Binomo: Si të identifikoheni ose të hyni te ndërmjetësi

Contents

Hyni ose filloni seancën në Binomo

Nuk keni ende një llogari? Regjistrohu .

Si mund të identifikohem në llogarinë time Binomo

 1. Për të filluar me Binomo dhe për të përfituar nga shërbimet me cilësi të lartë që ato ofrojnë, mund të shkarkoni aplikacionin e tyre celular ose të hyni në faqen zyrtare të internetit të Binomo .
 2. Për të hyrë në llogarinë tuaj, klikoni ose “Identifikohu” ose “Identifikohu”.
 3. Ju lutemi shkruani fjalëkalimin dhe adresën tuaj të emailit për të vazhduar.
 4. Për t’u identifikuar, zgjidhni butonin ‘Identifikohu’.
 5. Nëse nuk mund ta mbani mend adresën tuaj të emailit, mund të identifikoheni në faqen e internetit ose me kredencialet tuaja të Gmail ose Facebook. Nëse nuk jeni në gjendje të rikujtoni fjalëkalimin tuaj, klikoni në lidhjen ‘Harrova fjalëkalimin tim’ për ndihmë.

Për të krijuar një llogari, klikoni butonin “Identifikohu” dhe më pas zgjidhni skedën e verdhë “Regjistrohu”. Pas kësaj, shkruani kredencialet tuaja dhe do të identifikoheni.

Për të hyrë në llogarinë tuaj, duhet të futni adresën e vlefshme të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar.

Me një Llogari Demo prej 1000 dollarësh, tani mund të identifikoheni për të filluar tregtimin. Ju mund të zgjidhni të tregtoni ose në një turne ose në një llogari reale pasi të keni bërë depozitën tuaj.

Si mund të identifikohem në Binomo përmes Facebook?

 1. Për të hyrë në faqen e internetit duke përdorur profilin tuaj në Facebook, klikoni në butonin ‘Identifikohu me Facebook’.
 2. Kur klikoni butonin ‘Identifikohu me Facebook’, do të shfaqet një dritare e re. Ju duhet të shkruani adresën e emailit të lidhur me llogarinë tuaj në Facebook në mënyrë që të identifikoheni.
 3. Përdorni fjalëkalimin e llogarisë tuaj në Facebook për të krijuar një fjalëkalim të ri
 4. Klikoni në “Identifikohu”.
 5. Duke klikuar në butonin “Identifikohu”, Binomo do të kërkojë leje për të hyrë në emrin, fotografinë e profilit dhe adresën e emailit. Pas kësaj, mund të vazhdoni të përfitoni nga veçoritë e platformës.

Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në Binomo.

Si të identifikohem në Binomo me Gmail?

 1. Për t’u identifikuar në sit, ju lutemi klikoni butonin dhe përdorni llogarinë tuaj Gmail.
 2. Pas hapjes së dritares së re, futni fjalëkalimin tuaj. Pastaj klikoni “Next” për të vazhduar dhe futni numrin tuaj të telefonit ose adresën e emailit. Pasi të keni instancuar hyrjen tuaj, klikoni butonin për të fituar akses në sistem. Kjo do t’ju paraqesë disa pyetje sigurie si fjalëkalimi për llogarinë tuaj Gmail.
 3. Për të krijuar një llogari të re binomo, fillimisht futni fjalëkalimin. Pastaj klikoni në butonin “Identifikohu në Gmail” për të hyrë në llogarinë tuaj.

Për të filluar përdorimin e Binomo, ndiqni udhëzimet që ju janë dërguar. Pasi ta bëni këtë, do të çoheni në llogarinë tuaj Binomo.

Si mund të identifikohem në aplikacionin Binomo iOS?

Hyrja në aplikacionin celular iOS është po aq e thjeshtë sa është për faqen e internetit Binomo. Për të marrë aplikacionin, mund ta shkarkoni ose nga App Store ose të klikoni në lidhjen e dhënë ‘ Këtu ‘. Për të gjetur aplikacionin “Binomo: Investimet inteligjente”, thjesht mund ta kërkoni në App Store. Për të marrë aplikacionin në pajisjen tuaj Apple, hapeni atë dhe më pas prekni ikonën e shigjetës së djathtë për të filluar shkarkimin e tij.

Pasi të keni shkarkuar dhe lëshuar aplikacionin Binomo për iOS, mund të identifikoheni lehtësisht me emailin tuaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni opsionin “Identifikohu”.

Për t’u identifikuar , shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni butonin ” Identifikohu “.

Si të identifikohem në aplikacionin Binomo Android?

