IQCent: Како да се најавите или да влезете во брокерот iqcent.pro

Постојат различни методи за најавување и најавување на IQCent. Постапката за регистрација е едноставна, но некои корисници често забораваат како да го направат тоа.

Contents

Влезете или започнете сесија во IQCent

Дали сè уште немате сметка? Пријавете се .

Започнете ја сесијата од официјалната веб-страница на IQ Cent

Пристапот до IQCent преку веб-прелистувач е најпопуларниот начин. Чекорите што треба да се следат се:

  1. Одете на веб-страницата на IQcent
  2. Кликнете на „Најави се“
  3. Внесете ја вашата адреса за е-пошта и лозинка.
  4. Кликнете на жолтото копче „Најави се“.
  5. Ако сте ја заборавиле лозинката, кликнете на „Заборавена лозинка“.

Најавете се на IQcent со посета на веб-страницата на платформата за тргување. Кликнете на копчето „LOG IN“ за да пристапите до вашата лична сметка. Внесете ги вашите информации за најавување (е-пошта и лозинка) на главната страница. Ако сте го користеле менито „Останете најавен“ при регистрацијата. После тоа, ќе можете да го направите тоа без овластување.

Како да се регистрирате?

Процесот на регистрација на IQCent е лесен и брз. Ако немавте сметка на IQ Cent, потребна е регистрација за да се поврзете на платформата. За да се регистрирате на IQ Cent, потребни ви се некои основни информации: валидна адреса на е-пошта, лозинка за да ја заштитите вашата сметка и телефонски број.

Првиот чекор за да се регистрирате на IQCent е да отидете на нивната официјална веб-страница и да кликнете на копчето Регистрирај се на горниот десен агол на екранот. Потоа ќе ви бидат побарани основните информации потребни за отворање на вашата сметка.

За да се регистрирате, само треба да ги пополните полињата со соодветните информации за секоја од овие полиња. Потоа, кликнете на жолтото копче следно за да продолжите со отворање на сметка. По процесот на регистрација и исто толку лесен, ќе бидете прашани каков тип на сметка сакате да отворите и кои се методите за депозит и повлекување што сакате да ги користите за финансирање на вашата трговска сметка IQCent.

Најчесто поставувани прашања

Што да правам ако ја заборавив лозинката од мојата сметка на IQcent

Можете да ја ресетирате вашата лозинка со кликнување на врската „Ја заборавивте лозинката“ на страницата за најавување:

Системот потоа ќе отвори прозорец со барање да ја ресетирате лозинката (е-пошта). Системот ќе побара од вас да ја внесете точната адреса на е-пошта што претходно ја користевте за отворање на вашата сметка .

Ќе биде испратено известување по е-пошта на наведената е-пошта адреса за ресетирање на вашата лозинка.

Исто така, ќе можете да ја промените вашата лозинка во е-поштата што ја добивате. За да пристапите до функцијата за ресетирање на лозинката IQcent, кликнете на врската Промени лозинка испратена до вашата е-пошта. Направете нова лозинка во прозорецот што се отвора за да овозможите дополнително овластување.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!