Shkarko Quotex

Nuk ka rëndësi nëse jeni një tregtar profesionist, apo thjesht një tregtar fillestar, është e rëndësishme të përdorni teknologjinë më të mirë për blerjen dhe shitjen e aktiveve tregtare. Shumë platforma tregtare online pretendojnë se ofrojnë platformën më të mirë të tregtimit në tregun financiar. Ju gjithashtu mund të shkarkoni shumë aplikacione tregtare në kompjuterin tuaj dhe pajisje të tjera. Mund të jetë e vështirë të zgjedhësh platformën e duhur tregtare. Aplikacioni Quotex është një platformë moderne që është e përkryer për njerëzit modernë.

Klikoni në butonin më poshtë për të shkarkuar Quotex APK për Android, gjithashtu mund të regjistroheni dhe të hapni një llogari demo

Contents

Shkarkoni Quotex PC: Merrni Quotex për kompjuterin tuaj personal

Quotex aktualisht nuk ka një aplikacion për PC . Lajmi i mirë është se tregtimi në platformë është i lehtë dhe pa probleme. Kjo do të thotë që nuk keni nevojë të shpenzoni kohë duke shkarkuar Quotex për Windows. Kjo platformë do të funksionojë në çdo pajisje me një navigator interneti.

Le të hedhim një vështrim në disa nga veçoritë.

Edhe pse Quotex është ende një ndërmjetës i ri, ka pasur shumë kritika pozitive. Kjo është për shkak të lehtësisë së përdorimit, transaksioneve të shpejta dhe tërheqjeve të shpejta të fitimeve.

Përfitimet e Quotex

Çfarë e bën këtë platformë unike?

1. Ndërfaqe e përshtatshme.

Një pikë kyçe për tregtarët fillestarë është lehtësia e hyrjes në platformën e ndërmjetësit. Është thelbësore që të keni në majë të gishtave të gjithë butonat dhe elementët e nevojshëm. Ndërfaqja e aplikacionit të tregtimit Quotex është sa më e thjeshtë që të jetë e mundur.

2. Analiza dhe integrimi i çdo çifti tregtar.

Quotex ofron një mjet “Informacioni për çift” i cili ofron të gjithë informacionin rreth një aktivi. Ky parametër, për shembull, tregon se në cilin drejtim tregtarët hapin më shumë tregti. Ky mjet është një ndihmë e madhe për të gjithë tregtarët, me përvojë ose të papërvojë.

3. Transaksioni duhet të mbyllet shpejt

Ju hapët aksidentalisht një tregti, ose bëni një parashikim të gabuar. Quotex ju lejon të anuloni transaksionet përpara se të skadojnë dhe të humbni vetëm një pjesë të depozitës tuaj.

4. Tërheqja e shpejtë e fondeve

Aspekti më i rëndësishëm i zgjedhjes së një ndërmjetësi të besueshëm kur bëhet fjalë për marrjen e pagesës është shpejtësia me të cilën ata paguajnë. Quotex mund të paguajë shuma të mëdha parash shpejt.

5. Ka shumë tregues.

Këta tregues përdoren nga platforma e ndërmjetësit:

* Aligator (me model nofull);

* Bandat Bollinger;

* fraktale;

* zarfe;

* Ichimoku Kinko Hyo;

* Kanali Keltner;

* Mesatarja lëvizëse

* SAR parabolike

* Zigzag, dhe shumë të tjera.

Përdorni tregues dhe sinjale për të tregtuar në mënyrë efektive

Ju mund të aktivizoni tregues individualisht ose në grup. Një gamë bazë ngjyrash për çdo tregues është në dispozicion në mënyrë që tregtarët të mund të personalizojnë shfaqjen e pozicioneve të tyre. Ky ndërmjetës është pa dyshim një nga më të mirët në dispozicion. Ju mund të tregtoni shumë aktive dhe të tërhiqni fondet shpejt nëse është e nevojshme.

