Programi i Filialit Quotex

Quotex është një platformë që mund t’ju ndihmojë të fitoni të ardhura nga klientët e rinj. Ky artikull do të shqyrtojë të gjitha programet e filialeve që ofron dhe do t’ju ndihmojë të përcaktoni nëse kjo platformë është e përshtatshme për ju.

Kjo është ajo që do të gjeni në këtë postim

Contents

Programi i filialeve dhe partnerëve Quotex

Quotex ofron një program shoqërues ku mund të fitoni deri në 80% të tarifave të tregtimit të krijuara nga njerëzit që janë regjistruar përmes lidhjes suaj të referimit. Shuma e komisionit varet nga sa tregtarë keni sjellë brenda një muaji të caktuar. Për t’u bërë një filial i Quotex, duhet të hapni një llogari falas me ta dhe më pas të ndani lidhjen tuaj të referimit në platforma të tilla si faqja juaj e internetit, kanali YouTube ose Tik Tok.

Pasi të jeni regjistruar si Filial në faqen e internetit të Quotex dhe të keni arritur të tërheqni tregtarë, mund të filloni të gjeneroni fitime nga aktivitetet e tyre tregtare. Tani, le të hedhim një vështrim në hapat që duhet të ndiqen për t’u bërë një Filial në platformën Quotex.

Si mund të regjistrohem si një filial i Quotex në faqen e internetit të Quotex?

Quotex është një burim i shkëlqyeshëm për të gjeneruar të ardhura si një filial. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndiqni një proces me tre hapa që do t’ju japë rezultatet më të mira.

 1. Së pari Regjistrohuni në programin partner duke klikuar këtu . Pasi të regjistroheni, do të merrni një lidhje të cilën ju duhet ta ndani në faqen tuaj të internetit në lidhje me tregtimin, rrjetin e reklamave, kanalet në youtube, tiktok, rrjetet sociale etj… në mënyrë që të gjeni tregtarë të rinj.
 2. Për të fituar tërheqje dhe për të tërhequr tregtarë të rinj, është e rëndësishme të krijoni reklama bindëse dhe t’i optimizoni ato për të tërhequr trafikun në platformë.
 3. Ju merrni 80% të të ardhurave të ndërmjetësit pasi tregtarët bashkohen në platformë.

Nëse dëshironi të bashkoheni me programin e filialeve të portalit të ndërmjetësit Quotex, ju lutemi lexoni sa më poshtë për më shumë informacion se si të filloni.

 • Për të hyrë në faqen e Filialit në faqen e internetit të Quotex, klikoni në opsionin “Affiliate” që ndodhet në fund të faqes.
 • Për të krijuar një llogari, duhet të krijoni një fjalëkalim dhe të jepni një adresë emaili aktive. Fjalëkalimi duhet të jetë unik dhe i sigurt për të garantuar sigurinë e të dhënave tuaja.
 • Për t’u bashkuar me programin Affiliate, klikoni në kutinë e emërtuar “Affiliate Program” dhe plotësoni formularin e regjistrimit.

Faqja e mëposhtme do të shfaqë lidhjen tuaj të Filialit, të cilën ju kërkohet të tregtoni për të tërhequr tregtarë të rinj.

Cili është programi i filialeve Quotex?

Programi i Filialit i Quotex është i fokusuar te performanca, që do të thotë se mund të bëni fitime të mëdha bazuar në numrin e tregtarëve që i referoheni platformës. Shpërblimet tuaja nga aktivitetet e tyre tregtare janë rreth 80% e shumës totale.

Quotex përdor një model RevShare për të paguar filialet ku norma e interesit varet nga performanca e tyre. Modeli i ndarjes së të ardhurave mund të përdoret për të përcaktuar se sa do të fitojë filiali.

Niveli Komisioni i referimit të normës së fitimeve Depozita totale
Niveli 1 50 0-14
Niveli 2 55 15-49
Niveli 3 60 50-99
Niveli 4 65 100-199
Niveli 5 70 200-399
Niveli 6 75 400-699
Niveli 7 80 700+
 • Programet e filialeve ofrojnë nivele të ndryshme partnerësh dhe sa më lart të shkoni, aq më i madh do të fitoni komision. Si parazgjedhje, filialet në Nivelin 1 marrin 50% të pjesëve të të ardhurave.
 • Për t’u kualifikuar për të marrë pagesën, bashkëpunëtorët duhet të plotësojnë disa kushte. Për shembull, pasi një tregtar ka bërë 10 depozita, filiali mund të tërheqë fitimet e tij & fitoni para nga ajo.

Duke u bërë një filial i nivelit 2 ju lejon të merrni zbritje dhe kode promovuese të cilat mund t’i përdorni për qëllime marketingu. Ju mund t’i përdorni këto kode për të nxitur klientët ose për të tërhequr tregtarë të rinj, duke e bërë atë një mënyrë efektive për të promovuar shërbimet tuaja.

