Shkarkoni aplikacionin Nadex: Procesi i konfigurimit dhe veçoritë kryesore

Merrni një përmbledhje të thelluar të aplikacionit Nadex këtu. Mjetet e fundit të tregtimit ju mundësojnë të ekzekutoni strategjitë dhe planet tuaja tregtare me saktësi dhe efikasitet maksimal. Tregtarët profesionistë dhe fillestarë duan të gjejnë një firmë tregtare që ofron shërbimet dhe veçoritë më të mira me çmime me kosto efektive.

Ky rishikim diskuton shkëmbimin financiar për tregtarët që kërkojnë një aplikacion celular të përditësuar dhe të avancuar. Ai ofron një përmbledhje të veçorive dhe përfitimeve të këtij softueri tregtar. Nadex është një firmë e shkëlqyer tregtare që ofron një aplikacion modern tregtar dhe fleksibilitet për të personalizuar praktikat tuaja tregtare dhe për të arritur rezultatet e dëshiruara. Ky artikull zhytet në shërbimet dhe ofertat e kompanisë në një mënyrë gjithëpërfshirëse.

Contents

Si të shkarkoni dhe konfiguroni aplikacionin Nadex Trading?

Shkarkimi dhe instalimi i aplikacionit të tregtimit celular Nadex është një proces i lehtë, ashtu si çdo aplikacion tjetër tipik celular.

Për të konfiguruar me sukses aplikacionin celular Nadex në pajisjen tuaj, ka disa hapa që duhet të kryhen sipas një radhe të caktuar. Ndjekja e këtyre hapave të thjeshtë do të sigurojë që ky proces të shkojë pa probleme.

Për të instaluar aplikacionin Nadex Mobile Trading, duhet të ndiqni këto hapa:

Së pari, hapni navigatorin e internetit në pajisjen tuaj dhe shkoni në faqen zyrtare të internetit të Nadex mobile.nadex.com . Së dyti, hyni në llogarinë tuaj demo ose live. Së fundi, filloni tregtimin!

NadexGO është një aplikacion i avancuar në internet i krijuar për njerëzit në lëvizje që duan të qëndrojnë të përditësuar me aktivitetet e tyre tregtare. Ai jep një nivel krejtësisht të ri fleksibiliteti dhe komoditeti kur bëhet fjalë për tregtimin. Me një pajisje celulare, mund të tregtoni kudo. Kjo ju jep liri më të madhe për të eksploruar tregjet dhe për të bërë tregti sipas strategjive tuaja. Telefonat inteligjentë dhe tabletët janë të shkëlqyera për tregtim.

Çfarë është NadexGO?

NadexGO është një aplikacion i bazuar në ueb që nuk ka nevojë për një hapësirë të konsiderueshme ruajtjeje. Plus, ai përditësohet automatikisht, kështu që versioni që përdorni sa herë që e hapni do të jetë gjithmonë më i riu i disponueshëm.

NadexGO është i disponueshëm për shkarkim në pajisjet mobile dhe tabletë iOS dhe Android, duke i lejuar përdoruesit të aksesojnë platformën në lëvizje.

Si të përdorni NadexGO

Nëse jeni i ri në NadexGO, atëherë vendi më i mirë për të filluar është të krijoni llogarinë tuaj personale. Pas kësaj, njihuni me të gjitha veçoritë dhe cilësimet në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga NadexGO.

Para se të përdorni shërbimin, është thelbësore të krijoni një llogari. Nëse nuk jeni regjistruar ende, filloni duke u regjistruar për një.

Shtoni NadexGO në ekranin tuaj bazë për qasje të lehtë

Mund të hyni lehtësisht në NadexGO duke e shtuar atë në ekranin bazë të pajisjes tuaj – ashtu si çdo aplikacion tjetër. Në këtë mënyrë, ju mund ta nisni shpejt me vetëm një klik.

Platforma ofron një mundësi për përdoruesit që të qëndrojnë të kyçur, që do të thotë se ata nuk duhet të rifusin detajet e tyre të hyrjes sa herë që vizitojnë faqen. Kjo i ndihmon ata të aksesojnë shpejt tregjet me lehtësi.

