Program shoqërues IQ Option

Filialet kanë të drejtë të marrin 50% të të ardhurave neto të krijuara nga tregtarët nga ndërmjetësi. Në thelb, filiali merr gjysmën e çdo fitimi që gjeneron përdoruesi. Nuk ka rëndësi se sa i madh apo i vogël është ai fitim – filiali do të marrë sërish 50%.

Kur një tregtar punon me një ndërmjetës, klienti merr 50 për qind të fitimeve të bëra nga ndërmjetësi nga ajo tregti e veçantë. Për shkak të kësaj, humbjet e një tregtari nuk ndikojnë në të ardhurat e një tregtari tjetër pasi fitimet llogariten veçmas. Kjo siguron që të gjithë të marrin një vlerësim të drejtë të performancës së tyre, pavarësisht nga faktorët e jashtëm.

Contents

Programi IQ Option CPA

Kompania kohët e fundit ka miratuar programin IQ Option CPA si pjesë e marrëveshjes së bashkëpunimit të tyre të filialeve. Niveli i shpërblimit që mund të marrë një filial për postimin e lidhjeve që drejtojnë klientët në faqen kryesore të internetit është midis 35 dhe 165 dollarë. Lidhja më pas postohet në platformat përkatëse online për të tërhequr klientët. Partnerët e filialeve kanë të drejtë të marrin komisione bujare deri në 165 dollarë për çdo tregtar që prezantojnë që bën një depozitë.

Zbërthimi dhe Shpjegimi i Programit të Filialit të IQ Option

Programi i Filialit i IQ Option është një nga më fitimprurës, falë pagesave të tij bujare dhe bazës së përdoruesve në rritje të vazhdueshme. Për të kuptuar më mirë programin e filialeve, ne do t’i hedhim një vështrim të thellë të gjithë komponentëve dhe aspekteve të tij. Çdo element do të studiohet individualisht për të marrë më shumë njohuri.

Statistikat e panelit: Filialet po përfitojnë gjithnjë e më shumë nga pulti i filialeve të ofruar nga IQ Option për të reklamuar shërbimet e tyre si ndërmjetës. Kjo ndërfaqe është mjeti kryesor që ata përdorin për ta bërë këtë. Pikërisht këtu mund të shikoni statistikat më të fundit të referimit, të cilat përfshijnë një numër të përgjithshëm të njerëzve që janë regjistruar si pasojë e lidhjeve individuale të referimit. Paraqitja intuitive dhe e strukturuar mirë e të dhënave e bën më të lehtë verifikimin, duke thjeshtuar procesin e verifikimit. Ju mund të monitoroni lehtësisht referimet tuaja dhe matjet e tjera kryesore nga paneli kryesor. Këto të dhëna janë gjithmonë të përditësuara, kështu që ju keni akses në informacionet më të fundit në çdo kohë. Teknologjia është shumë e avancuar dhe ofron përditësime të të dhënave në kohë reale për përdoruesit. Statistikat mund të ndahen në lloje të shumta, të tilla si Data, Hitet, Unike, Regjistrimet, Konvertimi dhe Fitimi për të përmendur disa. Duke rregulluar vulat kohore, bashkëpunëtorët mund të gjurmojnë fitimet e tyre me lehtësi dhe saktësi.

Profili i Filialit: Filialet e reja mund të bashkohen me lehtësi duke ofruar disa informacione bazë për veten e tyre në zonën e Profilit të Filialit të Panelit të Kontrollit. Numri i telefonit të përdoruesit është verifikuar dhe shtuar në fushat përkatëse për saktësi. Për të arritur këtu, shkoni te pulti kryesor dhe klikoni në skedën “redakto profilin”. Pasi një individ të jetë shpërblyer komisioni për rolin e tij si filial, ai nuk mund të modifikojë emrin e përdoruesit në asnjë mënyrë. Përpara se të përdorni ndonjë mënyrë pagese, është e rëndësishme të jepni një numër telefoni të vlefshëm për qëllime verifikimi. Sigurohuni që të keni me vete numrin tuaj të telefonit përpara se të filloni procesin e pagesës.

