

Transaksioni juaj do të përfundojë shpejt me shumicën e ndërmjetësve të opsioneve binare që përdorin Skrill për shkak të shpejtësive të shpejta të transferimit të ofruara nga ofruesi. Meqenëse organizata funksionon si një portofol elektronik ku pagesat përpunohen në mënyrë dixhitale, depozitat duhet të përpunohen menjëherë pasi të keni përfunduar procesin e pagesës në faqen e internetit të një ndërmjetësi dhe kjo nuk duhet të shkaktojë vonesa.

Për shkak se është praktikë e zakonshme që ndërmjetësit e opsioneve binare që përdorin Skrill të kenë një periudhë më të gjatë për të autorizuar tërheqjet, është e mundur që mund t’ju duhet të prisni një javë ose më shumë përpara se të shihni fondet në llogarinë tuaj. Kjo për shkak se është praktikë standarde që ndërmjetësit e opsioneve binare të kenë një periudhë më të gjatë për të autorizuar tërheqjet.

Është e rëndësishme të mbani në mend se faqja e internetit e ndërmjetësit tuaj të opsioneve binare është një vend i shkëlqyer për të marrë informacion në lidhje me oraret e pritshme të transaksioneve.

Tarifat dhe kostot e Skrill

Kur bëhet fjalë për lëvizjen e parave drejt dhe nga një ndërmjetës i opsioneve binare, Skrill është një opsion i mrekullueshëm për t’u përdorur, sepse u mundëson përdoruesve të dërgojnë dhe të marrin para përtej kufijve ndërkombëtarë falas. Megjithatë, ka një sërë shpenzimesh shtesë për t’u marrë parasysh dhe shuma totale e këtyre kostove mund të rritet nëse nuk jeni në gjendje të përdorni metoda të veçanta pagese.

Nuk vlerësohen tarifa nëse dëshironi të financoni llogarinë tuaj Skrill me një transfertë bankare vendase, një kartë debiti ose krediti ose një çek elektronik. Ka kosto shtesë të lidhura me metodat e tjera të mëposhtme të depozitimit të fondeve:

Transfertat e menjëhershme bankare shpesh shkaktojnë tarifa midis 1% dhe 2%.
Një përmirësim në besueshmërinë prej 1,25 pikë përqindjeje
Kur paguani me një Paysafecard, ju keni të drejtë për një bonus prej 2.5%.
Merrni një zbritje deri në 5% me një Paysafecard.
Në të njëjtën mënyrë, Skrill nuk vendos asnjë kosto për tërheqjen e fondeve nëpërmjet transfertës bankare; megjithatë, ka tarifa të lidhura me alternativat e mëposhtme:

Kur shkëmbeni kriptomonedhë: 2%
Kur bëhet fjalë për Neteller, norma është 3.49 pikë përqindjeje më e lirë.
Normat e interesit për kartat e kreditit fillojnë nga 3.99% (Visa dhe Mastercard).
Swift: 4,66 £ / 5,50 €
Transferimi i parave nga një llogari Skrill në një tjetër kushton 2,99%, megjithatë llogaritë e verifikuara paguajnë vetëm 1,45%. Për më tepër, nëse portofoli juaj nuk është i shprehur në euro, firma do t’ju ngarkojë një tarifë prej 1,5% për të mbuluar koston e konvertimit të monedhës për çdo transaksion që bëni.

Është e rëndësishme të kihet parasysh se llogaritë joaktive do t’i nënshtrohen një tarife mujore prej 5 eurosh, duke filluar pas periudhës fillestare të pasivitetit prej 6 muajsh, kështu që planifikoni në përputhje me rrethanat.

Siguria e Skrill

Skrill posedon të gjitha masat paraprake të sigurisë që dikush do të parashikonte nga një kompani me një reputacion kaq të njohur në biznesin e shërbimeve financiare sa të jetë praktikisht automatike.

Tregtarët në opsionet binare mund të përdorin gjithashtu vërtetimin me dy faktorë, që përfshin marrjen e kodeve të vërtetimit me SMS sa herë që kryejnë një transaksion me një telefon celular që është regjistruar dhe vërtetuar. Kjo metodë mund të përdoret nga tregtarët që dëshirojnë të përfitojnë nga vërtetimi me dy faktorë.

