Binomo demokonto

Binomo har en demokonto som tilbyr tradere de samme markedsforholdene og svingningene som de ville oppleve i et faktisk handelsmiljø. Ved å bruke en Binomo-demokonto har nybegynnere muligheten til å finpusse ferdighetene sine og lære inn og ut av markedet før de investerer noen reelle midler. Binomos demokonto er et verdifullt verktøy for de som ønsker å ta opp handel på plattformen sin uten frykt for tap. Det er en utmerket måte å oppleve hva handelsplattformen tilbyr før du investerer dine hardt opptjente penger.

Hvis du ønsker å åpne en gratis demokonto på binomo, vil denne opplæringen hjelpe deg med å veilede deg gjennom prosessen. Lær hvordan du kommer raskt og enkelt i gang med denne trinnvise veiledningen.

Contents

Registrer deg for en demokonto ved å bruke e-post

1. For å åpne en Binomo-demokonto, er det første trinnet å gå til Binomo sin offisielle nettside . Alt du trenger å gjøre er å klikke på lenken som følger med. Brukere kan finne fanen som inneholder registreringsskjemaet øverst til høyre på nettsiden.

2. For å registrere deg, må du følge trinnene nedenfor. Klikk «Opprett en konto»

  1. Et viktig skritt for å opprette en konto er å velge et sikkert passord og oppgi en legitim e-postadresse. Dette bidrar til å sikre gyldigheten til kontoen din og lar deg motta viktige varsler.
  2. Velg en spesifikk valuta, er nødvendig for å sette inn eller ta ut penger fra kontoen din senere
  3. Sørg for å lese og godta vilkårene for bruk før du merker av i boksen.

For å sikre at e-postadressen din er riktig angitt, vennligst ikke bruk mellomrom eller tilleggstegn.

3. Når du har skrevet inn e-postadressen din, vil du motta en bekreftelses-e-post. For å fullføre registreringen, klikk på lenken i e-posten du mottok. Dette vil bekrefte e-postadressen din slik at du får tilgang til alle tjenestene som tilbys av Binomo.

4. Gratulerer med vellykket bekreftelse av e-posten din! For å logge på kontoen din, må du klikke på «Logg inn»-knappen og skrive inn din registrerte e-postadresse og passord. Oppbevar disse opplysningene for fremtidig bruk.

Registrer deg for handel og få tilgang til en demokonto lastet med $1000 virtuell kapital. Når du har satt inn ekte penger, kan du delta i turneringer eller overføre til en live-konto.

Opprett en demokonto med Facebook

Å åpne en Binomo-konto med Facebook-legitimasjonen din er ganske problemfri og kan gjøres i et par trinn. Dette er et ideelt valg for folk som ikke vil bruke mye tid på å navigere gjennom registreringsprosessen.

1. Naviger til Binomo-nettstedet og klikk på Facebook-knappen for å bli omdirigert dit.

2. Når du klikker på Facebook-påloggingsknappen, vises et nytt vindu der du må fylle inn e-postadressen din som ble brukt til å opprette din opprinnelige Facebook-konto.

3. Når du oppretter en Binomo-konto, kan du bruke din eksisterende Facebook-legitimasjon for raskt å logge på og begynne å handle.

4. Klikk på «Logg inn».

Når du klikker på «Logg inn»-knappen, vil Binomo be deg om å gi tillatelse til å få tilgang til ditt navn, profilbilde og e-postadresse. Derfra kan du fortsette med å logge på…

Etter å ha fullført prosessen, vil du automatisk bli ført til den offisielle Binomo-nettsiden.

Etter registrering vil du motta en konto med $1000 i virtuelle midler for å teste plattformen. Når du har satt inn ekte penger, kan du velge å delta i turneringer eller handle med en live-konto.

Gmail-demokonto

For å registrere en Binomo-demokonto, må du ha en Gmail-konto som også må være autorisert.