Pagesat: Anëtarësimi në Programin e Filialit të IQ Option ofron një mundësi të shkëlqyer për të rritur fitimet tuaja në planin afatgjatë. Është një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar një burim shtesë të ardhurash dhe për të maksimizuar fitimet tuaja. Njerëzit vlerësojnë shpejtësinë me të cilën bëjnë pagesat e tyre mujore; kjo u ka sjellë atyre vlerësime pozitive nga anëtarët e tyre. Mund të prisni që të paguheni dy herë në muaj, në datën 15 dhe ditën e fundit të muajit. Për t’u bërë një filial, anëtari i ri duhet të ketë të paktën pesë tregtarë aktivë që punojnë për ta përpara se të pranohen. Filialet që regjistrohen në IQ Option dhe verifikojnë adresën e tyre të emailit dhe numrin e telefonit mund të jenë në gjendje të marrin pagesë nga organizata. IQ Option ofron një gamë të gjerë opsionesh pagese për klientët, duke përfshirë zgjidhjet e njohura të pagesave dixhitale si WebMoney, Skrill dhe Neteller, si dhe transferta bankare. Përveç parave tradicionale, tani ka një sërë kripto-valutash dixhitale në dispozicion.

Promoja e Filialit: Faqja e Promovimeve të IQ Option është një burim i shkëlqyeshëm për bashkëpunëtorët që kërkojnë të promovojnë Programet e tyre të Filialit. Ka një përzgjedhje të gjerë të përmbajtjeve dhe materialeve promovuese të gatshme për përdorim. Kompanitë tani po përdorin një sërë burimesh për të shtyrë reklamat, të tilla si reklamat në internet dhe celular, banderola, etj. Ato sigurojnë gjithashtu një sasi të konsiderueshme fotografish të aksioneve dhe shumë mjete të tjera mediatike për të ndihmuar në reklamim.

Top 10 filialet më të mira: Përdoruesit mund të kontrollojnë 10 filialet kryesore bazuar në fitimet e tyre. Të gjitha këto bashkëpunëtorë tërheqin tregtarë të rinj në IQ Option. Kjo fushë është e mrekullueshme për të kuptuar fitimet e lojtarëve kryesorë në industri. Për më tepër, ai zbulon të ardhurat e tyre gjatë muajit të fundit.

Mbështetje: Programi i filialit IQ Option mbështetet nga një ekip gjithëpërfshirës i shërbimit ndaj klientit që mund t’ju ndihmojë me çdo problem me të cilin mund të përballeni. Klientët kanë mundësinë të kërkojnë ndihmë nga menaxheri i llogarisë së tyre nëse kanë nevojë për mbështetje për ndonjë gjë. Skype i lejon përdoruesit të lidhen shpejt me një menaxher bashkëpunëtor nëse kanë ndonjë pyetje ose çështje urgjente që kërkojnë përgjigje të menjëhershme. Në këtë mënyrë, ata mund të sigurojnë që problemi i tyre të adresohet me shpejtësi.

Lajmet: Qëndrimi i përditësuar në programin e filialeve është i lehtë me seksionin e lajmeve të faqes në internet, i cili përmban të gjitha informacionet më të fundit dhe më të rëndësishme. Një filial i besueshëm duhet të monitorojë shpesh platformën për të identifikuar çdo veçori ose ndryshim të ri që është zbatuar. Duke vepruar kështu do të sigurohet që ata të qëndrojnë të përditësuar me përditësimet më të fundit dhe mund të optimizojnë strategjitë e tyre në përputhje me rrethanat.

Kërkesa të rëndësishme për të marrë pjesë në Programin e Filialit të IQ Option

Është e domosdoshme të jesh i ndërgjegjshëm për politikat dhe udhëzimet në një rrjet filialesh pasi një gabim në ndjekjen e tyre mund të çojë në përfundimin e aksesit të dikujt. Që filialet të mbeten në programin fitimprurës, ata duhet t’i përmbahen një sërë rregullash & rregulloret e vendosura nga organizatorët. Mosrespektimi mund të çojë në tërheqjen e tyre nga programi. Më poshtë është një përmbledhje e shkurtër e secilës prej këtyre temave:

Reklamimi në Google AdWords duke përdorur emrin “IQ Option” mund të rezultojë në një ndalim ose pezullim të shërbimeve tuaja. Është mirë të jeni të vetëdijshëm për termat dhe kushtet përpara se të reklamoni ndonjë markë. Shtimi i ‘Opsionit të IQ’ në listën e termave të ndaluar të kërkimit sugjerohet për të siguruar që përdoruesit të mos bëjnë kërkime të paligjshme ose të paautorizuara.

Shtimi i një opsioni të ri pagese kërkon verifikimin e numrave të telefonit të lidhur me të. Derisa të përfundojë ky proces, përdoruesi nuk do të jetë në gjendje të aksesojë asnjë nga fitimet e mundshme të programit.