Për më tepër, kompania nuk do t’u dërgojë kurrë klientëve asnjë korrespondencë që kërkon informacion personal dhe gjithmonë do të përdorë masat e sigurisë që janë tipike për industrinë për të parandaluar mashtrimet e phishing.

Ju mund të merrni ndihmë nga kujdesi ndaj klientit të Skrill nëse një tregtar i regjistruar nuk arrin të furnizojë mallrat ose shërbimet për të cilat keni paguar, nëse i njoftoni për situatën. Kur bëhet fjalë për dërgimin e parave te agjentët e opsioneve binare, ju mund të përdorni Skrill me qetësi të plotë. Për shkak se kompania nuk do të jetë në gjendje të ndërhyjë në emrin tuaj në rast se ka një mosmarrëveshje në lidhje me transferimin, ju duhet të tregoni një masë më të kujdesshme kur transferoni para në një llogari personale.

Organizata bën të mundur kontaktin me ta përmes një sërë kanalesh të ndryshme, të tilla si një adresë emaili që garanton një përgjigje brenda 48 orëve, një numër telefoni që ka personel gjatë orarit të punës dhe një chatbot. Ekziston mundësia që shërbimi VIP të përfshijë akses në ndihmën e bisedës live gjatë gjithë kohës për tregtarët e opsioneve binare që përdorin Skrill rregullisht.

Pse tregtarët në opsionet binare duhet të përdorin Skrill

Karakteristikat e mëposhtme funksionojnë në favor të kompanive të opsioneve binare që janë të pajtueshme me Skrill:

Kursi i përballueshëm i këmbimit valutor
Platformat për tregtimin e opsioneve binare zakonisht ofrojnë mbështetje për këtë veçori.
Ju nuk jeni më subjekt i kufizimeve në kapacitetin tuaj për të dërguar dhe marrë lloje të veçanta të transaksioneve financiare.
Shumica e metodave për të shtuar dollarë në një llogari Skrill janë ose plotësisht falas ose jashtëzakonisht të lira.
Mundësia e të bërit biznes duke përdorur një sërë monedhash dixhitale dhe tradicionale
Jo thjesht për tregtimin e opsioneve binare, por gjithashtu i dobishëm për lloje të tjera marrëveshjesh
Kur punoni me një ndërmjetës për opsionet binare që është në përputhje me Skrill, depozitat tuaja do të përpunohen menjëherë.
një kompani e besueshme dhe e njohur

Të metat e përdorimit të Skrill për tregtimin e opsioneve binare

Më poshtë janë disa nga të metat e përdorimit të ndërmjetësve binar Skrill:

  • Shpenzimet e bëra gjatë këmbimit të valutave për llogaritë që janë të shprehura në një monedhë të ndryshme nga euro
  • Zgjidhjet e pagesave si Paysafecard, nga ana tjetër, mund të jenë mjaft të shtrenjta.
  • nuk ofron ndonjë përfitim nxitës, si p.sh. karta dhuratash falas ose shpërblime për kthimin e parave.
  • Pas një periudhe pritjeje prej gjashtë muajsh, një llogari joaktive do të ketë një kosto mujore.
  • Një konsumator duhet të bëjë shumë transaksione përpara se të kualifikohet për anëtarësim në VIP dhe të gjitha përfitimet e lidhura me të.

Për shkak se mund të jetë sfiduese të gjesh ndërmjetës të opsioneve binare që pranojnë Skrill, shumë tregtarë në vend të kësaj mbështeten te kartat e debitit dhe kreditit si mënyra e tyre kryesore e pagesës.

Çfarë duhet të dini rreth përdorimit të Skrill për të bërë depozita dhe tërheqje në ndërmjetësit e opsioneve binare

Nëse ndërmjetësi juaj i opsioneve binare pranon gjithashtu Skrill për depozita dhe tërheqje, atëherë do të keni një përvojë shumë më të përshtatshme duke përdorur Skrill për të dy llojet e transaksioneve. Në faqet e internetit të shumicës së ndërmjetësve në internet që janë të gatshëm të marrin këtë lloj pagese, do të gjeni një ikonë ngjyrë vjollce në të djathtë të emrit të kësaj zgjedhje pagese.

