Преземете ја IQ Option PC Windows, Mac, Android и iOS

Трговецот бара да остане во тек со најновите вести. Времето е драгоцено. Во зависност од конфигурацијата на апликацијата, можете да тргувате со различни инструменти, вклучувајќи бинарни, дигитални опции, девизен курс и акции. За да тргувате на најзгодно за вас, преземете ја апликацијата IQ Option.

Ако вашиот уред не ја поддржува апликацијата, сè уште имате опција да ја посетите веб-страницата на IQ Option и да тргувате со вашиот омилен прелистувач.

Contents

IQ Option Апликација за Mac и Windows

Можете лесно да ја преземете IQ Option за Windows: кликнете на копчињата подолу за да ја добиете датотеката

Преземете ја апликацијата IQ за iOS и Android

>> IQ Option Андроид

>> IQ Опција IOS

>> Прозорци со IQ Option

>> IQ Option Mac

Системски барања

Оперативниот систем што го користите ќе ги одреди техничките барања. Проверете дали преземањето IQ Option работи на вашиот уред. Апликацијата за десктоп работи на Windows 7, 8, 8.1 и 10. Корисниците на MacOS можат да ја користат десктоп апликацијата со OS X 10.10 Yosemite или која било друга понова верзија на ОС. За оптимални перформанси, потребни се 2 GB RAM. Сепак, се препорачува 4 GB RAM меморија. За да стартувате DirectX9 за Windows или OpenGL 2.0-пријателски на macOS, ќе ви треба видео картичка. За да ја преземете IQ Option за Windows, вашиот хард диск мора да има достапен простор од 130 Mb.

IQ опција за барања за iOS и Android

Ќе треба да ја имате инсталирано апликацијата IQ Option на вашиот Android 4.4 или iOS 9.0. Апликацијата нема да работи на постари верзии на ОС. Сепак, во овие случаи сè уште можете да тргувате со веб-страницата на IQ Option. За да ја стартувате апликацијата, вашиот уред мора да има најмалку 74,1 Mb слободен простор на хард дискот.

Погледнете го овој брз преглед на сите инструменти што се достапни за тргување со IQ Option.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!