Si të depozitoni para në Expert Option

Contents

Si mund të bëj një depozitë në Expert Option?

Depozitat në opsionin e ekspertëve mund të bëhen duke përdorur çdo kartë debiti ose krediti (VISA ose MasterCard), Intenet Banking ose një portofol elektronik si Perfect Money, Skrill ose WebMoney…

Depozita minimale: 10 USD Fondet do të konvertohen automatikisht nëse llogaria juaj bankare është në një monedhë tjetër.

Pagesat elektronike preferohen nga shumë tregtarë mbi kartat bankare, pasi ato mundësojnë tërheqje më të shpejta.

Lajmi i mirë është se ne nuk ngarkojmë tarifa për depozitat.

Depozitë me Kartela Bankare (VISA/MasterCard

1. Vizitoni faqen zyrtare të internetit ExpertOption.com ose aplikacionin celular

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare duke u identifikuar me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj.

3. Për të bërë një depozitë, ju lutemi shkoni te opsioni “Financat” në këndin e sipërm të majtë të menusë & pastaj klikoni në “Depozitim”.

4. Për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, ju keni opsione të ndryshme në dispozicion. Përdorimi i kartave të debitit ose kreditit është një nga metodat më të përshtatshme për ta bërë këtë. Sigurohuni që karta të jetë e regjistruar në emrin tuaj dhe të mbështesë pagesat ndërkombëtare në internet. Thjesht zgjidhni “VISA/MasterCard” kur ju kërkohet ta bëni këtë..

5. Ka dy opsione për të futur një shumë të depozitës – ose futeni manualisht ose zgjidhni nga lista rënëse.

6. Për të forcuar më tej depozitën tuaj, mund të jeni në gjendje të përfitoni nga një depozitë bonus. Pasi të klikoni “VAZHDO”, mund të zbuloni nëse ky bonus është i disponueshëm për ju..

5. Pasi të klikoni butonin “Dërgo”, do të drejtoheni në një faqe të re. Në atë faqe, do t’ju kërkohet të shkruani numrin e kartës suaj të kreditit dhe emrin e mbajtësit të saj.

AA CVV me tre shifra (i njohur gjithashtu si kodi SVS) është krijuar për të mbajtur të sigurta blerjet në internet. Mund ta gjeni në anën e pasme të kartës suaj, pikërisht mbi vijën e nënshkrimit. Zakonisht shfaqet në këtë format: xxx.

Për të finalizuar transaksionin, ju lutemi shtypni butonin “Shto fonde…”.

Pasi të përfundojë pagesa juaj, do të shfaqet një dritare konfirmimi dhe shuma do të kreditohet shpejt në llogarinë tuaj.

Internet Banking

1. Hyni në faqen e internetit të ExpertOption ose aplikacionin celular duke vizituar ExpertOption.com .

2. Për të hyrë në llogarinë tuaj tregtare, ju lutemi identifikohuni duke përdorur kredencialet tuaja.

3. Për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, shkoni në menynë e sipërme të majtë dhe klikoni “Financat”, më pas zgjidhni “Depozitë”.

4. Zgjidhni “Bankat…”.

5. Ju keni mundësinë ose të vendosni manualisht një shumë të depozitës ose të zgjidhni një nga lista rënëse.

6. Ju mund të keni të drejtë për një depozitë bonus. Përfitoni nga ky bonus për të rritur depozitën tuaj. Klikoni “VAZHDIM” pas kësaj.

Tani është koha e përkryer për të përfituar nga një ofertë emocionuese e depozitave bonus. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të klikoni “VAZHDIM” dhe mund të kualifikoheni për një depozitë bonus që mund të ndihmojë në rritjen e konsiderueshme të depozitës suaj.

5. Pasi të klikoni butonin, do të çoheni në një faqe tjetër ku mund të zgjidhni bankën tuaj.

Për të bërë një depozitë në llogarinë tuaj të ExpertOption nga banka juaj, do t’ju duhet të jepni informacion thelbësor si shuma që do të depozitohet, detajet e llogarisë bankare dhe tarifat bankare të aplikueshme. Pasi këto detaje të jenë dhënë dhe dorëzuar, paratë duhet të depozitohen në llogarinë tuaj të ExpertOption.

Pas një depozite të suksesshme, do të merrni një kërkesë që konfirmon transaksionin tuaj. Fondet do të transferohen në llogarinë tuaj menjëherë më pas.

Depozitim me pagesa elektronike

1. Vizitoni faqen e internetit të ExpertOption.com ose aplikacionin celular

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare duke u identifikuar me kredencialet tuaja.

3. Për të depozituar fonde, klikoni në butonin “Financat” që ndodhet në këndin e sipërm të majtë të ekranit tuaj. Pastaj zgjidhni “Depozitë” nga menyja.

4. Zgjidhni “WebMoney” si shembull.

5. Për të bërë një depozitë, mund të futni shumën manualisht ose të zgjidhni nga lista e shumave të paracaktuara të dhëna në menunë rënëse.

6. Ju mund të keni të drejtë për një depozitë bonus. Shfrytëzojeni këtë kredi shtesë për të përmirësuar depozitën tuaj. Për të ecur përpara, klikoni në butonin “VAZHDIM”.

5. Pas lundrimit në faqen e depozitave, do t’ju duhet të jepni informacionin e nevojshëm për të përfunduar procesin e pagesës në ExpertOption.

Pas përfundimit të një transaksioni të suksesshëm, do të hapet një dritare konfirmimi dhe llogaria juaj do të kreditohet menjëherë.

Depozitoni me Crypto

1. Vizitoni faqen e internetit të ExpertOption.com ose aplikacionin celular

2. Për të hyrë në llogarinë tuaj tregtare, ju lutemi identifikohuni me kredencialet tuaja.

3. Për të depozituar fonde, lundroni te lidhja Financat në menunë e këndit të sipërm majtas dhe klikoni Depozitë.

4. Ju lutemi zgjidhni midis “Crypto” ose “Binance Pay” për të vazhduar më tej.

5. Për të bërë një depozitë, mund të vendosni një shumë të caktuar ose të zgjidhni nga shumat e paracaktuara në listën rënëse.

6. Ju mund të keni të drejtë për një depozitë bonus. Përfitoni nga ky bonus për të rritur depozitën tuaj. Klikoni “VAZHDIM” pas kësaj

5. Do të ridrejtoheni në një faqe të re, ku mund të gjeni adresën dhe t’i dërgoni kripto-n.

Pasi pagesa juaj të konfirmohet nga rrjeti, ajo do të përpunohet. Tarifa e ngarkuar do të ndikojë në kohën e konfirmimit.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!