IQCent: Si të identifikoheni ose të hyni në ndërmjetësin iqcent.pro

Ka mënyra të ndryshme për t’u identifikuar dhe hyrë në IQCent. Procedura e regjistrimit është e thjeshtë, megjithatë, disa përdorues shpesh harrojnë se si ta bëjnë atë.

Contents

Hyni ose filloni seancën në IQCent

Nuk keni ende një llogari? Regjistrohu .

Filloni seancën nga faqja zyrtare e IQ Cent

Qasja në IQCent përmes një shfletuesi ueb është mënyra më e popullarizuar. Hapat që duhen ndjekur janë:

  1. Shkoni në faqen e internetit të IQcent
  2. Klikoni në “Identifikohu”
  3. Shkruani adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.
  4. Klikoni butonin e verdhë “Hyrja”.
  5. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në “Kam harruar fjalëkalimin”.

Hyni në IQcent duke vizituar faqen e internetit të platformës tregtare. Klikoni në butonin “LOG IN” për të hyrë në llogarinë tuaj personale. Futni të dhënat tuaja të hyrjes (email dhe fjalëkalim) në faqen kryesore. Nëse keni përdorur menunë “Qëndroni i regjistruar” në regjistrim. Më pas, do të mund ta bëni këtë pa autorizim.

Si të regjistroheni?

Procesi i regjistrimit në IQCent është i lehtë dhe i shpejtë. Nëse nuk keni një llogari IQ Cent, kërkohet regjistrimi që ju të lidheni me platformën. Për t’u regjistruar në IQ Cent, ju duhen disa informacione bazë: një adresë e-mail e vlefshme, fjalëkalim për të siguruar llogarinë tuaj dhe një numër telefoni.

Hapi i parë për t’u regjistruar në IQCent është të shkoni në faqen e tyre zyrtare të internetit dhe të klikoni në butonin Regjistrohu në këndin e sipërm të djathtë të ekranit tuaj. Pastaj do t’ju kërkohet informacioni bazë i nevojshëm për të hapur llogarinë tuaj.

Për t’u regjistruar, thjesht duhet të plotësoni kutitë me informacionin e duhur për secilën nga këto kuti. Më pas, klikoni në butonin e verdhë tjetër për të vazhduar me hapjen e një llogarie. Pas procesit të regjistrimit dhe po aq të lehtë, do t’ju pyesin se çfarë lloj llogarie dëshironi të hapni dhe cilat janë metodat e depozitimit dhe tërheqjes që dëshironi të përdorni për të financuar llogarinë tuaj tregtare IQCent.

FAQ

Çfarë duhet të bëj nëse kam harruar fjalëkalimin tim të llogarisë sime IQcent

Ju mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj duke klikuar lidhjen “Keni harruar fjalëkalimin tuaj” në faqen e hyrjes:

Më pas sistemi do të hapë një dritare që ju kërkon të rivendosni fjalëkalimin tuaj (email). Sistemi do t’ju kërkojë të futni adresën e saktë të emailit të përdorur më parë për të hapur llogarinë tuaj .

Një njoftim me email do të dërgohet në adresën e postës elektronike të dhënë për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të ndryshoni fjalëkalimin tuaj në emailin që merrni. Për të hyrë në funksionin e rivendosjes së fjalëkalimit IQcent, klikoni në lidhjen Ndrysho fjalëkalimin e dërguar në emailin tuaj. Krijo një fjalëkalim të ri në dritaren që hapet për të lejuar autorizim të mëtejshëm.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!