Демо сметка за Pocket Option

Демо-сметката Pocket Option е идентична со нејзината сметка за тргување во живо во однос на карактеристиките и функционалноста. Клиентите имаат можност да практикуваат тргување со виртуелни фондови, што им овозможува пристап до истите средства, сигнали за тргување, квоти на акции и индикатори како вистински брокер. Pocket Option им нуди на трговците одличен начин да практикуваат различни стратегии и да ги усовршат своите вештини за финансиско управување со нивната бесплатна демо сметка, без да ги ставаат во ризик сопствените пари. Користењето симулации за тргување е одличен начин да ги усовршите своите вештини и да станете поподготвени за пазарите во реалниот свет. Демо сметката е идеален начин за влез во светот на тргувањето. Тоа ви дава шанса да стекнете искуство од прва рака и да разберете како функционира сè без да ризикувате некој од сопствениот капитал. Ова го прави одлична можност да се практикуваат различни стратегии во безбедно опкружување.

Pocket Option обезбедува виртуелна демо сметка каде што можете да ја испробате нивната платформа за тргување без да инвестирате пари. Ова ви помага подобро да ја разберете платформата и да одлучите дали е погодна за вашите потреби. Оваа функција е наменета да ги запознае корисниците со системот без потреба од било каква финансиска обврска. Може да ви помогне да се запознаете со различни карактеристики и подобро да ја разберете неговата работа.

Contents

Како да отворите демо сметка за Pocket Option

Pocket Option го прави процесот на регистрација неверојатно едноставен и брз. Можете да започнете со тргување со само неколку кликања со посета на веб-локацијата и притискање на копчето „Започни со еден клик“.

За да започнете со страницата за демо тргување, кликнете на дадената врска. После тоа, можете да притиснете „ПРОДОЛЖИ ДЕМО ТРГОВИЈА“ и ќе ви се создаде демо сметка со почетен биланс од 10.000 УСД.

Пред да тргувате со Pocket Option, мора да креирате сметка. За да го направите тоа, кликнете на копчето „РЕГИСТРАЦИЈА“ и зачувајте ги резултатите на вашата сметка. Откако ќе завршите, подготвени сте да започнете со тргување со вистинска сметка. За да се регистрирате со Pocket Option, можете да изберете помеѓу три опции – регистрирајте се со вашата адреса за е-пошта, користете ги вашите детали за најава на Facebook или користете сметка на Google. Треба само да го изберете вистинскиот метод и да ја креирате вашата лозинка.

Како да отворите демо сметка на Pocket Option со е-пошта

 1. одете на официјалната веб-страница на Pocket Option
 2. За да креирате демо сметка со Pocket Option, кликнете на копчето „Регистрирај се“ во горниот десен агол на страницата.
 3. За да станете член на Pocket Option, наведете ги бараните информации во формуларот. После тоа, кликнете на “ПРИЈАВИ!” да ја завршите вашата регистрација.
 1. Внесете валидни адреси на е-пошта.
 2. Воспоставувањето силна лозинка е од суштинско значење за обезбедување на безбедноста на вашите податоци и информации. Треба да се користи комбинација од големи, мали букви, броеви и симболи за да се генерира безбедна лозинка која може да ја намали можноста таа да биде пробиена од хакери.
 3. Ве молиме штиклирајте го полето што покажува дека сте ги прочитале и се согласиле условите на договорот.

Конечно, Pocket Option ќе ви испрати е-пошта со линк што ќе ви овозможи пристап до вашата сметка.

За да ја активирате вашата сметка и да го завршите процесот на регистрација, проверете ја е-поштата што ви е испратена за врска. Откако ќе кликнете на тој линк, вашата сметка ќе биде целосно функционална.

За да отворите демо сметка, кликнете на една од двете опции: „Тргување“ или „Демо сметка за брзо тргување“.

Кликнете на „ПРОДОЛЖИ ДЕМО ТРГУВАЊЕ“

Честитки што го направивте првиот чекор во светот на тргувањето! За да ви помогне подобро да ја разберете платформата, Pocket Option ви нуди бесплатна демо сметка во вредност од 10.000 долари. Ако сте подготвени да започнете со тргување, првиот чекор е да направите првичен депозит. Ова ќе ви овозможи пристап до вистинска сметка, каде што можете да започнете да оставате свој белег во трговскиот свет!

Мора да депонирате најмалку 10 долари пред да започнете да тргувате со вистински пари на вашата сметка.

