Opsioni i xhepit: Si të identifikoheni ose të hyni te ndërmjetësi

Contents

Hyni ose filloni seancën në Pocket Option

Nuk keni ende një llogari? Regjistrohu .

Nëse nuk keni një llogari tregtare opsionesh xhepi, mund të hyni në platformë duke krijuar një llogari falas. Këtu është një udhëzues hap pas hapi që shpjegon se si të hapni një llogari opsioni xhepi falas.

Si të regjistroheni me një email

1. Butoni “Regjistrohu” është në këndin e sipërm djathtas, kështu që ju mund të krijoni një llogari.

Klikoni butonin ” Regjistrohu ” Butoni ndodhet në këndin e sipërm të djathtë.

2. Për t’u regjistruar Ju duhet të plotësoni informacionin e mëposhtëm. Kliko “Regjistrohu!”

  1. Fut adresat e vlefshme të emailit.
  2. Sigurohuni që fjalëkalimi juaj të jetë i fortë.
  3. marrëveshje , kontrollojeni

Hyni në emailin tuaj Pocket Option do t’ju dërgojë një email konfirmimi me një lidhje për të aktivizuar llogarinë tuaj. Klikoni në lidhjen për të përfunduar regjistrimin.

Klikoni “Tregtia” ose “Llogaria Demo Tregtare e Shpejtë” për të hapur një Llogari Demo.

Kliko “VAZHDO TREGTIMIN DEMO”

Tani jeni gati për të tregtuar. Pas depozitimit, ju mund të tregtoni në një llogari reale.

Klikoni “Tregtia” ose “Llogaria reale e tregtimit të shpejtë” nëse dëshironi të hapni një llogari reale.

Ju duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj për të filluar tregtimin e drejtpërdrejtë. Shuma minimale e investimit është 10 dollarë.

Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Ju gjithashtu mund të hapni një llogari përmes faqes së internetit të Facebook. Duhen disa minuta.

1. Kliko këtu Facebook Kliko këtu

2. Dritarja juaj e hyrjes në Facebook do të hapet. Futni adresën e emailit që keni përdorur për t’u regjistruar

3. Përdorni fjalëkalimin e llogarisë tuaj në Facebook për t’u identifikuar
4. Klikoni në “Identifikohu”.

Pasi të klikoni në butonin “Identifikohu”, Pocket Option do të kërkojë qasje në emrin, foton e profilit dhe adresën tuaj të emailit. Kliko Vazhdo…
Më pas, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën e ndërmjetësit Pocket Option.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Klikoni në butonin për t’u regjistruar për një llogari Google.

2. Futni adresën tuaj të emailit ose numrin e telefonit në dritaren e re dhe klikoni “Next”.

3. Më pas, futni fjalëkalimin tuaj për Google dhe klikoni “Next”.

Ndiqni udhëzimet që ju janë dërguar nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!