Olymp Trade придружна програма – Kingfin

Olymp Trade е добро воспоставена брокерска компанија која е активна на пазарот повеќе од пет години. Покрај тоа што е понуден за купување во повеќе од сто различни земји, тој е награден со значајна награда на глобално ниво. Со секој нов клиент што ќе го запознаете со MetaTrader 4 или со основната платформа за тргување на Olymp Trade, ќе добиете провизија која се движи од 50% до 60% од износот на првиот депозит.

Кога брокерите тргуваат со различни финансиски средства, примарниот извор на приход за нив доаѓа од провизиите што ги плаќаат клиентите и од распонот.

KingFin е задолжен за управување со придружната програма за Olymp Trade.

Contents

Како да започнете со придружната програма на Olymp Trade

Во тој случај, може ли да ме одведете низ чекорите неопходни за користење на придружната програма?
Инструкции за учество во придружна програма на Olymp Trade и претворање во деловен партнер

Почни

првиот чекор е да отидете на официјалната веб-страница на Kingfin (Olymp Trade affiliate програма) и да отворите сметка, по завршувањето на отворањето на сметката, Копирајте и поминете ја вашата лична партнерска врска на јасна и видлива локација и на вашата веб-страница и на која било рекламирање што го произведувате.

Привлечете трговци

Следното нешто што треба да направите е да ги придобиете клиентите со споделување на вашата партнерска врска на квалификуван извор на сообраќај, како што е вашата веб-страница за тргување или опис на вашето видео на YouTube. Нови клиенти треба да дојдат со кликнување на личната реклама, банер или врска што сте ја споделиле.

Корисниците почнуваат да тргуваат

Трговците се регистрираат на OlympTrade преку вашата придружна врска и започнете со водење бизнис.

Слушајте профит

Можеби потенцијално ќе заработите провизија до шеесет проценти од корисниците што ќе ги внесете.

Придобивките од IB програмата

Преку нашата партнерска мрежа, можеме да понудиме до 60% IB бонуси на сите провизии, вклучувајќи ги и провизиите за размена. Овој поттик се обезбедува на дневна основа. На пазарот на девизи е меѓу најпрофитабилните дејности.

Детали за сите заинтересирани да станат подружници или партнери со Olymp Trade

Огромна комисија за исплати

 • Стапки кои можат да одат до 60%
 • Можете исто така да заработите пари со замена!

Заработка од под-подружница

 • Стекнувањето нови партнери е сигурен начин да го зголемите вашиот приход.
 • Ќе добиете десет проценти од профитот направен од вашите под-подружници.

Без трошоци поврзани, сè може да започне без инвестиции

 • Можете веднаш да започнете да привлекувате клиенти, а да се биде партнер не бара минимална почетна инвестиција од ваша страна.

Точни графикони кои прикажуваат податоци во реално време

 • Користете ја услугата за аналитика на придружната програма за да можете да следите што прават вашите клиенти
 • Истражете ги информациите што се однесуваат на исплати на под-подружници, комисии и какви било други финансиски резултати

Структура на 2 нивоа

Филијалата на Olymp Trade нуди систем за следење на партнери на 2 нивоа за следење на финансискиот успех на вашите партнери за да донесе клиенти и нови филијали.

Добијте помош во развојот на вашите маркетинг иницијативи заедно со професионално управување со придружните програми и тековно лично внимание.

Бесплатни алатки за маркетинг

Можете да го зголемите износот на нови трговци и да заработите пари со тоа што ќе ги привлечете со најсовремен промотивен материјал, банери и партнерски врски.

Брзо плаќање

Направете труд и добивајте постојан надомест преку користење на регионални и светски механизми за плаќање.

 • Бесплатни инструменти за употреба во рекламни кампањи.
 • Користете ги нашите маркетинг алатки за да ви помогнеме да добиете повисоки стапки на конверзија
 • Создадете рекламни кампањи кои се успешни и го развиваат вашиот партнерски бизнис.

Без ограничувања, без надоместоци и без задржувања во процесот на плаќање

Детали за брзи и директни трансфери на пари за можните филијали и партнери на Olymp Trade

Затоа запишувањето во програмата Olymp Trade Affiliate е вашата најдобра залог во овој поглед.

 • Добијте брзи плаќања; заработувајте провизии за сите ваши активни трговци; врши длабинско истражување користејќи податоци во реално време; пазарете го вашиот бизнис со ефикасни целни страници, банери и видеа; и проширете ја вашата база на клиенти.
 • Имајќи личен менаџер на располагање ќе ви обезбеди деловна острина од суштинско значење за успешното лансирање на вашата фирма.

Направете сметка за вашата компанија како партнер.

работен однос со Olymp Trade

Со цел да постигнеме значителен напредок во проширувањето на мрежата на Olymp Trading, постојано бараме партнери. Ќе ги исполнувате условите за бонус ако предложите корисник кој потоа или прави депозит или ја инсталира апликацијата.

Предности на придружната програма на Olymp Trade KingFin

Понуда со висока конверзија

Се очекува дека некаде во опсег од 35 до 65% од оние што се регистрираат за билтени поврзани со содржина ќе станат клиенти кои плаќаат. Поради ова, исплатите ќе бидат поставени на поголема фреквенција.

Исплата на CPI за преземање апликација

Достапни се дополнителни извори на приход, вклучително и депозити и преземања на апликации, кои можете да ги искористите.

Бонус за нови клиенти

На трговците им се нуди и првичен бонус за депозит во вредност до 150 долари и бонус за користење на мобилната апликација во вредност од 5 долари.

Плаќање повеќе

Како благодарност за напорната работа што ја вложуваат нашите најпосветени филијали, со задоволство ги зголемуваме провизиите што тие ги добиваат за продажбата што ја генерираат.

Како да станете трговски партнер на Олимпијадата

Соработувајте со менаџерот кој ви е доделен за да ја изградите најпродуктивната стратегија. Планирањето и пуштањето во употреба на кампањата ќе се одвива понепречено со нивна помош.

Висококвалитетни промотивни и маркетинг ресурси.

Со помош на висококвалитетните промотивни материјали што ги обезбедуваме, нашите партнери може да видат поттик во нивната продажба.

Универзални врски и паметни врски

Можете веднаш да ги насочите клиентите до целната страница која е оптимизирана за нивниот јазик и комбинација на уреди, осигурувајќи дека ќе го добијат најдоброто можно искуство.

Откако успешно ќе регрутирате 5 трговци, ќе ги исполнувате условите за плаќања.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!