Binomo: Како да се најавите или да влезете во брокерот

Contents

Влезете или започнете сесија во Binomo

Дали сè уште немате сметка? Пријавете се .

Како да се логирам на мојата сметка на Binomo

 1. За да започнете со Binomo и да ги искористите висококвалитетните услуги што ги нудат, можете да ја преземете нивната мобилна апликација или да пристапите до официјалната веб-страница на Binomo .
 2. За да пристапите до вашата сметка, кликнете или на „Најави се“ или „Најави се“.
 3. Внесете ја лозинката и адресата на е-пошта за да продолжите.
 4. За да се најавите, изберете го копчето „Најави се“.
 5. Ако не можете да ја запомните вашата адреса за е-пошта, можете да се најавите на веб-локацијата или со вашите акредитиви на Gmail или Facebook. Ако не можете да ја потсетите лозинката, кликнете на врската „Ја заборавив лозинката“ за помош.

За да креирате сметка, кликнете на копчето „Најави се“ и потоа изберете го жолтиот таб „Регистрирај се“. После тоа, внесете ги вашите ингеренции и ќе бидете најавени.

За да пристапите до вашата сметка, мора да ја внесете важечката адреса на е-пошта и лозинката со кои сте се регистрирале.

Со демо сметка од 1.000 УСД, сега можете да се најавите за да започнете со тргување. Можете да изберете да тргувате или на турнир или на вистинска сметка откако ќе го направите вашиот депозит.

Како да се логирам на Binomo преку Facebook?

 1. За да пристапите на веб-локацијата користејќи го вашиот профил на Facebook, кликнете на копчето „Најави се со Facebook“.
 2. Кога ќе кликнете на копчето „Најави се со Фејсбук“, ќе се појави нов прозорец. Треба да ја внесете адресата за е-пошта поврзана со вашата сметка на Facebook за да се најавите.
 3. Користете ја лозинката за вашата сметка на Facebook за да креирате нова лозинка
 4. Кликнете на „Најави се“.
 5. Со кликнување на копчето „Најави се“, Binomo ќе побара дозвола за пристап до вашето име, слика на профилот и адресата на е-пошта. После тоа, можете да продолжите со искористување на карактеристиките на платформата.

После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени во Binomo.

Како да се логирам на Binomo со Gmail?

 1. За да се најавите на страницата, кликнете на копчето и користете ја вашата сметка на Gmail.
 2. Откако ќе го отворите новиот прозорец, внесете ја вашата лозинка. Потоа кликнете на „Следно“ за да продолжите и внесете го вашиот телефонски број или адреса на е-пошта. Откако ќе го поставите вашето најавување, кликнете на копчето за да добиете пристап до системот. Ова ќе ви претстави неколку безбедносни прашања како лозинката за вашата сметка на Gmail.
 3. За да креирате нова биномо сметка, прво внесете ја лозинката. Потоа кликнете на копчето „Најави се во Gmail“ за да пристапите до вашата сметка.

За да започнете со користење на Binomo, следете ги упатствата што ви се испратени. Откако ќе го направите тоа, ќе бидете однесени на вашата сметка на Binomo.

Како да се логирам на апликацијата Binomo iOS?

Најавувањето во мобилната апликација iOS е исто толку едноставно како и за веб-страницата Binomo. За да ја добиете апликацијата, можете или да ја преземете од App Store или да кликнете на врската дадена „ Тука “. За да ја лоцирате апликацијата „Биномо: паметни инвестиции“, можете едноставно да ја пребарувате во App Store. За да ја преземете апликацијата на вашиот уред Apple, отворете ја и потоа допрете на иконата со десната стрелка за да започнете со преземање.

Откако ќе ја преземете и стартувате апликацијата Binomo за iOS, можете лесно да се најавите со вашата е-пошта. Сè што треба да направите е да ја изберете опцијата „Најави се“.

За да се најавите , внесете ја вашата е-пошта и лозинка и потоа кликнете на копчето „ Најави се“.

Како да се логирам на апликацијата Binomo Android?

