Pocket Option: Како да се најавите или да влезете во брокерот

Contents

Влезете или започнете сесија во Pocket Option

Дали сè уште немате сметка? Пријавете се .

Ако немавте сметка за тргување со џебна опција, можете да се најавите на платформата со создавање на сметка бесплатно. Еве чекор-по-чекор водич кој објаснува како да отворите сметка за џебна опција бесплатно.

Како да се регистрирате со е-пошта

1. Копчето „ Регистрирај се“ е во горниот десен агол, за да можете да направите сметка.

Кликнете на ” Регистрирај се ” Копчето се наоѓа во горниот десен агол.

2. За да се регистрирате Ќе треба да ги пополните следните информации. Кликнете на „ПРИЈАВИ!“

  1. Внесете валидни адреси на е-пошта.
  2. Проверете дали вашата лозинка е силна.
  3. договор , проверете го

Пристапете до вашата е-пошта Pocket Option ќе ви испрати е-пошта за потврда со линк за активирање на вашата сметка. Кликнете на врската за да ја завршите регистрацијата.

Кликнете на „Тргување“ или „Демо сметка за брзо тргување“ за да отворите демо сметка.

Кликнете на „ПРОДОЛЖИ ДЕМО ТРГУВАЊЕ“

Сега сте подготвени да тргувате. По депонирањето, можете да тргувате на вистинска сметка.

Кликнете на „Trading“ или „Quick Trading Real Account“ доколку сакате да отворите вистинска сметка.

Мора да направите инвестиција на вашата сметка за да започнете тргување во живо. Минималниот износ на инвестиција е 10 долари.

Како да се регистрирате со сметка на Фејсбук

Можете исто така да отворите сметка преку веб-страницата на Facebook. Потребни се неколку минути.

1. Кликнете овде Facebook Кликнете овде

2. Ќе се отвори вашиот прозорец за најавување на Facebook. Внесете ја адресата на е-пошта што ја користевте за да се регистрирате

3. Користете ја лозинката за вашата сметка на Facebook за да се најавите
4. Кликнете на „Најави се“.

Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, Pocket Option ќе побара пристап до вашето име, слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи…
Потоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата на брокерот Pocket Option.


Како да се регистрирате со сметка на Google

1. Кликнете на копчето за да се регистрирате за сметка на Google.

2. Внесете ја вашата адреса за е-пошта или телефонски број во новиот прозорец и кликнете „Следно“.

3. Следно, внесете ја вашата лозинка за Google и кликнете „Следно“.

Следете ги инструкциите што ви ги испраќа услугата на вашата адреса за е-пошта.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!