Брокери бінарних опціонів, які приймають Neteller

Брокер Максимальна виплата Хв. депозит Бонус Рейтинг Безкоштовна демонстрація Офіційний веб-сайт
Quotex logo Виплата 98%. 10 $ Мін. депозит Бонус 70%. Оцінка 5/5 Доступна демонстрація Відвідайте брокера
IQ-Option logo Виплата 95%. 10 $ Мін. депозит Без бонусів Оцінка 5/5 Доступна демонстрація Відвідайте брокера
binomo-logo Виплата 90%. 10 $ Мін. депозит Без бонусів Оцінка 4,5/5 Доступна демонстрація Відвідайте брокера
Pocket-Option logo Виплата 92%. 50 $ Мін. депозит 50% бонус Оцінка 4,5/5 Доступна демонстрація Відвідайте брокера
Olymp-Trade logo Виплата 90%. 10 $ Мін. депозит Без бонусів Оцінка 4,5/5 Доступна демонстрація Відвідайте брокера

Окремі особи та компанії можуть швидко й без зайвих зусиль здійснювати грошові операції в Інтернеті завдяки надійному та відкритому сервісу, який надає Neteller протягом майже десяти років. Як наслідок цього, з моменту свого створення Neteller перетворився на одну з найбільших незалежних компаній, що працюють в Інтернеті з метою обробки та переказу грошей. В даний час компанія щорічно здійснює операції на мільярди доларів США.

Optimal Payments Ltd. – це приватна корпорація, яка працює з 1999 року та відповідає за діяльність фірми. Neteller — це онлайн-сервіс грошових переказів, який прагне надати своїм клієнтам можливість, яка є одночасно безпечною та надійною порівняно з більш традиційними методами переказу грошей, такими як надсилання банківських чеків поштою або особисто. Завдяки швидкості, з якою вона розширилася, компанія зараз надає послуги клієнтам у майже 200 країнах.

Коли клієнти роблять значні покупки або переміщують значні суми грошей до іншої країни, фірма хоче, щоб вони робили це з якомога меншим хвилюванням. Крім того, метою Neteller є надання компаніям інноваційного та надійного рішення для обробки платежів, яке можна використовувати в ситуаціях, коли традиційні засоби прийому платежів не є варіантом.

Neteller пропонує багато важливих переваг

Цей бізнес значно розширився за останні десять років, і тепер він може надавати послуги мільйонам клієнтів у всьому світі. Це робиться, дозволяючи клієнтам отримувати та надсилати гроші через десятки тисяч різних веб-сайтів. Neteller, як офіційна філія Optimal Payments Ltd, підпадає під дію суворих правил Управління з питань фінансової поведінки (FCA) Сполученого Королівства. Крім того, Neteller зобов’язаний забезпечити відповідність усіх своїх операцій вимогам Закону про регулювання електронних грошей 2001 року. Обидва ці закони були прийняті в 2001 році.

Neteller, який є лідером на ринку обробки фінансових транзакцій в Інтернеті, надає високого пріоритету захисту даних. Neteller приділяє велике значення запобіганню шахрайства та крадіжки особистих даних з боку своїх споживачів. Це одна з головних місій компанії. Подібним чином організація запровадила перевірені й надійні засоби захисту від вчинення фінансових злочинів, таких як відмивання грошей. Наприклад, цей процесор зберігає всі платежі клієнтів на окремому рахунку, а не змішує їх із звичайними активами компанії. Це робиться для того, щоб зберегти конфіденційність клієнтів.

Зараз Neteller є однією з найбільш широко використовуваних служб електронних гаманців у світі, приєднавшись до рядів інших відомих постачальників електронних гаманців, таких як Moneybookers (Skrill), PayPal і AlertPay. Як наслідок, вам не потрібно турбуватися про безпеку будь-яких грошових операцій, які ви робите за допомогою Neteller, оскільки вони гарантовано надійні. Крім того, корпорація пропонує дебетову картку MasterCard, яка приймається у всьому світі і називається Net+. Ця карта полегшує участь у діяльності такого характеру.

Нижче наведено список брокерів бінарних опціонів, які підтримують Neteller:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

error: This content is protected !!