Kategori: Ndërmjetësi

Brokerat e opsioneve binare të Skrill

Brokerat e opsioneve binare të Skrill

Skrill është një sistem pagesash në internet dhe portofol elektronik që u mundëson tregtarëve në opsionet binare të bëjnë transferime të shpejta parash, mbështet më

Bonuset e opsioneve binare

Bonuset e opsioneve binare

Ju mund të keni të drejtë për një bonus mirëseardhjeje në formën e një bonusi për tregtimin e opsioneve binare kur krijoni një llogari tregtare

Rishikimi RaceOption

Rishikimi RaceOption

RaceOption është një ndërmjetës i ri në tregun e opsioneve binare. Është themeluar në vitin 2014 dhe ka bërë emër në industri. RaceOption është një

Rishikimi Binarium

Rishikimi Binarium

Binarium është një ndërmjetës global i opsioneve binare që ofron tregje të shumta financiare, lloje llogarish dhe monedha bazë. Nuk rregullohet nga asnjë autoritet rregullues.

error: This content is protected !!