Si të instaloni Quotex Trading në kompjuterin tuaj (Windows PC ose Mac, …)).

Aplikacioni Quotex PC nuk është zhvilluar dhe në parim është i panevojshëm. Ajo funksionon mirë në internet dhe është shumë e lehtë për t’u përdorur. Mund të tregtoni në internet nga çdo kompjuter në çdo kohë. Ju duhet vetëm akses në internet, kohë dhe gatishmëri për të mësuar.

Shkarkimi i Quotex APK

Një softuer i platformës tregtare i siguron tregtarit akses në internet në valutë të huaj dhe tregje të tjera financiare. Ndërmjetësi vepron si një ndërmjetës midis tregtarit dhe tregut, por platforma e tregtimit është mjeti i ndërmjetësit që lejon tregtarët të kenë akses në informacion dhe të bëjnë tregti.

Ka shumë shkëmbime dhe platforma online që ofrojnë një sërë shërbimesh. Ju dëshironi të gjeni platformën më të mirë për biznesin tuaj. QUOTEX APK, një platformë e re tregtare, do t’ju lejojë të bëni investime të zgjuara.

QUOTEX APK u publikua vetëm në vitin 2019, por tashmë ka shumë famë. Zhvilluesit janë të gjithë ekspertë të nivelit të lartë me përvojë të madhe që ndihmojnë në përmirësimin e platformës.

Klikoni në butonin më poshtë për të shkarkuar Quotex APK për Android

Si mund të përdoret kjo platformë?

Quotex u krijua për njerëzit që duan të zotërojnë mjete të avancuara financiare dhe të përmirësojnë aftësitë e tyre investuese.

QUOTEX gjithashtu u ofron përdoruesve më shumë se 400 mjete. Mund të zgjidhet çdo aktiv, nga metalet dhe monedhat e listuara deri te kriptovalutat. Provoni të tregtoni aktive të ndryshme tani

Çfarë mund të tregtoni në platformë?

Tregtimi i opsioneve binare është një mënyrë që tregtarët të fitojnë para në platformë. Çfarë është ajo?

Opsionet binare janë instrumente financiare që përdorin aktive bazë, si aksione ose çifte monedhash.

Opsionet binare përdoren për të përfituar nga lëvizjet e çmimeve gjatë një periudhe kohore.

Ju duhet të zgjidhni aktivin themelor që do të mbështesë opsionin tuaj kur tregtoni opsione. Aktivi do të përdoret për të parashikuar tregtinë tuaj.

Ju thjesht po bastni lëvizjen e çmimit për një aktiv themelor duke blerë një opsion binar.

Bëni parashikimin e duhur dhe fitoni sot

Kur përfundon një transaksion, aktivi themelor quhet “Aset”. Është vlera e një artikulli.

Opsionet dixhitale zakonisht ndërtohen në sa vijon:

* Obligacionet (aksionet e korporatave globale)

* Çiftet e monedhës (EUR/USD, GBP/USD, etj.)

* Mallra dhe metale të çmuara (naftë ose ar, etj.

* Stoqet dhe indekset (S&P 500 Dow Jones, Dow Jones, indeksi i dollarit etj.

Ju mund të përdorni vetëm intuitën, njohuritë dhe informacione të tjera analitike për të zgjedhur instrumentin e duhur financiar.

Si të instaloni aplikacionin Quotex Trading në pajisjet Android

Një platformë tregtare është softueri që shkarkoni në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare që ju lejon të analizoni tregun dhe të bëni tregti. Ju mund të bëni një pyetje pozitive, si p.sh. Quotex Download në Android.

Është e lehtë për t’u instaluar, duke pasur parasysh se është platforma më e lehtë e llojit të saj. Aplikacioni Quotex është terminali zyrtar dhe i sigurt celular. Para se ta shkarkoni, sigurohuni t’i kushtoni vëmendje emrit të zhvilluesit të tij, Quotex Limited.