Shembull

 • Lidhja juaj e referimit është ajo që ju lejon të fitoni komisionin tuaj nga tregtarët që i bashkohen platformës Quotex përmes referimeve tuaja. Ky komision bazohet në fitimet e tyre dhe të vetë ndërmjetësit Quotex.

Rekrutimi i tregtarëve për t’u bashkuar me platformën përmes lidhjeve të referimit është aspekti më sfidues i marketingut të filialeve. Ka disa opsione të disponueshme për ta bërë këtë proces më të lehtë, të tilla si kërkimi në internet për bashkëpunëtorë të mundshëm ose përdorimi i Google për të kërkuar përgjigje në lidhje me Quotex Affiliate dhe zbulimi i njerëzve që janë të interesuar të bëhen tregtarë/affiliate.

Mënyra më e mirë për të tërhequr tregtarë të rinj

Mënyra më e mirë për të tërhequr një tregtar të ri është të publikoni përmbajtje rreth tregtimit, strategjive tuaja tregtare duke përdorur ndërmjetësin ose krahasime në platforma të ndryshme tregtare. Nëse keni buxhet, mund të investoni në reklamat në internet për të referuar tregtarë të rinj. Këto janë strategjitë e filialeve kryesore që përdorin për të gjetur tregtarë të rinj. Disa përdorin gjithashtu rrjete sociale si youtube ose tiktok për të promovuar platformën e tregtimit.

Arsyet për të qenë një filial i Quotex

Nëse nuk jeni ende të sigurt nëse të bëheni një filial i Quotex është vendimi i duhur për ju, lexoni pikat e mëposhtme për t’ju ndihmuar të vendosni:

Normat e konvertimit janë të larta

Rritja e normave të konvertimit do të thotë që më shumë njerëz do të përdorin lidhjen tuaj për të filluar tregtimin, duke rezultuar në fitime më të larta. Kjo mund të jetë një mundësi ideale për të bërë një nxitim anësor dhe për të fituar para shtesë.

komisionet e larta

Quotex ka komisionet më të larta për filialet e saj në këtë sektor ndërmjetësi. Me çdo tregtar që sillni në platformën e ndërmjetësit, mund të fitoni deri në 80%.

Me programin e filialeve të bazuar në qarkullim, numri i tregtarëve të suksesshëm ose të pasuksesshëm nuk ndikon në rezultatin e përgjithshëm të tregut. ju mund të dëgjoni 5% të vëllimit të tregtimit të tregtarëve të referuar.

Statistikat e ofruara

Quotex ofron statistika të detajuara rreth trafikut ditor dhe konvertimeve të gjurmuara në kohë reale.

Komisioni i përsëritur

Quotex ofron komisione afatgjata për filialet e saj, duke i lejuar ata të bëjnë fitime edhe nëse tregtari që ata sollën bën një tregti ose depozitë të vetme 1 $. Kjo siguron që ata të mund të gjenerojnë vazhdimisht të ardhura nga platforma.

Ka edhe dy përfitime të tjera

 • Me më shumë se 20 opsione depozitash në dispozicion, tregtarët nga shumë llogari mund të bëjnë pagesa sipas lehtësisë së tyre. Kjo ju ofron mundësinë për të tërhequr një gamë më të gjerë klientësh.
 • Anëtarët e Quotex po hasin sukses. Tregtarët mund të vendosin të depozitojnë fonde përmes një sërë metodash, duke i lejuar ata të bëjnë pagesa me lehtësi.

Mënyra e tërheqjes nga filiali i Quotex

Nëse jeni duke kërkuar mënyra për të tërhequr fondet tuaja pasi të keni arritur një kufi specifik, ju lutemi ndiqni këto hapa:

 1. Kuletat elektronike – Ju mund të merrni me shpejtësi para direkt në portofolin tuaj elektronik. Për më tepër, kjo shumë mund të dërgohet në llogarinë tuaj bankare përkatëse në një kohë të shkurtër.
 2. Bitcoin dhe kriptomonedha – Tani keni mundësinë të merrni komisionet tuaja në formën e kriptomonedhës. Më pas mund ta përdorni këtë monedhë për të tregtuar ose shkëmbyer me monedha të tjera.
 3. Transferta bankare – Kjo është mënyra më e mirë për të marrë komisionin tuaj dhe për ta mbajtur atë të sigurt në llogarinë tuaj. Kjo është e rëndësishme sepse nuk mund të tregtoni ose investoni gjithmonë paratë tuaja.

konkluzioni

Quotex është një zgjedhje ideale për investitorët, tregtarët dhe bashkëpunëtorët që përpiqen të fitojnë shpërblime financiare. Ai ofron mjetet dhe burimet më të mira për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të dëshiruara në mënyrë efikase. Programi i Filialit të Quotex është një mundësi e shkëlqyeshme për ata që duan të fitojnë pa tregtuar ose duke marrë rreziqe me paratë e tyre. Ai nuk është vetëm i sigurt, por gjithashtu mund të jetë më fitimprurës sesa të jesh tregtar.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!