Shkarkoni aplikacionin Pocket Option për PC Windows

Pocket Option ju lejon të kryeni tregti të plotë dhe të përdorni të gjitha veçoritë e tij. Nga kudo në botë, mund të keni akses në platformën më të avancuar të tregtimit të Pocket Option me aplikacionin zyrtar Pocket Option për Windows.

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Pocket Option në laptop/PC

Aplikacioni desktop i platformës tregtare është identik me versionin në internet. Nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin ose transferimin e fondeve.

Merrni aplikacionin zyrtar Pocket Option Këtu në Laptopin/PC tuaj.

Ndiqni këto hapa për të instaluar skedarin e shkarkuar në laptop/PC pasi të jetë shkarkuar me sukses.

1. Klikoni dy herë mbi vendndodhjen. Skedari PocketOptionSetup.msi . Do të gjendet në dosjen tuaj Shkarkime.

2. Do të hapet kutia e dialogut. Ndiqni këto udhëzime për të instaluar softuerin.

3. Pasi të instalohet softueri, mund ta hapni atë. Tani mund ta hapni programin (zakonisht do të jetë në ekranin e desktopit tuaj.

Do të drejtohet. Do t’ju çojë në faqen e tregtimit demo. Për të tregtuar, klikoni “VAZHDO TREGTI DEMO” me llogarinë demo

Për të vazhduar tregtimin, mund t’i ruani rezultatet tuaja të tregtimit në llogari dhe të tregtoni me një të vërtetë. Për të krijuar një llogari Pocket Option, klikoni “REGJISTRIM”.

Ju keni tre opsione për t’u regjistruar: me adresën tuaj të emailit ose me llogarinë tuaj në Facebook. Ju vetëm duhet të zgjidhni metodën e duhur dhe të krijoni fjalëkalimin tuaj.

Përndryshe, ju gjithashtu keni mundësinë e përdorimit të opsionit të xhepit pa pasur nevojë të shkarkoni programe të palëve të treta . Qasja në platformën tregtare mund të bëhet pa shkarkim, direkt nga aplikacioni në internet i ndërmjetësit.

Me aplikacionin ueb, ju mund të tregtoni dhe të keni akses në të gjitha funksionalitetet e platformës direkt nga çdo shfletues interneti.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!