1. For å få tilgang til den offisielle nettsiden til Binomo, klikk på denne lenken og fullfør registreringsprosessen for å opprette en konto.

2. For å gå videre til neste trinn, skriv inn din e-postadresse eller telefonnummer i boksen og trykk «Neste».

3. Etter at du har skrevet inn Gmail-passordet ditt, klikker du på «Neste»-knappen for å fortsette prosessen.

For å lykkes med å bruke tjenesten, se instruksjonene som er sendt til e-postadressen din.

Etter å ha registrert deg på en handelsplattform kan du logge inn og sette inn penger for å begynne å handle. En demokonto er tilgjengelig som gir tilgang til $1000 for treningsformål. Du kan da delta i turneringer eller investere ekte penger ved innskudd.

Binomo-demokonto på iOS-mobilplattform

Hvis du eier en iOS-enhet, må du laste ned den offisielle Binomo-appen fra App Store for å bruke den. For å få tilgang til Binomo ios-appen kan du enten søke etter appen i App Store eller klikke på den medfølgende lenken for å laste ned appen på din iPhone/iPad .

Den mobile handelsplattformen er den samme som web-motparten, og sikrer en identisk brukeropplevelse. Det vil ikke være noen problemer med handel eller overføring av midler. Binomos handelsapp for iOS-brukere er blant de mest populære på grunn av sin førsteklasses kvalitet. Den har fått en god poengsum i App Store, og understreker dens fortreffelighet ytterligere. På samme måte kan du også registrere deg fra iOS-mobilplattformen ved å følge de samme instruksjonene som for nettapplikasjonen.

  1. Vennligst skriv inn e-postadressen din nedenfor slik at vi kan sende deg et nytt passord.
  2. Velg valutaen du vil bruke for kontoen din.
  3. Før du bruker tjenesten, sørg for å lese og godta vilkårene for bruk.

Nå kan du enkelt handle på denne plattformen fra din iOS-mobilenhet! Logg inn på kontoen din hvis du allerede er trader her og begynn handel med en gang. Som standard har du $1000 på demokonto for å hjelpe deg med å få taket på plattformen.

Binomo-demokonto på Android-mobilplattform

Hvis du har en Android-telefon, kan du åpne en demokonto med Binomo ved å laste ned og installere den offisielle appen fra Google Play. Du kan søke på «Binomo» i Android-appbutikken eller klikke på den medfølgende lenken for å laste ned Binomo-appen til enheten din.

Binomos mobilapp replikerer nettversjonen, og gir brukere identiske handelsfunksjoner, uten problemer knyttet til overføring av midler. Binomos handelsapplikasjon for Android er høyt anerkjent for sin fortreffelighet i å tilrettelegge for netthandel på mobile enheter. Denne appen har en utmerket vurdering i appbutikken.

For å åpne en gratis demokonto fra din Android-mobilenhet, følg ganske enkelt de samme trinnene som for nettappen. Registrering er enkelt og raskt!

  1. Start med å oppgi e-postadressen din for å motta et nytt passord.
  2. Velg hvilken valuta du vil bruke for kontoen din.
  3. Sørg for å lese og forstå vilkårene for bruk før du godtar dem.

Hvis du allerede er trader på denne plattformen og har en konto, kan du logge på fra din Android-mobilenhet. Når du er logget på, vil du kunne begynne å handle med en gang med standard $1 000 demokontosaldo.

Registrer deg for en demokonto i mobilnettversjon

Det er mulig å utføre handler på farten ved hjelp av mobilversjonen av Binomos handelsplattform uten nedlasting og app. For å begynne, åpne mobilnettleseren din og naviger til Binomo.com offisielle nettsted .

For å opprette en konto, må du oppgi noen få opplysninger – e-postadressen din, passordet, velg valutaen og merk av i boksen for å godta klientavtalen. Til slutt klikker du på «Opprett en konto» for å fullføre prosessen.