Për të gjetur aplikacionin, do t’ju duhet të shkoni në Google Play Store dhe të kërkoni “Binomo”. ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Binomo Android duke përdorur emailin tuaj.

Ndiqni hapat në pajisjen tuaj Android. “Identifikohu” Shkruani adresën tuaj të emailit në kutinë më poshtë. Email dhe fjalëkalimi Klikoni në butonin. Butoni “Identifikohu” .

Identifikohu në versionin e uebit të celularit Binomo

Platforma tregtare e Binomo mund të aksesohet në ueb dhe është gjithashtu e disponueshme në pajisjet mobile, duke i lejuar përdoruesit të bëjnë tregti nga distanca. Për të filluar me Binomo, hapni shfletuesin e internetit në telefonin tuaj dhe shkruani “Binomo.com” ose klikoni lidhjen këtu për të hyrë në faqen zyrtare të internetit.

Për të hyrë në llogarinë tuaj, futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin në fushat e duhura. Më pas, klikoni butonin ‘Hyni’ për të përfunduar procesin.

Ju keni ardhur! Tani mund të filloni tregtimin duke përdorur platformën celulare të internetit për një përvojë të qetë dhe të përshtatshme. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është identik me versionin e rregullt të internetit, duke garantuar kështu një përvojë pa probleme. Nuk do të ketë asnjë problem kur tregtoni ose transferoni fondet tuaja.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ).

Kam harruar adresën e emailit për llogarinë time Binomo

Nëse e keni harruar adresën tuaj të emailit, mund të identifikoheni duke përdorur kredencialet tuaja të Apple ose Gmail.

Kur regjistroheni në Binomo, mund të krijoni llogarinë tuaj. Në rast se e keni vendosur gabim emailin tuaj ose nuk mund të hyni në Gmail / Apple, rekomandohet të kontaktoni shërbimin e klientit për ndihmë. support@binomo.com

Çfarë duhet të bëj nëse nuk marr një email me lidhjen për rikuperimin e fjalëkalimit tim?

Nëse nuk keni marrë një email me lidhjen për rivendosjen e fjalëkalimit të llogarisë tuaj Binomo, ndiqni këto hapa për ta rikuperuar atë:

Kontrolloni kutinë tuaj hyrëse për t’u siguruar që keni marrë emailin e regjistrimit nga Binomo në formatin e duhur.

Nëse jeni duke pritur një email nga Binomo, hidhini një sy dosjes tuaj “Spam” pasi mund t’ju presë atje. Mund të përmbajë një lidhje me informacionin e dëshiruar.

Nëse nuk keni akses në emailin që përmban një lidhje për të rivendosur fjalëkalimin tuaj, kontaktoni Binomo përmes bisedës ose dërgoni email ekipit të tyre të mbështetjes (support@binomo.com). Specialistët e Binomo do të jenë më se të lumtur t’ju ndihmojnë me këtë.

Mesazhi: Është tejkaluar numri maksimal i përpjekjeve të lejuara për hyrje

Do t’ju mohohet qasja në llogarinë tuaj pasi të keni hyrë më shumë se 10 herë në orë. Mund të shfaqet një mesazh paralajmërues që tregon se keni tejkaluar numrin maksimal të përpjekjeve për hyrje.

Duhet të prisni një orë përpara se të përpiqeni të identifikoheni përsëri.

Regjistrohuni përmes Facebook nëse nuk jeni në gjendje të identifikoheni

Për të hyrë në llogarinë tuaj, ju lutemi vizitoni platformën e internetit dhe zgjidhni “Ke harruar fjalëkalimin?” opsion. Më pas futni adresën e emailit që është përdorur për të krijuar llogarinë tuaj në Facebook. Pas paraqitjes së kërkesës për rivendosjen e fjalëkalimit, do të merrni një email konfirmimi që përmban lidhjen për të përditësuar fjalëkalimin tuaj për llogarinë Binomo.

Pas përfundimit të suksesshëm të procesit të regjistrimit, do të keni mundësi të hyni në platformë me një emër unik hyrjeje, adresë emaili të verifikuar dhe një fjalëkalim të sapokrijuar.

Si mund ta ndryshoj numrin tim të telefonit ose adresën e emailit?

Nëse të dhënat tuaja të kontaktit si adresa postare dhe numri i telefonit nuk janë verifikuar ende, mund t’i përditësoni lehtësisht në seksionin “Informacionet personale” të faqes së internetit.

Pasi informacioni juaj personal është verifikuar, ai nuk mund të modifikohet. Nëse dëshironi të bëni ndonjë modifikim në numrin tuaj të telefonit, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Mbështetjes së Klientit në support@binomo.com për ndihmë.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!