Како да отворите демо сметка за Pocket Option со сметка на Facebook

Креирањето демо сметка на Pocket Option е без напор и не бара надомест. Сè што треба да направите е да се најавите со вашите акредитиви на Facebook. Да го направите она што треба да го направите е лесно како да следите неколку основни чекори.

1. Првиот чекор е да пристапите до официјалната веб-страница на Pocket Option и да се регистрирате за сметка, кликнете на врската „Најави се“ и изберете ја опцијата „Регистрација“.

2. За да пристапите до вашата сметка на Facebook од оваа страница, едноставно кликнете на копчето „Фејсбук“. Со тоа ќе се отвори прозорец за најавување каде што можете да ги внесете вашите ингеренции и да се најавите. За да се најавите со вашата сметка на Facebook, наведете ја адресата на е-пошта што ја користевте за време на регистрацијата.

3. Ако веќе имате сметка на Facebook, можете да ја искористите за да ја поставите вашата сметка на Pocket Option брзо и лесно. Ова ќе ви овозможи да креирате нова лозинка специјално за вашата сметка на Pocket Option.

4. Кликнете на „Најави се“.

Откако ќе допрете на „Најави се“, Pocket Option ќе побара од вашата согласност да добие пристап до вашето име, фотографија на профилот и адресата на е-пошта. Откако ќе доделите овластување, можете да продолжите да се најавувате.

Откако ќе ја активирате врската, Pocket Option ќе се отвори во вашиот интернет прелистувач што е можно поскоро.

Како да отворите демо сметка со сметка на Google

Поставувањето бесплатна пробна сметка со Pocket Option е лесно и може да се направи само со вашата сметка на Google. Едноставно следете ги инструкциите чекор-по-чекор за брзо да го завршите процесот.

1. За да започнете со креирање сметка за Pocket Option, едноставно одете на официјалната веб-страница на Pocket Option и кликнете на копчето „Најави се“ и потоа изберете ја врската „Регистрација“. Ова ќе ви овозможи да го започнете вашето патување со оваа неверојатна платформа.

2. За да се најавите со вашата сметка на Google од оваа страница, едноставно кликнете на копчето Google и ќе се појави скокачки прозорец за најавување. Ве молиме внесете ја адресата на е-пошта што ја користевте кога се регистриравте за сметката на Google за да продолжите

3. За да продолжите понатаму, наведете ја вашата лозинка за Google и притиснете го копчето „Следно“.

За да продолжите со процесот, ве молиме погледнете ги упатствата испратени до вас преку е-пошта од Pocket Option.

Создадете демо сметка на апликацијата Pocket Option iOS

Ако имате уред со IOS, за да отворите демо сметка на Pocket Option, прво треба да ја преземете нивната мобилна апликација. Апликацијата „PO Trade“ сега е достапна на уредите со iOS – iPhone и iPad. За да го добиете, едноставно побарајте го во App Store и инсталирајте го.

Со мобилната апликација на платформата за тргување со Pocket Option, можете лесно да пристапите до сите нејзини функции од каде било – и таа работи токму како веб-верзијата. Апликацијата за тргување iOS на Pocket Option е меѓу најдобрите за размена на средства и акции, бидејќи нуди непречено и без проблеми искуство. Дури може да се пофали со извонреден рејтинг на App Store.

За да креирате сметка на мобилната платформа iOS, притиснете го копчето означено како „Отвори сметка“.

 1. Внесете валидни адреси на е-пошта.
 2. За максимална безбедност, се препорачува да креирате лозинки со високо ниво на јачина. Ова може да се направи со интегрирање на симболи и броеви, притоа избегнувајќи вообичаени зборови или фрази како лично име или датум на раѓање.
 3. Ве молиме прочитајте и согласете се со условите пред да го притиснете копчето „Регистрирај се“. Со тоа ќе се заврши вашата регистрација.

За да го започнете вашето трговско патување на Демо сметката, едноставно кликнете на копчето „Продолжи со демо“.

Создадете демо сметка на апликацијата за Android Pocket Option

За да отворите демо сметка на Pocket Option на уредите со Android, едноставно преземете ја официјалната мобилна апликација Pocket Option Broker од Google Play Store. Пребарајте го во продавницата и потоа инсталирајте го на вашиот уред.

Андроид платформата на Pocket Option ги има истите карактеристики како и нејзината веб-верзија, нудејќи им на корисниците истото трговско искуство. Отворањето демо сметка, префрлањето средства и повлекувањето се лесно остварливи процеси без никакви проблеми. Апликацијата за тргување со Android на Pocket Option доби огромна популарност меѓу трговците во последно време и доби позитивен преглед на App Store. Се смета дека е еден од најдобрите избори за онлајн тргување.