Bizneset e opsioneve binare të Skrill e bëjnë të thjeshtë depozitimin duke përfshirë një zonë “financie” ose “arkëtari” në faqet e tyre të internetit, në të cilën përdoruesit mund të caktojnë shumën e kërkuar të depozitës. Në këtë fazë, ju gjithashtu keni mundësinë të zgjidhni çdo bonus depozite të ofruar nga ndërmjetësi i opsioneve binare që po përdorni.

Pasi të keni zgjedhur që Skrill është opsioni i pagesës që i përshtatet më së miri nevojave tuaja, shtypja e butonit “Depozitim” do t’ju çojë në një ekran ku mund të futni informacionin tuaj të hyrjes. Pasi të keni hyrë në llogarinë tuaj me ndërmjetësimin e opsioneve binare dhe të keni dhënë pëlqimin tuaj për transferimin, paratë që janë dërguar në llogarinë tuaj duhet të shfaqen mjaft shpejt.

Tregtarët duhet të shkojnë te “arkëtari” ose në një faqe tjetër të ngjashme me të që ofrohet nga ndërmjetësi i tyre i opsioneve binare në mënyrë që të bëjnë një tërheqje. Pasi të jenë atje, ata duhet të fusin shumën e parave që duan të tërheqin përpara se t’u shfaqet opsioni për të tërhequr në Skrill. Mund të jetë gjithashtu e nevojshme adresa e emailit që është e regjistruar me markën e pagesës.

Përkundër faktit se depozitat zakonisht përfundohen menjëherë, duhet të jeni të vetëdijshëm se ndërmjetësve binar të Skrill mund t’ju duhet nga disa orë deri në disa ditë për të autorizuar tërheqjet.

Përfundim në lidhje me ndërmjetësit e opsioneve binare të Skrill

Skrill është një alternativë e shkëlqyer për tregtarët e opsioneve binare të cilët kërkojnë një burim të besueshëm pagese për faktin se ofron shpejtësi, kosto minimale dhe siguri. Anëtarët kanë të drejtë për përfitime të tilla si aksesi në një shumëllojshmëri të gjerë alternativash fiat dhe kriptomonedhash, tarifa të reduktuara ose të eliminuara të transaksioneve kur dërgojnë dhe marrin fonde dhe kurse të favorshme këmbimi nëse ato fonde konvertohen në një monedhë tjetër. Skrill është një metodë pagese që njihet dhe pranohet mirë, dhe si pasojë, një numër i konsiderueshëm i ndërmjetësve të opsioneve binare janë të gatshëm të marrin depozita duke përdorur shërbimin.

Më poshtë do të gjeni një listë rekomandimesh për tregtimin e faqeve të internetit të opsioneve binare që marrin Skrill.

FAQ

A do të sugjeronit përdorimin e Skrill-it si një metodë depozitimi kur merreni me opsionet binare?

Skrill është një zgjidhje e njohur dhe e besueshme e pagesave që mund të përdoret gjithashtu si një portofol dixhital, për shkëmbimin e monedhave dhe si një platformë për blerjen dhe shitjen e kriptomonedhave.

Nëse keni nevojë të financoni llogarinë tuaj të ndërmjetësimit të opsioneve binare, mund të mendoni të përdorni shërbimet e kësaj kompanie sepse ato ofrojnë transferta parash jo vetëm me kosto të ulët, por edhe të sigurta, të besueshme dhe të shpejta. Nëse keni nevojë të financoni llogarinë tuaj, mund të mendoni për përdorimin e shërbimeve të kësaj kompanie.

Skrill pranohet nga një përqindje e arsyeshme e ndërmjetësve të opsioneve binare për shkak të popullaritetit të shërbimit, bazës së konsiderueshme të klientëve që ai mban dhe pranueshmërisë universale që gëzon midis shitësve me pakicë.

Në çfarë mënyrash Skrill mund ta bëjë më të lehtë tregtimin e opsioneve binare për ju?

