Bináris opciók bemutató számlák

Az interneten sok bináris opciós bróker kínál demószámlát, de kevés bróker kínál valódi ingyenes bináris opciós demószámlát befizetés nélkül.

A bináris opciós demószámlák lehetővé teszik a kereskedés tesztelését kockázatmentes környezetben. A demószámlákat a brókerek kínálják kereskedőiknek, hogy teszteljék platformjukat és kereskedési stratégiájukat.

Bróker Maximális kifizetés Min. Letét Bónusz Értékelés Ingyenes demó Hivatalos honlapján
Quotex logo 98% kifizetés 10 $ min. Letét 70% bónusz 5/5 Értékelés Demo elérhető Nyisson egy demo számlát
IQ-Option logo 95% kifizetés 10 $ min. Letét Nincs bónusz 5/5 Értékelés Demo elérhető Nyisson egy demo számlát
binomo-logo 90% kifizetés 10 $ min. Letét Nincs bónusz 4,5/5 Értékelés Demo elérhető Nyissa meg a demo fiókot
Pocket-Option logo 92% kifizetés 50 $ min. Letét 50% bónusz 4,5/5 Értékelés Demo elérhető Nyisson egy demo számlát
Olymp-Trade logo 90% kifizetés 10 $ min. Letét Nincs bónusz 4,5/5 Értékelés Demo elérhető Nyissa meg a demo fiókot

Contents

Útmutató kezdőknek: Mik azok a bináris opciós demószámlák?

A bináris opciós demó számla egy olyan kereskedési számla, amely valódi számlán való kereskedést szimulál. a bináris opciós kereskedés kereskedési szimulátorának tekinthető.

A bináris opciós demó számlákkal a brókerek lehetőséget kínálnak ügyfeleiknek, hogy kipróbálják a kereskedést anélkül, hogy félnének a pénzvesztéstől. A demószámlák segítségével a kereskedők saját pénzük befektetése nélkül tesztelhetik a kereskedési stratégiákat és a bróker jellemzőit.

A demószámla lehetővé teszi a kereskedő számára a virtuális pénzzel való kereskedést. A kereskedő megkapja a lehetőséget, hogy megértse a kereskedési folyamat különböző aspektusait.

A kereskedő különféle kereskedési stratégiákat próbálhat ki, kereskedési eszközöket használhat és elemzi a piaci viszonyokat.

Hogyan lehet megnyitni egy ingyenes bináris opciós demó számlát

A bináris opciós kereskedéshez ingyenes demó számla megnyitásához nincs szükség regisztrációra. Könnyű!

Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyitja a bróker webhelyét, és megnyomja a „Demó számla megnyitása” gombot.

Először regisztrálnia kell, és meg kell adnia személyes adatait.

De ne aggódjon, ehhez nincs szükség hitelkártyára vagy egyéb érzékeny adatokra.

Az egész folyamat kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe.

Regisztráció után megkapja felhasználónevét és jelszavát.

Használja felhasználónevét és jelszavát a bróker webhelyére való bejelentkezéshez.

Ezután csak nyomja meg a „Demófiók megnyitása” gombot, és kész!

Megnyílik a bróker webhely, és azonnal megkezdheti a kereskedést.

Néhány bróker, például a Quotex vagy a Pocket Option ingyenes bináris opciós demószámlát is kínál regisztráció nélkül .

Hogyan használjunk demo fiókot

Lényegében a bináris opciós demószámlák lehetőséget nyújtanak azoknak, akik korábban nem kereskedtek bináris opciókkal, hogy megismerkedjenek a platformmal és a kereskedési folyamattal. A demószámlák olyan közel állnak a valódi pénzes számlákkal való kereskedéshez, amennyire csak lehet, anélkül, hogy saját pénzét kellene elköltenie. Az itt található demószámlák teljesen működőképes bináris opciós demószámlák, amelyek lehetővé teszik, hogy valós adatok felhasználásával kereskedjen bináris opciókkal.

Hasonlítsa össze a bináris opciós kereskedési platformokat betétek nélkül

Amit keres, az egy nagyszerű tapasztalat ennek a brókernek a kereskedési funkcióiról és segítségéről. A demószámlával rendelkező legjobb bináris opciós brókerek azonban ennél többet kínálnak, és az alábbiakban felsorolunk néhány olyan funkciót, amelyek segítségével kiválaszthatja brókerét, ha demószámlával kereskedik:

  • Kereskedhető eszközök: A bináris opciós brókernek sokféle kereskedhető eszközzel kell rendelkeznie. A legtöbb bináris opciós bróker többféle eszközt kínál, de a több mindig jobb. Ideális esetben a brókernek számos eszközzel kell rendelkeznie, például részvényekkel, árucikkekkel, valutákkal és indexekkel.
  • Szakmai támogatás: Kerülje el azokat a brókereket, akiknek nincs külön ügyfélszolgálati csapata. Az ügyfélszolgálati vonalnak a nap 24 órájában, a hét minden napján kell működnie.
  • Rendszeres promóciók: Egyes bináris opciós brókerek rendszeres promóciókat kínálnak, például befizetési bónuszokat és készpénz-visszatérítést. Ezek a promóciók segítenek új ügyfeleket szerezni brókerének.
  • Demó számla: A legtöbb bináris opciós bróker lehetőséget kínál demo számla nyitására. A demo számla hasznos eszköz a bináris opciókkal való kereskedés megtanulásához.
  • Kereskedési eszközök: A bináris kereskedés összetett, és a brókernek kereskedési eszközöket kell kínálnia a nyereség maximalizálásához. Ezek az eszközök grafikonokat, kereskedési jeleket, elemző eszközöket és opciókat tartalmaznak.
  • Kifizetési százalékok: A legtöbb bináris opciós bróker akár 90%-os kifizetést is kínál, de a kifizetési százalékok változhatnak. Keresse meg a legmagasabb kifizetési százalékot.
  • Mobilalkalmazás: A legtöbb bináris opciós bróker kínál mobilalkalmazásokat. Mivel a bináris opciós kereskedés menet közben is végrehajtható, a mobil kereskedési alkalmazások lehetővé teszik, hogy demószámlán bárhonnan kereskedjen.
  • Hírnév: A bináris opciós brókernek jó hírnévvel kell rendelkeznie. Keresse más kereskedők véleményét.
  • Minimális befizetés: Keressen olyan brókereket, akik alacsony minimális betétet kínálnak.
  • Kifizetési módok: Keressen olyan brókereket, akik különféle módokon kínálnak kifizetéseket. A legjobbak közé tartoznak a hitelkártyák, betéti kártyák, átutalások és a Paypal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!