За да ја пронајдете апликацијата, ќе треба да отидете на Google Play Store и да пребарувате за „Binomo“. или кликнете овде . По инсталацијата и стартувањето, можете да се најавите на мобилната апликација Binomo Android користејќи ја вашата е-пошта.

Следете ги чекорите на вашиот уред со Android. „Најави се“ Внесете ја вашата е-адреса во полето подолу. Е-пошта и лозинка Кликнете на копчето. Копче „Најави се“ .

Најавете се на веб-верзијата на Binomo Mobile

Платформата за тргување на Binomo може да се пристапи на веб, а исто така е достапна и на мобилни уреди, овозможувајќи им на корисниците да прават занаети од далечина. За да започнете со Binomo, отворете го веб-прелистувачот на вашиот телефон и напишете „Binomo.com“ или кликнете на врската овде за да пристапите до официјалната веб-страница.

За да се најавите на вашата сметка, внесете ја вашата e-mail адреса и лозинка во соодветните полиња. Потоа, кликнете на копчето „Најави се“ за да го завршите процесот.

Стигнавте! Сега можете да започнете со тргување користејќи ја мобилната веб-платформа за беспрекорно и практично искуство. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е идентична со обичната веб-верзија, па оттука гарантира искуство без проблеми. Нема да има никакви проблеми кога тргувате или префрлате вашите средства.

Често поставувани прашања (ЧПП).

Ја заборавив адресата на е-пошта за мојата сметка на Binomo

Ако сте ја заборавиле вашата адреса за е-пошта, можете да се најавите користејќи ги вашите ингеренции на Apple или Gmail.

Кога се регистрирате за Binomo, можете да креирате своја сопствена сметка. Во случај да сте ја погрешиле вашата е-пошта или не можете да пристапите на Gmail / Apple, се препорачува да се обратите до службата за корисници за помош. support@binomo.com

Што да направам ако не добијам е-пошта со врската за враќање на лозинката?

Ако не сте добиле е-пошта со врската за ресетирање на лозинката на вашата сметка на Binomo, следете ги овие чекори за да ја вратите:

Проверете го вашето сандаче за да се уверите дека сте ја примиле е-поштата за регистрација од Binomo во вистинскиот формат.

Ако очекувате е-пошта од Binomo, погледнете ја вашата папка „Spam“ бидејќи може да ве чека таму. Може да содржи линк до саканата информација.

Ако немате пристап до е-поштата што содржи линк за ресетирање на лозинката, контактирајте со Binomo преку разговор или е-пошта на нивниот тим за поддршка (support@binomo.com). Специјалистите на Binomo ќе бидат повеќе од среќни да ви помогнат во ова.

Порака: Максималниот број на дозволени обиди за најавување е надминат

Ќе ви биде забранет пристапот до вашата сметка откако ќе се најавите повеќе од 10 пати на час. Може да се прикаже предупредувачка порака што покажува дека сте го надминале максималниот број обиди за најавување.

Мора да почекате еден час пред да се обидете повторно да се најавите.

Регистрирајте се преку Facebook ако не можете да се најавите

За да пристапите до вашата сметка, посетете ја веб-платформата и изберете ја „Заборавена лозинка? опција. Потоа внесете ја адресата за е-пошта што се користеше за креирање на вашата сметка на Facebook. Откако ќе го поднесете барањето за ресетирање лозинка, ќе добиете е-пошта за потврда што ја содржи врската за ажурирање на лозинката за сметката на Binomo.

По успешното завршување на процесот на пријавување, ќе можете да пристапите на платформата со единствено име за најава, потврдена адреса за е-пошта и свежо креирана лозинка.

Како можам да го сменам мојот телефонски број или адреса на е-пошта?

Ако вашите информации за контакт, како што се поштенската адреса и телефонскиот број сè уште не се потврдени, можете лесно да ги ажурирате во делот „Лични информации“ на веб-локацијата.

Откако вашите лични податоци ќе бидат потврдени, тие не може да се уредуваат. Ако сакате да направите каква било промена на вашиот телефонски број, контактирајте со Службата за поддршка на клиенти на support@binomo.com за помош.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!