Për t’u bërë një filial dhe për të filluar të bëni një komision, duhet të siguroheni që të keni të paktën pesë tregtarë aktivë që përdorin programin tuaj. Për t’u tërhequr, tregtarët duhet së pari të bëjnë një depozitë fillestare. Ky është një parakusht thelbësor për fillimin e procesit të tërheqjes.

Promovimi i Programit të Filialit të IQ Option

Për të siguruar suksesin afatgjatë të Programit të Filialit të IQ Option, është i nevojshëm promovimi i gjerë. Nëse po kërkoni të promovoni programin e filialeve IQ Option në një audiencë më të gjerë, faqja zyrtare e internetit ka disa këshilla dhe sugjerime të dobishme që mund të jenë mjaft të dobishme. Nëse po kërkoni të tregtoni diçka, dy nga mënyrat më të njohura janë përmes kanaleve në YouTube, TikTok, faqeve të internetit që lidhen me tregtimin në internet dhe grupeve në Facebook. Platformat e mediave sociale ofrojnë shikueshmëri dhe shtrirje të pashembullt, duke ju ndihmuar të promovoni në mënyrë efektive ofertat tuaja për një audiencë të gjerë.

Krijimi i një kanali në YouTube është një mënyrë tepër efektive për të reklamuar produktin ose shërbimin tuaj në botën moderne. Kjo ju lejon të arrini një audiencë më të madhe se kurrë më parë dhe të shfaqni atë që biznesi juaj ka për të ofruar. Anëtarët që i janë bashkuar tashmë programit mund të përdorin YouTube si një platformë për biznesin e tyre. Kjo u jep atyre një mundësi për të ndarë video udhëzuese rreth tregtimit me tituj tërheqës, duke ndihmuar në promovimin dhe përpjekjet e tyre të marketingut. Për të tërhequr më shumë shikues, parametrat mund të rregullohen dhe personalizohen. Këta shikues falas do të kishin më shumë gjasa të ndiqnin lidhjet e filialeve që ofrohen nga kanali.

Tregtarët e filialeve përdorin bazën e rëndësishme të përdoruesve të Facebook për të përhapur ndërgjegjësimin për shërbimet dhe produktet e tyre. Kjo bëhet kryesisht në kontekstin e grupeve në Facebook. Këto organizata mund të ofrojnë klasa falas dhe burime të tjera përkatëse që mund të aksesohen nga individë, pavarësisht nga mosha, përkatësia etnike ose vendndodhja e tyre. Nëpërmjet këtyre burimeve, njerëzit mund të lexojnë, diskutojnë dhe ndërveprojnë me njëri-tjetrin.

Më poshtë janë disa mënyra të tjera të promovimit:

Promovimi i një programi shoqërues përmes një faqe interneti është metoda kryesore që është dëshmuar të jetë një nga më efektivet. Bizneset e marrin seriozisht krijimin e faqeve të internetit pasi ndihmon për të krijuar një ndjenjë besimi midis klientëve dhe kompanisë. Kjo i siguron klientët se biznesi është legjitim dhe se ata mund të ndjehen të sigurt kur bëjnë transaksione ose të gjejnë informacione përkatëse përpara se të përdorin shërbimet tuaja.

Është e mundur të promovohet shërbimi i ndërmjetësit për publikun e gjerë duke përdorur kanale marketingu me pagesë si reklamat pay-per-click (PPC), por kjo praktikë nuk inkurajohet dhe duhet shmangur sa herë që është e mundur.

Rrjeti i filialeve IQ Option është vendi ku duhet të jeni nëse jeni të interesuar të fitoni para në internet në një mënyrë që të jetë pasive dhe e sigurt. Me emrin e njohur të markës së IQ Option, njohuri të konsiderueshme (më shumë se 10 vjet) dhe një gamë të gjerë karakteristikash dhe mundësish tregtimi, ia vlen koha dhe mundi i IQ Option për të tërhequr klientët përmes kësaj fushate. Fushata ia vlen koha dhe mundi i nevojshëm.

Një nga avantazhet më të rëndësishme është se përdoruesi ka të drejtë për një pjesë të komisioneve të rëndësishme që krijohen për ndërmjetësin. Klientëve që i bashkohen këtij programi bashkëpunëtor u jepet akses në një grup më të madh tregtarësh të mundshëm, një shërbim mbështetës që është i ndjeshëm ndaj nevojave të tyre dhe një ndërfaqe përdoruesi që është ndërtuar në mënyrë profesionale.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!