Si të shkarkoni aplikacionin Binomo për PC dhe Android APK

Binomo është një nga ndërmjetësit më të njohur në internet në botë. Kjo është për shkak të platformës së saj tregtare intuitive dhe të thjeshtë për t’u përdorur. Binomo është i disponueshëm për shkarkim në pothuajse të gjitha pajisjet duke përfshirë Android, iOS dhe PC.

Nuk ka shumë informacione të disponueshme në lidhje me ofertat e aplikacionit Binomo, duke përfshirë vendin ku mund të gjenden dhe ndryshimet. Ky artikull do t’ju ndihmojë të zbuloni:

 • Si të shkarkoni aplikacionin Binomo APK
 • Një APK është më i mirë se aplikacioni zyrtar i Google Play për Android.
 • Si të shkarkoni aplikacionin Binomo në PC/Laptop (Windows dhe Mac)

Contents

Shkarkoni aplikacionin Binomo për PC/Notebook

Aktualisht, Binomo nuk ofron një aplikacion desktop për Windows dhe Mac që mund të shkarkohet në një kompjuter ose fletore. Binomo ofron një version të aplikacionit në ueb për përdoruesit e Google Chrome. Ky është një version i qëndrueshëm dhe më i besueshëm i platformës tregtare që nuk kërkon shkarkim ose hapje të ndonjë shfletuesi.

Ndiqni këto udhëzime për të përdorur versionin e aplikacionit Binomo.

 1. Klikoni këtu për të vizituar faqen zyrtare të Binomo dhe për të krijuar një llogari të re .
 1. Pas regjistrimit, do të drejtoheni në platformën e tregtimit. Klikoni në tre pikat në këndin e sipërm të djathtë të shfletuesit Google Chrome.
 2. Zgjidhni “Install Binomo…” nga menyja rënëse dhe konfirmoni instalimin.

Shkarkoni Binomo për PC dhe Notebook

Kur instalimi të përfundojë, aplikacioni në internet do të hapet automatikisht dhe do të shfaqet një ikonë në desktopin e kompjuterit tuaj.

Shkarkoni aplikacionin Binomo APK

Binomo APK

Pse do të zgjidhni të shkarkoni versionin APK nga aplikacioni zyrtar Google Play Android?

Shumë aplikacione mashtruese të opsioneve binare janë publikuar në Google Play dhe App Store vitet e fundit. Këto aplikacione janë robotë tregtarë, sinjale të rreme dhe madje edhe platforma të dyshimta tregtare.

Të dy dyqanet e aplikacioneve ishin shumë të rrepta për aplikacionet e tregtimit në internet dhe bllokuan të gjitha aplikacionet që lidhen me opsionet binare.

Mund ta shkarkoni ende aplikacionin zyrtar Binomo nga Google Play ose App Store. Sidoqoftë, funksionaliteti i aplikacionit do të jetë jashtëzakonisht i kufizuar. Tregtimet fikse nuk do të jenë të mundshme për të rritur fitimet. Nëse jeni përdorues Android, versioni APK ka të gjitha funksionet e Binomo dhe nuk ka kufizime.

Si mund të instaloj skedarët APK Binomo?

APK është një akronim për “Android Package Kit” (ose “Android Complete Package”), i cili është një aplikacion i rregullt Android që mund të shkarkohet nga Google Play Store. Duke qenë se aplikacioni APK nuk verifikohet nga Google, nuk do të besohet automatikisht nga smartfoni juaj. Prandaj, duhet të aktivizojmë funksionin “aktivizo aplikacionet e panjohura” në Chrome ose në ndonjë shfletues tjetër.

Si të lejoni aplikacionet APK në Android:

1 Navigo te cilësimet e pajisjes dhe kliko Aplikacionet dhe Njoftimet (ose versionet më të vjetra të Android).

2 Trokitni lehtë mbi tre pikat në këndin e sipërm djathtas. Kalo te hapi tjetër nëse nuk mund ta gjesh.

3. Në listën e aplikacioneve, gjeni aplikacionin ose shfletuesin Google Chrome që po përdorni.

4. Klikoni në “Instalo aplikacione të panjohura”

5. Lejo që “Lejo nga ky burim” të aktivizohet

Instaloni aplikacionin apk

Si mund ta instaloj dhe ekzekutoj skedarin APK të shkarkuar?

Pasi Google Chrome të ketë shkarkuar me sukses skedarin APK, mund ta instaloni skedarin APK Binomo dhe ta ekzekutoni atë.

 1. Klikoni këtu për të shkarkuar Binomo APK.
 2. Kur shihni “Ky skedar mund të dëmtojë pajisjen tuaj”, klikoni butonin “OK”. Nuk duhet të shqetësoheni, të gjitha aplikacionet tona janë të sigurta. Kjo është mënyra e Google për të siguruar që aplikacioni të jetë miratuar nga Google Play Store.
 3. Hapni “File Explorer”, lundroni në menunë “Shkarkim” dhe trokitni lehtë mbi “Binomo_uo.apk”.
 4. Ky aplikacion nuk kërkon ndonjë qasje të veçantë. Thjesht klikoni butonin “Instalo” në menunë e poshtme djathtas. Pranoni politikën e privatësisë pas instalimit. Aplikacioni do t’ju kërkojë të konfirmoni se jeni mbi 18 vjeç.
 5. Kur hapni aplikacionin për herë të parë, do të shfaqet faqja e regjistrimit/identifikimit. Për të marrë bonusin special të mirëseardhjes deri në 100%, sigurohuni që të krijoni një llogari të re.
 6. Përdorni kodin tonë promocional për të marrë një bonus 100% në depozitën tuaj

Si mund ta aktivizoj kodin tim unik?

Për të hapur një llogari Binomo, klikoni këtu!

Fusni kodin duke klikuar “shtoni kupon” në faqen e depozitave

Bonusi do të shtohet automatikisht

E rëndësishme: Ky kod bonus është i vlefshëm vetëm nëse krijoni një llogari të re duke ndjekur lidhjen. Vetëm përdoruesit e Hackamericas.org mund ta marrin këtë bonus.

Aktualisht, Binomo nuk ka një APK që publiku mund t’i qaset. Prandaj, aplikacioni që shkarkoni nga faqja jonë e internetit është një version jozyrtar që synon të thjeshtojë jetën e tregtarëve të Binomo.

Përfundim: Cilin aplikacion duhet të zgjidhni?

Tani keni një listë të gjerë opsionesh për të tregtuar në Binomo. Pyetja është se cili aplikacion Binomo të shkarkohet. A duhet të shkarkoj të gjitha opsionet apo mund të përdor vetëm versionin e shfletuesit?

Një aplikacion i shkarkuar përgjithësisht rekomandohet pasi është më i shpejtë, më i qëndrueshëm dhe më i lehtë për t’u aksesuar. Pastaj:

 • Është një ide e zgjuar të shkarkoni aplikacionin e uebit për kompjuterët Windows ose Mac dhe të përdorni Google Chrome kur tregtoni.
 • Mund të shkarkoni aplikacionin Binomo APK këtu nëse keni një smartphone Android.
 • Platforma e rregullt e tregtimit të Binomo mund të përdoret gjithashtu nëse përdorni një pajisje tjetër ose nuk keni të instaluar Chrome në kompjuterin tuaj.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!