Du har muligheten til å åpne en konto og handle ved å bruke mobilnettversjonen av handelsplattformen. Denne versjonen er identisk med standard nettversjon når det gjelder funksjoner og funksjonalitet. Du vil ikke ha noen problemer når du håndterer finansielle transaksjoner, for eksempel handel eller overføring av midler.

Gratulerer, du er nå klar til å begynne å handle! Som standardinnstilling vil demokontoen din krediteres med $1000.

Ofte stilte spørsmål (FAQ).

Hvordan bytter jeg fra en demokonto til en ekte?

For å gå over fra en demokonto til en ekte, må du følge visse trinn. Disse kan hjelpe deg med å gjøre overgangen vellykket.

1. Velg typen konto øverst på siden for å sette opp profilen din.

2. Velg «Ekte konto»

3. Når du har valgt Real funds-plattformen, vil du bli varslet om at kontoen din er aktiv. Kom i gang med handel ved å trykke på «Handel»-knappen.

Hva med ekstra fortjeneste fra demokontoen?

En demokonto kan være et uvurderlig verktøy hvis du ønsker å forstå handelsplattformen og gjøre deg kjent med de forskjellige aktiva som er tilgjengelige. Det gir en mulighet til å praktisere handel uten økonomisk risiko.

Demokontoer bruker virtuelle penger i stedet for ekte midler, så det kan økes ved å gjøre vellykkede handler. Det er imidlertid ikke mulig å ta ut disse midlene for ekte penger.

Når du føler deg trygg med dine investeringsstrategier, kan du begynne å handle med ekte penger.

Har pårørende lov til å registrere seg og handle på samme side?

Binomo gjør det mulig for familiemedlemmer å handle på forskjellige kontoer fra sine egne enheter, selv om de har forskjellige IP-adresser. Dette er en fin måte for familier å bli involvert i handelsverdenen sammen.

E-postbekreftelse

Du vil motta en bekreftelses-e-post innen 5 minutter etter at du har registrert deg for en konto.

Hvis du ikke ser e-posten i innboksen din, kan du ta en titt i søppelpostmappen. Det er mulig at e-poster sendes dit utilsiktet.

Ingen grunn til bekymring hvis du ikke har en e-postadresse! Du kan fortsatt motta ønsket kommunikasjon. Bare gå til denne nettsiden og oppgi dine personlige opplysninger for å komme i gang.

Du kan oppdatere e-postadressen din hvis den inneholder feil eller skrivefeil.

Du kan stole på teknisk støtte for hjelp. Du kan kontakte dem ved å sende en e-post til support@binomo.com og be om å bekrefte e-postadressen din.

Hvorfor er det viktig å bekrefte e-posten min?

Det er obligatorisk for tradere å gi en e-postbekreftelse for å få viktige oppdateringer fra selskapet angående endringer i plattformen og kampanjetilbud.

Dette sikkerhetstiltaket vil sørge for at ingen andre får tilgang til kontoen din uten ditt samtykke, og gir sikker og trygg beskyttelse for den.

Slik bekrefter du en e-post hvis den ikke ble skrevet inn riktig

Hvis du har skrevet feil e-postadresse mens du registrerte deg, kan bekreftelsesbrevet ha gått til en annen adresse. Følgelig vil du ikke kunne motta den.

Hvis du trenger å sjekke din personlige informasjon, vennligst besøk Binomo-nettstedet.

For å fortsette, vennligst fyll ut e-postfeltet med riktig informasjon og klikk deretter på «Bekreft»-knappen.

Når du har sendt inn brevet, vil du motta en e-post på den oppgitte adressen for å bekrefte at det er sendt. I tillegg vil en melding vises på skjermen for å varsle deg om det samme.

Du bør sørge for å sjekke alle mappene i e-posten din, inkludert spam-mappen. Finner du ikke det du leter etter, kan du alltid be om en kopi av brevet på siden.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!