Programi i Filialit të Olymp Trade – Kingfin

Olymp Trade është një kompani brokerimi e mirëformuar që ka qenë aktive në treg për më shumë se pesë vjet. Përveç ofrimit për blerje në më shumë se njëqind vende të ndryshme, ajo është vlerësuar me një çmim të rëndësishëm në shkallë globale. Me çdo klient të ri që prezantoni me MetaTrader 4 ose platformën vendase të tregtimit të Olymp Trade, do të merrni një komision që varion nga 50% në 60% të shumës së depozitës së parë.

Kur ndërmjetësit tregtojnë një sërë aktivesh financiare, burimi kryesor i të ardhurave për ta vjen nga komisionet e paguara nga klientët dhe diferencat.

KingFin është përgjegjës për menaxhimin e programit të filialeve për Olymp Trade.

Contents

Si të filloni me programin e filialeve Olymp Trade

Në këtë rast, a mund të më ndiqni hapat e nevojshëm për të përdorur programin e filialeve?
Udhëzime për të marrë pjesë në programin e filialeve të Olymp Trade dhe për t’u kthyer në një partner biznesi

Fillo

hapi i parë është të shkoni në faqen zyrtare të Kingfin (programi i filialeve Olymp Trade) dhe të hapni një llogari, pas hapjes së llogarisë, kopjoni dhe kaloni lidhjen tuaj personale të filialit në një vend të qartë dhe të dukshëm si në faqen tuaj të internetit ashtu edhe në çdo reklamat që prodhoni.

Tërhiqni tregtarët

Gjëja tjetër që duhet të bëni është të merrni klientët në derë duke ndarë lidhjen tuaj të filialit në një burim trafiku të kualifikuar si faqja juaj e internetit në lidhje me tregtimin ose përshkrimi i videos tuaj në youtube. Klientët e rinj duhet të vijnë duke klikuar në reklamën personale, banerin ose lidhjen që keni ndarë.

Përdoruesit fillojnë të tregtojnë

Tregtarët regjistrohen në OlympTrade me lidhjen tuaj të filialit dhe fillojnë të kryejnë biznes.

Merr fitime

Mund të fitoni potencialisht një komision deri në gjashtëdhjetë për qind për përdoruesit që sillni.

Përfitimet e programit IB

Nëpërmjet rrjetit tonë të filialeve, ne jemi në gjendje të ofrojmë deri në 60% bonuse IB për të gjitha komisionet, duke përfshirë komisionet e shkëmbimit. Ky stimul ofrohet në baza ditore. Në tregun e këmbimit valutor është ndër aktivitetet më fitimprurëse.

Detaje për këdo që është i interesuar të bëhet bashkëpunëtor ose partner me Olymp Trade

Komisioni i madh i pagesave

 • Normat që mund të shkojnë deri në 60%
 • Ju gjithashtu mund të fitoni para me shkëmbime!

Fitimet nga Sub-Affiliate

 • Blerja e partnerëve të rinj është një mënyrë e sigurt për të rritur të ardhurat tuaja.
 • Ju do të merrni dhjetë për qind të çdo fitimi të bërë nga nëngrupet tuaja.

Asnjë kosto e lidhur, gjithçka mund të fillojë pa investim

 • Ju jeni në gjendje të filloni të sillni klientët menjëherë, dhe të qenit një filial nuk ka nevojë për një investim fillestar minimal nga ana juaj.

Grafikët e saktë që shfaqin të dhëna në kohë reale

 • Përdorni shërbimin e analitikës së programit të filialit në mënyrë që të mund të mbani gjurmët e asaj që po bëjnë klientët tuaj
 • Investigoni informacionin që lidhet me pagesat për nëndegët, komisionet dhe çdo rezultat tjetër financiar

Një strukturë me 2 nivele

Programi i filialeve Olymp Trade ofron një sistem monitorimi të filialeve me 2 nivele për të mbajtur gjurmët e suksesit financiar të bashkëpunëtorëve tuaj për të sjellë klientë dhe bashkëpunëtorë të rinj.