Fillimisht duhet të shkarkoni platformën Quotex përmes Google Play dhe më pas ta instaloni. Ju mund të kuotoni shkarkimin e brokerimit të Quotex. Përdorni aplikacionin Android

Ju duhet të jeni një përdorues i regjistruar për ta bërë këtë.

Pasi të përfundojë instalimi, do t’ju duhet të regjistroheni me aplikacionin Quotex për të fituar akses në sistem.

Një pyetje tjetër logjike është: Si të regjistrohem?

Është e lehtë dhe e shpejtë. Këto janë hapat për të hapur një llogari:

1. Krijoni një fjalëkalim kompleks duke përdorur adresën tuaj të emailit.

2. Zgjidhni monedhën e tërheqjes dhe depozitimit.

3. “Marrëveshja e Shërbimit” është një hap i detyrueshëm. Pranoni marrëveshjen dhe regjistrohuni. Regjistrohuni në aplikacionin Android E rëndësishme të mbani mend është se mund të hapni një llogari me 10 dollarë. Nuk ka nevojë për një shumë më të madhe depozite.

Llogaria demonstruese

Ju gjithashtu mund të tregtoni në platformë duke përdorur një llogari demo. Llogaria demo madje ka një tabelë plotësisht funksionale që tregon çmimet. Në një llogari demo, ju tregtoni në një tabelë të vërtetë në internet.

Llogaritë demo ofrojnë përvojë të vlefshme. Ato ju lejojnë të mësoni strategjitë përkatëse, treguesit, teknikat e tregtimit dhe punën e ndërmjetësve.

Një llogari demo mund të hapet falas dhe mund ta përdorni sa herë të doni. Pasi të keni fituar pak përvojë, është e mundur të tregtoni për para të vërteta.

Mos harroni të lexoni termat dhe kushtet e marrëveshjes së përdoruesit. Për t’u regjistruar, duhet ta lexoni atë dhe të pajtoheni me të.

Atëherë! Regjistrim i suksesshëm. Tani mund të tregtoni në platformë.

Ju mund të shihni se edhe klientët më kërkues janë në gjendje të regjistrohen shpejt dhe lehtë. Plotësoni llogarinë tuaj demo falas të Quotex

Si të instaloni aplikacionin Quotex Trading në pajisjet iOS

Një produkt i ngjashëm nuk është ende i disponueshëm për pronarët e pajisjeve iOS. Sidoqoftë, aplikacioni Quotex së shpejti do të jetë i disponueshëm për shkarkim në telefonat inteligjentë dhe tabletët e Apple.

Cilat janë përfundimet?

Tregtimi celular ka qenë një mënyrë popullore për të tregtuar asete të ndryshme tregtare, veçanërisht ato dixhitale, për mjaft kohë. Njerëzit po përdorin gjithnjë e më shumë tableta dhe smartfonë për të tregtuar. Ekziston një nevojë në rritje për aplikacione celulare që mundësojnë tregtimin në bursë. QUOTEX është alternativa më e mirë për ju nëse jeni larg shtëpisë tuaj, por keni ende akses në kompjuterin tuaj. QUOTEX APK, një platformë e re tregtare, do t’ju lejojë të bëni investime me besim dhe rehati.

Ju gjithashtu mund të përdorni platformën për të hyrë në internet nga kompjuteri juaj. Është e lehtë të regjistrohesh dhe të fillosh tregtimin pa instaluar ose shkarkuar terminalin. Ndonjëherë, gjithçka që duhet për të bërë një ndryshim në jetën tuaj është pak motivim, veprim dhe një fjalë në kohën e duhur. Nuk ka rëndësi sa i talentuar jeni apo sa punoni, ndonjëherë rezultatet kërkojnë kohë. Sigurohuni që të hulumtoni plotësisht platformën së cilës do t’i besoni paratë tuaja. Zgjidhni më të mirën. Ju gjithmonë do të keni sukses!

Klikoni në butonin më poshtë për të shkarkuar Quotex APK për Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!