Si të zotëroni aplikacionin Nadex Mobile Trading?

Përdorni aplikacionin Nadex duke e shtuar në ekranin tuaj bazë për akses më të përshtatshëm dhe më të shpejtë.

Për të filluar tregtimin duke përdorur aplikacionin Nadex, hapi i parë është të regjistroheni për një llogari tregtare Nadex. Për të hapur një llogari, thjesht shkoni në faqen e tyre të internetit dhe kërkoni “hap llogarinë time”.

Për të hapur llogarinë tuaj, gjeni dhe klikoni butonin ‘hap llogarinë time’. Kjo do t’ju çojë në një faqe që kërkon të dhënat tuaja personale si emri, iniciali i mesit, mbiemri, prapashtesa, adresa e emailit, emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi. Për të vazhduar në hapin tjetër, është thelbësore të plotësoni me saktësi të gjithë informacionin e kërkuar dhe të klikoni në butonin “tjetër”.

Hapi i mëpasshëm është plotësimi i saktë i formularit të aplikimit me të gjithë informacionin e nevojshëm.

Pas dorëzimit të aplikacionit tuaj, hapi tjetër është të kaloni përmes procesit KYC. Për këtë, do t’ju duhet të paraqisni kopje të skanuara të dokumenteve të caktuara, si p.sh. një ID me foto të lëshuar nga qeveria, kartën PAN, pasaportën dhe dëshminë e vendbanimit.

Së fundi, sigurohuni që të paguani për tarifat e tregtimit dhe tarifat e tjera të ndërmjetësimit që lidhen me transaksionin.

Pasi të keni përfunduar të gjithë hapat e kërkuar, ndërmjetësi juaj do të shqyrtojë aplikacionin tuaj dhe do të dërgojë një letër konfirmimi në emailin tuaj brenda 2 deri në 3 ditë pune, duke përfshirë kredencialet e hyrjes.

Rreth aplikacionit Nadex

Nadex është një kompani me bazë në SHBA që qëndron për Shkëmbimin e Derivateve të Amerikës së Veriut dhe e specializuar në ofrimin e opsioneve binare afatshkurtra dhe përhapjes. Me Nadex, tregtarët mund të hyjnë në një gamë të gjerë tregjesh, duke përfshirë stoqet, mallrat, indekset, monedhat dhe më shumë. Si një bursë e rregulluar, Nadex u ofron tregtarëve një shkallë të pashembullt sigurie dhe transparence. Për më tepër, platforma e saj miqësore për përdoruesit dhe mjetet e avancuara të grafikut e bëjnë të lehtë tregtimin me sukses.

Me një platformë tregtare në internet, përdoruesit tani mund të hyjnë në një gamë të gjerë tregjesh globale me lehtësi dhe pa kufij.

Ky shkëmbim financiar është në pronësi të IG Group me bazë në Londër (LON: IGG).

Nadex, një platformë tregtare në internet, është shumë e kërkuar nga investitorët falë rregullimit të saj nga CFTC (Common Futures Trading Commission).

Ian Peacock themeloi kompaninë në vitin 2004, me zyrën kryesore të vendosur në Çikago.

Nadex është një platformë tregtare celulare që i lejon përdoruesit e saj të investojnë në binarët dhe diferencat e thirrjeve në indekset e aksioneve, mallrat, tregjet Forex, kriptovalutat dhe ngjarjet makroekonomike, të tilla si pretendimet javore për punë dhe normat e fondeve të Fed.

Nadex ka krijuar një aplikacion të quajtur NadexGo, i cili mundësohet nga një teknologji më e avancuar e njohur si Progressive Web App (PWA).

Nadex ofron një aplikacion tregtimi që funksionon pa probleme me versionet më të fundit të Android, iOS dhe Windows PC. Gjithashtu ju jep akses në më shumë opsione dhe veçori.

Me aplikacionin e tregtimit celular të Nadex, mund të tregtoni në çdo kohë dhe kudo. Pavarësisht nëse preferoni ta përdorni atë në një shfletues uebi ose një pajisje celulare, aplikacioni ofron fleksibilitet të madh në drejtim të ekzekutimit të strategjive tuaja.