Merrni ndihmë me zhvillimin e iniciativave tuaja të marketingut së bashku me menaxhimin profesional të programeve të filialeve dhe vëmendjen e vazhdueshme personale.

Mjete marketingu falas

Ju mund të rrisni sasinë e tregtarit të ri dhe të fitoni para duke i tërhequr ata me materiale promovuese të fundit, banderola dhe lidhje filialesh.

Pagesa e Shpejtë

Punoni dhe merrni kompensim të vazhdueshëm përmes përdorimit të mekanizmave të pagesave rajonale dhe botërore.

 • Instrumente falas për përdorim në fushata reklamuese.
 • Përdorni mjetet tona të marketingut për t’ju ndihmuar të merrni norma më të larta konvertimi
 • Krijoni fushata reklamuese që janë të suksesshme dhe rritin biznesin tuaj të filialeve.

Pa kufizime, pa tarifa dhe pa ndërprerje në procesin e pagesës

Detaje mbi transfertat e shpejta dhe të drejtpërdrejta të parave për bashkëpunëtorët dhe partnerët e mundshëm të tregtisë Olimpike

Kjo është arsyeja pse regjistrimi në programin Olymp Trade Affiliate është bastja juaj më e mirë në këtë drejtim.

 • Merrni pagesa të shpejta; fitoni komisione për të gjithë tregtarët tuaj aktivë; të kryejë kërkime të thelluara duke përdorur të dhëna në kohë reale; tregtoni biznesin tuaj me faqe uljeje, banderola dhe video efikase; dhe zgjeroni bazën tuaj të klientëve.
 • Duke pasur një menaxher personal në dispozicionin tuaj, do t’ju ofrojë zgjuarsinë e biznesit thelbësor për fillimin e suksesshëm të firmës suaj.

Krijoni një llogari për kompaninë tuaj si partner.

një marrëdhënie pune me Olymp Trade

Për të bërë progres të rëndësishëm në zgjerimin e rrjetit Olymp Trading, ne jemi vazhdimisht në kërkim të partnerëve të filialeve. Ju do të keni të drejtë për një bonus nëse sugjeroni një përdorues i cili më pas bën një depozitë ose instalon aplikacionin.

Përparësitë e programit shoqërues Olymp Trade KingFin

Ofertë me konvertim të lartë

Parashikohet që diku nga 35 deri në 65% e atyre që regjistrohen në buletinet e lidhura me përmbajtjen do të vazhdojnë të bëhen klientë me pagesë. Për shkak të kësaj, pagesat do të vendosen në një frekuencë më të madhe.

Pagesa CPI për shkarkimin e aplikacionit

Ekzistojnë burime shtesë të ardhurash të disponueshme, duke përfshirë depozitat dhe shkarkimet e aplikacioneve, të cilat mund t’i përdorni.

Bonus për klientët e rinj

Një bonus depozite fillestare me vlerë deri në 150 dollarë dhe një bonus për përdorimin e aplikacionit celular me vlerë 5 dollarë u ofrohet gjithashtu tregtarëve.

Duke paguar më shumë

Në vlerësim të punës së palodhur të bërë nga bashkëpunëtorët tanë më të përkushtuar, ne jemi të lumtur të rrisim komisionet që ata marrin për shitjet që gjenerojnë.

Si të bëheni një partner tregtar Olimpik

Bashkëpunoni me menaxherin që ju është caktuar për të ndërtuar strategjinë më produktive. Planifikimi dhe prezantimi i fushatës suaj do të vazhdojë më mirë me ndihmën e tyre.

Burime promovuese dhe marketingu me cilësi të lartë.

Me ndihmën e materialeve promovuese me cilësi të lartë që ne ofrojmë, partnerët tanë mund të shohin një rritje në shitjet e tyre.

Lidhje universale dhe lidhje inteligjente

Ju mund t’i drejtoni menjëherë klientët te faqja e uljes që është e optimizuar për gjuhën e tyre dhe kombinimin e pajisjes, duke u siguruar që ata të kenë përvojën më të mirë të mundshme.

Pasi të keni rekrutuar me sukses 5 tregtarë, do të keni të drejtë për pagesa.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!