Преземете ја апликацијата Pocket Option за компјутер со Windows

Pocket Option ви овозможува да спроведувате целосно тргување и да ги користите сите негови карактеристики. Од каде било во светот, можете да добиете пристап до најсовремената платформа за тргување на Pocket Option со официјалната апликација Pocket Option за Windows.

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Pocket Option на лаптоп/компјутер

Десктоп апликацијата на платформата за тргување е идентична со веб-верзијата. Нема да има никакви проблеми со тргувањето или трансферот на средства.

Преземете ја официјалната апликација Pocket Option овде на вашиот лаптоп/компјутер.

Следете ги овие чекори за да ја инсталирате преземената датотека на вашиот лаптоп/компјутер откако ќе биде успешно преземена.

1. Кликнете двапати на локацијата. Датотека PocketOptionSetup.msi . Ќе се наоѓа во вашата папка Преземања.

2. Ќе се отвори дијалог прозорецот. Следете ги овие упатства за да го инсталирате софтверот.

3. Откако ќе се инсталира софтверот, можете да го отворите. Сега можете да ја отворите програмата (обично ќе биде на вашиот десктоп екран.

Ќе се води. Ќе ве однесе до страницата за демо тргување. За да тргувате, кликнете „ПРОДОЛЖИ ДЕМО ТРГОВИЈА“ со демо сметка

За да продолжите со тргувањето, можете да ги зачувате резултатите од тргувањето на сметката и да тргувате со вистинска. За да креирате сметка на Pocket Option, кликнете на „РЕГИСТРАЦИЈА“.

Имате три опции за да се регистрирате: со вашата адреса за е-пошта или со вашата сметка на Facebook. Треба само да го изберете вистинскиот метод и да ја креирате вашата лозинка.

Алтернативно, имате можност да користите џебна опција без да преземате програми од трети страни . Пристапот до платформата за тргување може да се направи без преземање, директно од веб-апликацијата на брокерот.

Со веб апликацијата можете да тргувате и да имате пристап до сите функционалности на платформата директно од кој било интернет прелистувач.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!