Merr aplikacionin celular falas tani! – Hapni llogarinë e tregtimit në Forex

Aplikacioni Nadex Mobile – Karakteristikat kryesore

Një aplikacion me një gamë të gjerë tregjesh të tregtueshme

Nadex ofron një platformë gjithëpërfshirëse celulare për tregtimin e tregjeve të ndryshme si mallrat, monedhat, indekset e aksioneve dhe ngjarjet makroekonomike. Aplikacioni ju lejon të blini dhe shisni tregjet tuaja të zgjedhura duke përdorur opsione binare.

Kontrapalët e besueshëm për tregtimin e opsioneve binare

Nadex është një treg financiar i sigurt i cili rregullohet nga CFTC (Common Futures Trading Commission). Ajo u siguron klientëve të saj se transaksionet e tyre janë të sigurta dhe të sigurta.

Pasuria e informacionit dhe burimeve arsimore

Aplikacioni NadexGO është një burim i mrekullueshëm si për tregtarët me përvojë ashtu edhe për fillestarët, pasi ofron qasje të efektshme në materiale edukative me cilësi të lartë që mund t’ju ndihmojë të zgjeroni njohuritë tuaja për industrinë dhe teknikat e tregtimit.

Akademia ofron një mori informacionesh për tregtarët që kërkojnë të qëndrojnë të përditësuar me tendencat më të fundit të tregut. Ai përbëhet nga blogje, artikuj, uebinarë, fjalorë, mësime audio-vizuale dhe sesione tregtare profesionale.

Mjeti arsimor është jashtëzakonisht i popullarizuar në mesin e fillestarëve në tregti, pasi i ndihmon ata të kuptojnë bazat e tregtimit në fillim dhe më pas gradualisht të kalojnë në nivele më komplekse.

Tregtarët profesionistë përdorin mjete edukative për të qëndruar të informuar për zhvillimet më të fundit në treg. Kjo i ndihmon ata të marrin vendime më të mira dhe të qëndrojnë të përditësuar me çdo ndryshim.

Shtoni aplikacionin në ekranin tuaj bazë

NadexGo e ka bërë aplikacionin e tij edhe më të aksesueshëm me një veçori të re – aftësinë për ta shtuar atë në ekranin tuaj bazë. Kjo do të thotë që ju mund ta aksesoni atë shpejt dhe lehtë me vetëm një klikim, duke kursyer kohë për gjëra të tjera.

Aplikacioni i lejon përdoruesit të qëndrojnë të kyçur, ngjashëm me aplikacionet e tjera kryesore, në mënyrë që ata të mund të aksesojnë platformën shpejt dhe me lehtësi.

Përputhshmëria e aplikacionit me çdo pajisje

Aplikacioni celular Nadex është i përshtatshëm për të gjithë, pavarësisht se çfarë pajisje përdorin; nëse është iOS, Android ose Windows PC, ai mund të shkarkohet dhe përdoret pa probleme.

Të kesh një smartphone, tablet ose laptop ju jep mundësinë për të hyrë me lehtësi në këtë aplikacion. Gjithashtu, nëse keni një pajisje të aktivizuar me internet dhe një shfletues uebi, mund të përdorni aplikacionin direkt përmes ueb-it.

Mbështetje për klientët 24/7

Përdoruesit e NadexGO mund të përfitojnë nga mbështetja pa ndërprerje në çdo kohë, shtatë ditë në javë pasi aplikacioni ofron ndihmë 24/7. Kjo u jep përdoruesve një qetësi mendore se tregtitë e tyre janë të mbrojtura mirë dhe çdo çështje zgjidhet shpejt. Zyra e ndihmës është në dispozicion nga e hëna deri të premten për t’ju ndihmuar me çdo pyetje ose problem që mund të keni. Mund t’i kontaktoni në çdo kohë gjatë orarit të punës për ndihmë të menjëhershme.