За да започнете со користење на мобилната платформа Андроид, кликнете на копчето „Отвори сметка“. Ако го направите ова, ќе ви овозможите пристап до сите негови карактеристики и способности.

 1. Внесете валидна адреса за е-пошта.
 2. Направете силна лозинка.
 3. Проверете го договорот и кликнете на „Регистрирај се“

Pocket Option сега ви овозможува да го искусите светот на тргувањето без никаков ризик. Силно се препорачува да ја искористите нивната демо сметка за да можете да се запознаете со платформата пред да инвестирате вистински пари. Разбирањето на пазарот е од суштинско значење за секој трговец и ова искуство може да ви помогне да имате умешни вештини за донесување одлуки во иднина. Со запознавање со пазарот, ќе бидете подобро опремени да донесувате мудри одлуки при тргувањето.

Регистрирајте се за демо сметка во мобилна веб-верзија

Ако немате капацитет или желба да преземете апликација на вашиот мобилен уред, сепак е можно да креирате демо сметка со Pocket Option користејќи ја веб-верзијата. Ова дава можност да имате бесплатна демо сметка на Pocket Option без да треба да преземате ништо. Можете да пристапите до веб-локацијата PocketOption на вашиот мобилен телефон со едноставно отворање на вашиот интернет прелистувач и внесување на „pocketoption.com“ во лентата за адреси. Со притискање на enter ќе ве упати таму.

Можете да го отворите менито со кликнување на копчето „Мени“ во горниот лев агол на екранот.

За да се придружите на демото на Pocket Option, притиснете го копчето „РЕГИСТРАЦИЈА“ и следете ги инструкциите.

За успешно да се регистрирате, мора да се обезбедат одредени информации како што се адресата на е-пошта, лозинката и согласност со условите и условите. За да го завршите процесот, изберете го копчето „ПОПИШИ СЕ“.

Секоја чест! Пристигнавте на мобилната веб-платформа и сега можете да започнете да вежбате со демо тргување. Мобилната верзија на платформата за тргување е идентична со традиционалната веб-страница; затоа, можете да очекувате беспрекорна транзиција при тргување или пренос на средства без никакви компликации.

За да започнете со тргување со демо сметка, едноставно притиснете го копчето „Продолжи со демо тргување“. Ова ќе ви овозможи да ги практикувате вашите стратегии за тргување со виртуелни фондови и да стекнете увид во глобалните пазари без да ризикувате вистински пари.

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Можете ли да заработите пари од демо-трговска сметка?

Демо сметките се неверојатно корисни за трговците бидејќи им даваат можност добро да се запознаат со платформата и нејзините карактеристики, како и да експериментираат со тргување со различни средства и да ги подобрат своите вештини.

Демо сметките се виртуелни по природа и се натоварени само со виртуелни пари. Тие служат како терен за вежбање за трговците и се корисни за да се измери успехот на секоја трговија. Може да се остварат добивки, но повлекувањата се невозможни бидејќи овие средства се виртуелни.

Кога ќе ја воспоставите вашата демо сметка со Pocket Option, можете да започнете со тргување со вистински пари кога сте подготвени и доволно самоуверени.

Како да се префрлам од демо сметка на вистинска?

За да обезбедите непречено и без проблеми префрлување од демо сметка на вистинска, препорачуваме да се придржувате до следните чекори. Ова ќе обезбеди процесот да помине непречено за вас.

Ако сакате да го направите преминот од демо сметка на вистинска, ви предлагаме да ги следите овие едноставни чекори за непречен и без напор процес.

1. Доколку сакате да ги истражите карактеристиките на оваа платформа, можете да го сторите тоа со кликнување на копчето Демо сметка на врвот.

2. Кликнете на „Сметка во живо“

3. Ќе добиете известување од платформата кога ќе треба да додадете средства на вашата сметка со минимум 10 долари. За да започнете со тргување во живо, прво надополнете го салдото на вашата сметка.

Откако ќе направите депозит, можете да започнете со тргување со сметки на Реал и да ги искористите можните профити што ги нудат маркетите.

Како да додадете пари на вашата џебна демо сметка?

Ако сакате да додадете пари на вашата демо сметка, отворете го табулаторот „Демо салдо“ што се наоѓа во горното мени и изберете „Надополнување“. Потоа можете да додадете кој било износ на средства што го сакате.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!