Përpara se të mund të përdorni Skrill për të financuar llogarinë tuaj të tregtimit të opsioneve binare, së pari do t’ju duhet të regjistroheni për një llogari me kompaninë dhe më pas të shtoni para në atë llogari.

Skrill është në gjendje të ngarkojë fonde përmes transfertave bankare, pagesave me kartë debiti dhe krediti, si dhe Bitcoin, dhe nuk ka kosto shtesë që lidhen me asnjë nga këto mënyra pagese. Për shkak të faktit se Eurot janë baza mbi të cilën është ndërtuar shërbimi, rekomandohet shumë që të jeni në gjendje të financoni llogarinë tuaj duke përdorur euro.

Kujdesuni që të regjistroheni me ndërmjetësit e opsioneve binare që pranojnë Skrill vetëm kur keni një llogari Skrill që është verifikuar dhe përmban para në të. Nëse është kështu, gjithçka që duhet të bëni është të shkoni në faqen e financimit të ndërmjetësit tuaj të opsioneve binare, të futni shumën që dëshironi të depozitoni dhe më pas të ndiqni udhëzimet që shfaqen në ekran. Tërheqjet do të ndjekin të njëjtën metodë si depozitat.

Sa e shtrenjtë është përdorimi i Skrill si një metodë depozitimi për ata që investojnë në opsione binare?

Skrill nuk është zakonisht metoda më ekonomike për financimin e llogarisë suaj të brokerimit të opsioneve binare; megjithatë, me një përgatitje të kujdesshme, mund të jetë e mundur të përdoret në një mënyrë që rezulton në tarifa jashtëzakonisht minimale të transaksionit. Transferimi i parave ndërmjet llogarive bankare është falas si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet, dhe nëse përdorni euron si monedhën tuaj bazë, mund të jeni në gjendje të shmangni disa shpenzime që lidhen me përkthimin e monedhës. Kur regjistroheni me Skrill, ju kualifikoheni automatikisht për një bonus një herë në formën e një kodi promocional, nëse ekziston një i tillë.

Përpara se të bashkoheni me ndonjë ndërmjetës të opsioneve binare, duhet t’i kushtoni vëmendje leximit të shkronjave të imta dhe Skrill nuk bën përjashtim nga ky rregull.

Nëse bëj një depozitë me një ndërmjetës të opsioneve binare duke përdorur Skrill, a do të jenë fondet e mia të sigurta?

Nëse jeni duke bërë transaksione biznesi me një ndërmjetës legjitim të opsioneve binare i cili është i regjistruar në Skrill, atëherë përdorimi i Skrill është po aq i sigurt sa përdorimi i ndonjë prej metodave të tjera të pagesës. Ju duhet të shmangni dërgimin e pagesës tuaj në një adresë emaili personal në favor të asaj që i përket një korporate të mirëfilltë nëse dëshironi mundësinë e kthimit të parave tuaja në rast mosmarrëveshjeje.

Kini parasysh çdo email që duket se është nga Skrill dhe kërkoni informacione personale sepse ato mund të jenë përpjekje për phishing.

A është Skrill metoda më e përshtatshme për tregtarët e opsioneve binare për të bërë depozita?

Nuk ka asnjë metodë që është optimale për të bërë depozita ose tërheqje; përkundrazi, metoda që funksionon më mirë për ju mund të ndryshojë në bazë të një numri rrethanash, duke përfshirë vendndodhjen tuaj, ndërmjetësin e opsioneve binare që përdorni dhe nevojat specifike që keni.

Skrill shpesh ofron vlerën më të mirë për paranë kur krahasohet me PayPal dhe zgjidhjet e tjera të pagesave nga të cilat tregtarët mund të zgjedhin kur përpiqen të plotësojnë llogaritë e tyre.

Ju do të duhet të zgjidhni një ndërmjetës që është i gatshëm të punojë me Skrill nëse planifikoni të angazhoheni në tregtimin e opsioneve binare. Zgjidhni një ndërmjetës nga lista jonë e rekomanduar e faqeve të tregtimit të opsioneve binare që pranojnë Skrill në mënyrë që të vendosni veten në mjedisin më të favorshëm të tregtimit.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!