Përparësitë e aplikacionit celular Nadex

  • Aplikacioni është krijuar për të funksionuar si një shkëmbim dhe jo si ndërmjetës, duke eliminuar çdo mundësi të stimujve të gabuar.
  • Platforma tregtare e Nadex kalon nëpër mbikëqyrje rigoroze nga Komisioni i Tregtisë së Përbashkët të Futures (CFTC) për t’u siguruar që tregtarët të jenë të sigurt dhe të sigurt gjatë përdorimit të saj. Për më tepër, klientët amerikanë kanë të drejtë të hapin një llogari tregtare me Nadex.
  • Aplikacioni celular përmban një bibliotekë me përmbajtje edukative si mësime video, webinare, PDF, fjalorth, blogje dhe kurse. Të gjitha ato janë në dispozicion falas.
  • Klientët kanë opsione të shumta për të zgjedhur kur tregtojnë me këtë platformë, të tilla si zgjedhje të ndryshme binare dhe përhapje.
  • Nadex është një platformë tregtare e përballueshme me një strukturë të drejtpërdrejtë tarifash. Nuk do të duhet të shqetësoheni për ndonjë kosto të fshehur dhe mund të filloni të tregtoni me besim në platformë.
  • Nadex nuk ngarkon asnjë tarifë shtesë kur përdorni metoda të shpejta pagese si kartat e debitit.
  • Nadex u ofron klientëve të tyre llogari bankare të sigurta dhe të individualizuara në disa prej institucioneve bankare më të mira në SHBA.
  • Tregtimi në Forex mund të jetë i frikshëm për fillestarët, kjo është arsyeja pse shumë ndërmjetës ofrojnë një llogari demo me një bilanc virtual prej 10,000 dollarësh. Kjo i lejon përdoruesit të praktikojnë tregtimin pa ndonjë rrezik apo kosto, si dhe të mësohen me tregun e vërtetë të Forex.
  • Tregtarët e opsioneve binare janë në gjendje të tregtojnë forex spot me madhësinë më të vogël të mundshme prej 0.25.

Aplikacioni Nadex – Përfundim

Nadex është i njohur për aplikacionin e tij të fundit të internetit. Është zhvilluar me veçori të avancuara dhe nuk rëndon memorien e pajisjes, ndërkohë që përditësohet vazhdimisht.

Sa herë që përdorni aplikacionin celular Nadex, mund të jeni të sigurt që keni versionin më të fundit të disponueshëm për shkak të përditësimeve të rregullta.

Me veçoritë e tij moderne, ky aplikacion është bërë i preferuari në mesin e tregtarëve që kërkojnë një nivel të avancuar të aftësive tregtare.

Në këtë përmbledhje, do të mësoni më shumë rreth aplikacionit celular Nadex dhe veçorive të tij, në mënyrë që të merrni një vendim të informuar nëse është i duhuri për ju apo jo.

Kur kërkoni për platformën e duhur tregtare, mund të rishikoni një listë të tregjeve të tregtueshme, veçorive të ndryshme të ofruara dhe avantazheve që ajo sjell dhe t’i përgjigjeni çfarëdo pyetjeje që mund të keni.

Pyetjet e shpeshta në aplikacionin Nadex Mobile

Në këtë artikull, ne ofrojmë një listë të pyetjeve të bëra më shpesh në lidhje me aplikacionin e tregtimit celular Nadex. Këto FAQ mbulojnë tema të tilla si përputhshmëria e aplikacioneve celulare, kostoja dhe më shumë.

Cili është emri i aplikacionit Nadex?

NadexGo është emri i aplikacionit celular të Nadex, i cili mund të përdoret për të hyrë në shërbimet e tyre në lëvizje.

Ky lloj aplikacioni quhet një aplikacion progresiv në ueb, duke ofruar një sërë veçorish të avancuara dhe duke u ndërtuar mbi teknologjinë më të fundit.

Aplikacioni është i aksesueshëm për çdo lloj pajisjeje, si Android, iOS dhe Windows.

A ofron Nadex një aplikacion iOS?

Nadex ka në dispozicion një aplikacion iOS që mund të përdoret në çdo pajisje, është një aplikacion WPA që të mund të lansohet në iOS, Android dhe madje edhe në PC Windows.

Pavarësisht se çfarë lloj pajisjeje keni, mund ta përdorni aplikacionin me lehtësi. Ju nuk keni nevojë të kaloni ndonjë hap shtesë dhe mund ta përdorni atë menjëherë në smartphone, tablet, laptop, iPad ose iPhone. Përndryshe, nëse preferoni të hapni një shfletues në internet dhe të hyni në faqen e internetit, kjo është gjithashtu e mundur.

A është aplikacioni Nadex falas?

Po, aplikacioni Nadex është falas, por nuk është e mundur të përdoret aplikacioni pa paguar një tarifë.

Gjatë regjistrimit, përdoruesit i nënshtrohen një grupi të caktuar tarifash tregtare në lidhje me shumën e depozitës së tyre fillestare.

Tarifat e platformës së tregtimit të Nadex janë të krahasueshme me ato të konkurrentëve të saj, duke siguruar që përdoruesit të përfitojnë sa më shumë nga investimi i tyre.

Si të shkarkoni aplikacionin Nadex?

Për të marrë aplikacionin Nadex, duhet të hapni navigatorin e internetit të pajisjes tuaj dhe të kërkoni aplikacionin e tregtimit celular NadexGo në faqen zyrtare të Nadex. Pas kësaj, mund të shtypni butonin e shkarkimit dhe ta merrni në pajisjen tuaj.

Aplikacioni mund të shkarkohet pa asnjë kosto. Për më tepër, ju mund të merrni softuerin për pajisjen tuaj Windows nga i njëjti burim pa pagesë shtesë.

Pasi të keni shkarkuar aplikacionin, klikoni “Instalo” për të nisur procesin e instalimit. Sigurohuni që të pranoni të gjitha termat dhe kushtet dhe faqet e marrëveshjes së përdoruesit përpara se të përfundoni instalimin në pajisjen tuaj.

Me të dhënat tuaja të hyrjes, tani mund të identifikoheni në aplikacionin celular dhe të keni akses në veçoritë e tij.

Cilat veçori ka Nadex App?

Aplikacioni celular i Nadex ka një sërë mjetesh dhe veçorish si burime arsimore, dizajn miqësor për përdoruesit, tregje të ndryshme për t’u tregtuar, kompani të besueshme për partneritet, përshtatshmëri me çdo pajisje dhe ndihmë për shërbimin ndaj klientit.

A është e mundur të blini dhe shisni aksione duke përdorur aplikacionin Nadex?

Aplikacioni Nadex nuk ofron lehtësinë e tregtimit të aksioneve. Megjithatë, ai ofron një përzgjedhje gjithëpërfshirëse të tregjeve të tregtueshme si mallrat, monedhat, indekset e aksioneve dhe ngjarjet makroekonomike të cilat mund të tregtohen duke përdorur opsionet binare.

A është i mirë aplikacioni Nadex Android?

Aplikacioni Nadex Android është i favorshëm për shkak të veçorisë së tij Progressive Web App, i cili siguron përditësime automatike dhe nuk zë hapësirë në pajisjen tuaj. Kjo e bën atë një zgjedhje të shkëlqyer për përdoruesit që kanë nevojë për një aplikacion intuitiv dhe të personalizueshëm.

A ka aplikacioni Nadex një veçori elektronike Njih klientin tënd (e-KYC)?

Platforma Nadex njeh teknologjinë elektronike-Njih klientin tënd (e-KYC) si një komponent thelbësor dhe e ka përfshirë në aplikacionin e saj për ta bërë atë më të aksesueshëm.

A ofron aplikacioni Nadex këshilla ose rekomandime në lidhje me tregtimin?

Aplikacioni i tregtimit Nadex nuk ofron asnjë Strategji të Portofolit të Investimeve Tregtare (TIPS) për tregtarët.

Si të blini monedha përmes aplikacionit Nadex?

Përdorimi i aplikacionit celular Nadex për të blerë monedha të huaja nuk është shumë i ndryshëm nga blerja e artikujve nga aplikacionet e tjera të tregtisë elektronike. Ai ofron një përvojë të përshtatshme, miqësore për përdoruesit dhe ju lejon të bëni transaksione shpejt dhe me siguri.

Për të blerë një sasi të caktuar të monedhave të ndryshme, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni monedhat e dëshiruara, të vendosni vëllimin e monedhës dhe të klikoni mbi blej. Është një proces i drejtpërdrejtë që nuk kërkon shumë kohë apo përpjekje.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!